samoprzylepny1 02.11.16, 21:15 Czy ktoś widzi tą linę na niebie? Mieszkam w gulczewie i słyszę chuk ognia z pochodni? Czy już uciekać czy jeszcze nie? To jakaś masakra jest co oni tam robią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plocczanin0 Re: Orlen płomień 02.11.16, 21:29 Tajemnice rurociągu na dnie Wisły Od ośmiu dni strażacy czyszczą Wisłę z oleju opałowego, który wyciekł z rurociągu PERN. Paliwa w rzece jednak nie ubywa, przeciwnie - jest go coraz więcej. Zdezorientowany PERN nie potrafi wskazać przyczyny. ...................Tajemnice rurociągu na dnie Wisły esteban666 17.12.07, 22:02 Odpowiedz cytując Odpowiedz Prezesi,pracownicy,urzędnicy miasta Płock i okolic, wszyscy mają głęboko w d.pie to co tam sie wylało i to ze zniszczyli życie w Wiśle i jej rejonach...Oni nadal będą popijać sobie wodę mineralną w swoich biurach i ostrzegali swoich bliskich zeby przypadkiem nie pili wody z kranu, ale oficjalnie nic się nie stało i to napewno nie ich wina....prawda jest taka ze dbają oni tylko o czystość swoich nowych Mercedesów bądź BMW a nie jakiejś rzeki....Od tej pory PERN powinien ponieść ostre konsekwencje tego, ze przez cały czas wiedzial o starych rurociągach pod Wisłą jak rowniez wie, ze przejazd pociągów na Orlen przez Płock starym mostem jest równie niebezpieczna....Nic sie nie robi w kierunku bezpieczeństwa ludności i środowiska przed tego typu zdarzeniami, za to wszystko sie robi zeby ludzie jak najmniej sie o tym dowiedzieli!! Sukces i szmal ponad wszystko-PERN .................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unhold Re: Orlen płomień IP: *.centertel.pl 04.11.16, 06:06 Po raz 100 pochodnia jak co roku po remoncie. Za rok znowu będzie placz, ze nigdy takiego czegos nie bylo, jak co roku. Do polowy lat 90 takie widoki to byla norma i bez remontu i ostrzezen. Tylko gimbopokolenie tego nie pamieta. Czekam teraz na jakas mala dekompozycje zeby troche walnelo, wtedy obsrasz pewnie majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdliwiec83 Re: Orlen płomień 05.11.16, 17:49 Widzę co roku, no i? Można też doczytać, google "pochodnia w procesie przerobu ropy naftowe" wikipedia też ma dostateczne opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przerażona Re: Orlen płomień. IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.16, 06:33 Wczoraj wracałam z Duninowa późnym wieczorem _Widok jest przerażający. Nasze miasto wygląda jak by się paliło /oprócz pięknego widoku Katedry / , tak dużych płomieni z pochodni nigdy nie widziałam a mieszkam juz ponad 30 lat w Płocku na osiedlu Wielka Płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Orlen płomień. IP: *.236.c86.petrotel.pl 08.11.16, 16:16 Widziałem większe. Panikarstwo jest za każdym razem to samo. Wiosną będzie znowu biadolenie, że to żółte to siarka z nieba leci. Jestem pewny na 10000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Orlen płomień IP: *.euromost.com.pl 14.11.16, 13:27 Mieszkam 12 km od kombinatu i mam jasno na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Re: Orlen płomień IP: *.centertel.pl 15.11.16, 17:27 Przynajmniej zaoszczędzisz na oświetleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdroszczę Re: Orlen płomień IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.16, 08:41 >Mieszkam 12 km od kombinatu i mam jasno na podwórku. To dobrze, fanie masz. Przynajmniej zaoszczędzisz na prądzie. Ja też bym tak chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: Orlen płomień IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.16, 17:48 A ZUS na tobie_.......... Odpowiedz Link Zgłoś