17.06.15, 08:33
Urokliwe miejsce ,piękna promenada spacerowa , rozumiem spacery z psami ale .....Psy są puszczane wolno bez kagańców i to wszystkich ras, nie wszystkie są posłuszne swym panom ,pozdrawiam pana z niesfornym dużym psem Tofii , pies robi co chce , przestrasza spacerujących .Ukłony dla straży miejskiej sm-48
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Sobótka 18.06.15, 08:30
      Psowi trza pokazać pięć to nic nie zrobi prócz obwąchania;)
      • Gość: Walka z Kupą...... Sprzątaj po swoim psie !!! IP: *.citybs.net 18.06.15, 10:01
        Ja codziennie rano wsadzam pewnej damusi parę dłuższych która przychodzi ze swoim pieskiem na przysłowiową kupę pod moje okno a nigdy po nim nie sprząta jeszcze żeby było bardziej irytująca , po znakiem '' Zakaz wyprowadzania PSA na trawnik'' .Ale to nie ona jest ZŁA ..To brak ogólnej wiedzy i kultury której nie uczył nas stary system ... Ludzie EUROPY zachodnie '' NAUCZENIE TEGO ZE PO SWOIM PSIE TRZEBA SPRZĄTAĆ'' .Najgorzej jest na tzw. Starych Osiedlach a zwłaszcza na wiosnę gdy topnieje śnieg/ Kupa na Kupie / .Nie jestem zwolennikiem Straży Miejskiej ale w tej kwest to Karać ostro niech się towarzystwo nauczy - Popieram..
        A jeszcze spacerowanie z tzw. Rasami niebezpiecznymi bez kagańca ..Następna plaga i patologia widoczna na ulicach naszego miasta .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka