Dodaj do ulubionych

Jak działa płocki monitoring

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:12
Żuli i tak nikt nie przegoni. Tu są potrzebni strażnicy i policja z jajami,
którzy reagują natychmiast. Jeżeli tu się nic nie zmieni, będzie tak jak jest.
Z drugiej strony jezeli zarabiałbym 800 zł, też bym nie nadstawiał łba i
ryzykował.
Obserwuj wątek
    • Gość: MAXX Jak NIE działa płocki monitoring IP: *.class145.petrotel.pl 16.10.04, 02:12
      No tak policja woli scigać mieszkańców za wychodzenie z psem o 6 rano bez smyczy
      (dostałem taki mandat na 200 od stróży prawa i nie ma żadnej wymówki bo Pan
      władza ma zawsze rację). Współczuję tym ludziom, myślą że są kimś, że mają
      władzę, ale w społeczeństwie notowania mają niziutkie, a ich działania jak
      wielokrotnie widać są chaotyczne nieprzemyślane i nieskuteczne. Ciekawe
      dlaczego żadne patrole piesze nie pojawiają sie w miejscach niebezpiecznych,
      dlaczego nie legitymują podejrzanych gości, nie przeszukują ich ? Wolą grzać
      stołki na komendzie albo spać na nocnej służbie w ciepłych autkach (sam
      wielokrotnie widziałem).
    • Gość: kostek Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:57
      Czy trzeba kilku rozboi żeby stwierdzić,że potrzebna jest jeszcze jedna kamera?
      Jestem zaskoczony błyskotliwością i szybkością dedukcji "ludzi p. prezydenta"
      To jest istna burza muzgów, przepraszam bez muzgów.
      Jaki Pan taki kram.
      • Gość: ja Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:06
        Gość portalu: kostek napisał(a):

> Czy trzeba kilku rozboi żeby stwierdzić,że potrzebna jest jeszcze jedna
        kamera?
        >
        > Jestem zaskoczony błyskotliwością i szybkością dedukcji "ludzi p. prezydenta"
        > To jest istna burza muzgów, przepraszam bez muzgów.
        > Jaki Pan taki kram.

Kostek, piszę się mÓzg, mÓzgów, be zmÓzgów itd...
        Pan Miodek się obrazi...
    • Gość: rufus bandyci górą IP: 217.96.48.* 16.10.04, 12:46
      Niestety straż miejska zamiast patrolować ulice miasta zajmuje się ściganiem
      kierowców parkujących w niedozwolonych miejscach oraz ściganiem staruszek
      sprzedających pietruszkę na ulicach miasta.
      Tak jest poprostu łatwiej!!!A bandziory i blokersi czują się bezkarni.
      • Gość: :) Re: bandyci górą IP: *.c153.petrotel.pl 19.10.04, 09:21
        A co, mają kumpli ściagać i wsadzać za kratki? Przecież często to ich kumple z
        klatki albo osiedla
    • Gość: mieszkaniec Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 13:36
      Czytam wszystko na temat monitoringu autorstwa p. Mileny Orłowskiej i
      zastanawiam się kiedy przeczytam artykuł rzetelny, merytoryczny a pozbawiony
      przekłamań i przeinaczeń. Mam wrażenie, że Pani redaktor nigdy nie zapoznała
      się z zasadami funkcjonowania monitoringu, bo pisze za każdym razem bzdury.
      • Gość: wstawziemniaki Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.class146.petrotel.pl 16.10.04, 16:54
        a ja chciałbym namiar na jej dilera bo takie "głupie głupoty" to tylko po
        niezłym towarze mozna pisać. Pani próbuje wszystkie problemy świata załatwić
        przy pomocy kamer. piękny pomysł. pozdrawiam
    • Gość: gosia Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:54
      jak się czyta taki artykuł szlak człowieka trafia że wydano tyle pieniędzy na
      kamery i etaty do obsługi monitoringu
    • Gość: gosia Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:02
      diler ma swietny towar a wracajac do monitoringu to nie przeczytałam jeszcze do
      czego przydał sie w płocku a jest do tego zeby bandzory nie czuły się bezkarne
      na głównych ulicach miasta
      • Gość: wstawziemniaki Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.class146.petrotel.pl 16.10.04, 17:42
        Jeśli bandziory nie boją się policji i straży miejskiej to na 100% przestraszą
        się pana ktory ogląda ich na monitorze w ratuszu. Ktoś myśli jak siedmioletni
        Stasio
    • Gość: D4CE Jak działa płocki monitoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:39
      Droga Milenko Orłowska jesteś pustą kobietą twierdząc ze kamery z monitoringu
      miesjkiego nie zarejestrowały zdarzenia jak dwóch cymbałów tłukło gościa płytą
      chodnikową w jego własnym biurze, a nie jak piszesz ze na ulicach. Podejrzewam
      że jak ci sami panowie odwiedzili Ciebie to też nic by się nie nagrało i znów
      winny prezydent i jego ludzie prawda ...
      kolejną sprawą która mnie nurtuje to dlaczego stary chłop o 21 godzinie idzie do
      baru z fantami wartymi 2000 zł.
      Wszystko jestem w stanie zrozumieć, i uważam że każdy ma prawo napić się w barze
      jak i spotkać sie ze znajomymi i wracając do domu powinien dotrzeć bezpiecznie
      jak i prowadzić swoją dziłalność bez narażania życia i zdrowia, ale z dnia na
      dzień mentalności ludzi Strażników, Policjantów, czy innych nie zmieni się z
      dnia na dzień. Jedyne co nam pozostaje to wzmocnić siły dbające o bezpieczeństwo
      w mieście i modlić się żeby razem wspóldziałały zarówno Monitoring Straż Miejska
      , Policja.
      Kolejnym tematem który mnie nurtuje to za jakie pieniądze pracują tam ludzie po
      ile godzin bo podejżewam ze maja z 800-900 zl a ja za te pieniądze nie
      wczówałbym się.
      • Gość: Lex Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:06
        Jaki pan taki kram! Monitoring to wielka kiszka! Do ich obsługi potrzeba
        fachowców, a nie przypadkowych ludzi...efekty ich działania są marne. Albo nic
        nie widać, a jeśli już przy zbliżeniach obraz się rozmywa. Widać jedynie
        sylwetki.....Centrum monitoringu winno znajdować się przy stanowisku dyżurnego
        policji i nie jest wtedy ważne, czy obsługuje je policjant, czy cywil. Napewno
        winni je obsługiwać emerytowani policjancji, a nie ludzie MM
      • Gość: :) Re: Jak działa płocki monitoring IP: *.c153.petrotel.pl 19.10.04, 09:29
        To jak bym miał się nie wczówać, to bym nie chciał być policjantem czy
        strażakiem miejskim. To niech sprząta ulice, takich ludzi też potrzeba, a na
        jego miejsce niech wejdzie ktos, kto się jednak będzie potrafił wczuć. A co za
        2000 by się wczówał? A może też nie warto? Jeśli tak wszyscy będą myśleć, to do
        niczego nie dojdziemy.
    • Gość: :) To kpina IP: *.c153.petrotel.pl 19.10.04, 09:35
      Widziałem kiedyś jak pod latarnią na której umieszczona jest kamera leżala
      pijana kobieta. Przejeżdżałem tamtędy godzinę później... a tu bez zmian. To jak
      ta kamera "nie zbiera" ze środka ulicy, z najbliższych okolic słupa na którym
      wisi też nie, to skąd "zbiera"? Z kosmosu? No to nic dziwnego, że nkt nic nie
      zauważył. Tam nic się nie zmienia, teleskop jest potrzebny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka