Gość: Anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:04 Gdzie jeździcie kochać się w samochodzie na terenie naszego miasta????? nad Wisłę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dyrygent Re: Seks w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:25 Ja jak tylko odbiorę swoją kasę ( całe 6 tys) to ze swoim chłopakiem Donem_Pervero jedziemy zaraz do kobiernik, bo tam koło wysypiska smieci jest fajne miejsce gdzie on wciska mi swojego małego pindolka. To jest szaleńcza jazda - żałujcie że tego nie znacie onaniści :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Seks w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:57 plac przy teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: Seks w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:45 a widziala widzialam ... bordowe Tico z czarnymi szybkami z tylu, przednie obowiązkowo juz byly zaparowane :) Nr rej. z grzecznosci nie podaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrygent Re: Seks w aucie 08.11.04, 23:24 Gość portalu: Dyrygent napisał(a): > Ja jak tylko odbiorę > swoją kasę ( całe 6 tys) to ze swoim > chłopakiem Donem_Pervero jedziemy zaraz > do kobiernik, bo tam koło wysypiska > smieci jest fajne miejsce gdzie on wciska mi swojego > małego pindolka. > To jest szaleńcza jazda - żałujcie > że tego nie znacie onaniści :)))))))) Boli cie śmieciu 6 kawałków bo nigdy tego nie zarobisz. Nawet w podszywaniu jesteś cienki. Żal dupe ściska - prawidłowo, heeheeh Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: Seks w aucie 08.11.04, 23:24 pytanie troszeczke naiwne... naiwne w tym sensie, bo kazdy sekszacy sie w samochodzie chcialby miec odrobine prywatnosci, wiec nie bedzie zdradzal swojej ulubionej miejscowki z obawy, ze zwala sie tam inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Seks w aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:31 a co chcesz nas znalezc i dołączyć ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_Perverro Re: Seks w aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 00:19 Widze , że zapadłem w twojej pamieci.Jestes zalosny! Co do miejsca ktore moglbym polecic, to drugi brzeg wisly,Jelsi stanie sie frontem do katedry , wysmienicie wtedy widac oswietlobe wzgorze. Trzeba czasem uwazac na zakochanych spacerujacych po wale, lecz jesli komus to nie przeszkadza... Dyrygent z tego co widze to strasznie cie swedzi to ze inni sa od ciebie o glowe lepsi.Zamknij sie w domu i zrob sobie dzien , a nawet miesiac konia i zastanow sie nad soba.Przez takich jak ty oblechow to az mi sie noz w kieszenie otwiera.Pewnie jestes zgozknialym emerytowanym kierownikiem , ktorego wyrzucili po zmianie ustroju z cieplej posadki i teraz jak synalek spac sie polozy wyzywasz sie na innych za pomoca netu.Panie kochany daj pan spokoj !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micksnow Re: Seks w aucie IP: 212.160.172.* 09.11.04, 13:48 Przyznaje, droga Anito, iz Twoj post wniosl wiele nowego do tego nieco zgorzknialego forum:))) Odpowiedz na Twoje pytanei prosta jest - wladze wybudowaly Most z dojazdem z JEDNEJ strony - jako miejsce takich uciech:) Teraz juz wiemy, do czego to molo da sie swietnie wykorzystac!!!! BTW: a jakie samochod polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Seks w aucie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 09.11.04, 14:58 furmankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Re: Seks w aucie 09.11.04, 18:47 Najlepiej do lasów pod Grabinę/Soczewkę czy Maszewo czy Słupno. W mieście to nie bo hardcora nie lubię. Kiedyś było na plaży ale to też jak tako. Wogóle samochód to nie najlepszy wynalazek do bara-bara ale i w maluchu się kiedyś zdarzyło. pozdrówka dla prawdziwych bzykantów. PS Z Tobą Anitko jest wszystko w porząsiu a z tymi obłudnikami - onanistami nie, musisz lubić te sprawy co widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Seks w aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:23 PS Z Tobą Anitko jest wszystko w porząsiu a z tymi obłudnikami - onanistami > nie, musisz lubić te sprawy co widać. Dziekuję, że nie jestem sama. A już myślałam, że na forum są tylko zgorzkniali mężczyźni , którzy kochają się ze swoimi partnerkami tylko w nocy i po ciemku grzecznie w domku. pozdrawiam i czekam na wskazywanie ciekawych miejsc na zaparkowanie auta....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro ja to w zasadzie IP: *.chello.pl 09.11.04, 20:00 mam kilka ulubionych skrzyzowań .... tak jestem milosnikiem ruchliwych drog publicznych moi drodzy jeżeli zobaczycie na skrzyzowaniu auto na srodku drogi na awaryjnych i kolesia nerwowo ruszajacego dlonia to bede to ja na w trakcie mojego drogowego samogwaltu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUFEL I SEX ????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:56 a ja proponuję windę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruffels Re: ja to w zasadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:48 13.11 godz 16.00 skrzyzowanie Chopina- Lachmana, czarna tawria na awaryjnych - jesli to Ty to zostales obtitany, TAK TRZYMAC !!! nie znasz miejsca ani godziny kiedy handra Cie dopadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: Seks w aucie IP: *.visp.energis.pl 10.11.04, 20:34 Ja biorę kocyk ...i na dach. Jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Seks w aucie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 21:42 nocnu kurs autobusem linia 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Seks w aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:58 Ja uprawiam sex w limuzynie. Codziennie o 2 w nocy jeżdzę po Płocku i walę swojego konika Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_klaudiusz Re: Seks w aucie 11.11.04, 18:31 to musisz być okrutnie paskudny że żadna rzymianka cię nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Seks w aucie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.11.04, 21:35 nie w tym rzecz klaudiuszu on tak lubi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś