25.03.18, 20:08
Witam. Pewnie pojawił się już gdzieś ten wątek jednak mimo to postanowiłam założyć nowy. Jaką polecacie wróżkę w Płocku ? Słyszałam o p.Ilonie na czwartakow . Była któraś z was może?
Obserwuj wątek
    • Gość: roksi Re: Pilne IP: *.class103.petrotel.pl 25.03.18, 21:07
      Polecam. Wywróżyła mi, że wkrótce będę mądra, piękna i bogata oraz poślubię ksiecia z bajki. Dużo nawet nie wzięła, a jak sie obudziłam do południa wszystko mi się sprawdziło.
    • Gość: Czary mary .. Re: Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.18, 11:45
      A ja polecam dobrego maga _znanego z tego forum , CITIMENA -dobry MAg i Wróżbita -każda jego temat na forum -przepowiada Płock miastem mlekiem i miodem płynącym z rozwojem gospodarczym i inwestycjami który pozostawi daleko w tyle nawet Chiny itp.[/i]..
      • citymen_plock Re: Pilne 27.03.18, 20:43
        czego się nie robi dla swojej infantylnej wioski mary... a co twojej przyszłości mary to nawet nie musisz iść do wróżki - oto przepowiadam ci że będziesz dalej pisać kocopoły na forum
    • citymen_plock Re: Pilne 28.03.18, 12:01
      mental wioskowy w pigułce, jak nie wiesz czy cię kocha to go/ją o to zapytaj.

21 wiek, a w płockowie dalej średniowiecze. brak dojrzałości mentalnej i emocjonalnej - jakże charakterystyczny dla miasteczek i wiosek
    • citymen_plock Re: Pilne 28.03.18, 12:38
      ki8lka znalazłem

www.google.pl/search?q=wied%C5%BAma&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFy9vV6Y7aAhXRxaYKHVKeC7MQ_AUICigB&biw=1920&bih=963
      • Gość: tytsiącleciak Re: Pilne IP: *.class103.petrotel.pl 29.03.18, 07:31
        City ? To twoje narzeczone? Zajebiste. W sam raz dla ciebie. Może wreszcie wyprowadzisz się od mamy
        • citymen_plock Re: Pilne 29.03.18, 13:49
          też wróżki szukasz? a może wróża???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka