Dodaj do ulubionych

Smutny finał Wideoteki

IP: *.net 21.11.04, 20:04
nie ma co się dziwić jak osobista ochrona managera zespołu bije bezpodstawnie
gości i wyrzuca na mróz bez wydania okryć.
Obserwuj wątek
    • Gość: bbj fan Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:51
      ja nie widzialem tego ale pewnie dlatego bo gaz ;>
    • Gość: Igrek Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:56
      Sprzedali dupe razem z materialem a ludzie nie sa slepi...
      • Gość: d4ce Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.ump.pl / *.ump.pl 22.11.04, 00:52
        takie akcje sa zawsze jak ktos komus zazdrosci ze zrobil jakakolwiek kasiorke
        jak ktos jest lepszy to niech zarobi uczciwie i sie nie sprzeda nie da dupy i
        bedzie gosciem a oni sa doszli do czegos dzieki wlasnej pracy wiec wara bo za
        samo to szacun
        • enaka Re: Smutny finał Wideoteki 22.11.04, 09:37
          "a oni sa doszli do czegos dzieki wlasnej pracy"

buahaha
          oooczywiscie, wlasna praca;> bo przeciez plagiat to tez wlasna praca, prawda?
    • hippolin Re: Smutny finał Wideoteki 22.11.04, 00:57
      Ja tam tego nie lubię i tam nie poszedłem. Więc jeśli ktoś nie chce słuchać 18l to może lepiej niech nie idze wcale, jak ma się tak zachowywać?
    • Gość: M@ro I bardzo dobrze - bez łachy IP: *.zep.com.pl 22.11.04, 07:06
    • Gość: M@ro I bardzo dobrze - bez łachy IP: *.zep.com.pl 22.11.04, 07:07
      I bardzo dobrze - bez łachy
    • Gość: CiHa Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:45
      Fakt,Faktem troche ludzi sie zawinęło.Czemu?Nie bede rozkminiała na ten temat.
      Ich sprawa.Troche przykro że to stało sie w Płocku a nie w innym mieście.Pozdro
      • Gość: M Czy sobie zasłużyli? IP: 212.244.68.* 22.11.04, 09:12
        Chyba musieli sobie czymś na to zasłużyć. No sorry, ale sądzac po zachowaniu
        spotykanych w Płockich lokalach gwiazdorow to się wcale nie dziwię, że ludzie
        wypieli się na nich. Mnie ich pseudo muzyka nic a nic nie innteresuje, wiec na
        takie koncerty nie chodze, ale ludzie, którzy tam byli chyba wiedzieli co robią
        wychodząc. Musiało być w tym coś wiecej skoro zawinęła sie tak spora grupa.
        Może pomyślą o tym jak sie zachowują - zwykłe buractwo najzwyklejszycch
        blokersów. Choć z tego co wiem myslenie nie jest ich najmocniejszą stroną. Z
        resztą kto miałby dać im kopa jak nie ziomkowie z Płocka. Życzę przebudzenia.
    • Gość: Plocker Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:13
      > Nie wiem, czy to zazdrość czy zawiść, ale następnej trasy na pewno już nie
      zaczniemy w Płocku - mówi menedżer grupy Hubert Chmielewski.

BRAWOO Hubert Buraku jeszcze pare takich wypowiedzi i następnym razem wyjdą
      wszyscy.- Miejmy nadzieje że następnego razu nie bedzie :-)))

A jeden łosiem łel. - Jak im hubercik zagra tak panienki podskakują. ŚMIECH
      • Gość: sara Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:45
        sam burak jesteś! pewnie też byś poskakał... byłam do końca i zupełnie nie
        spodziewałam się takiej reakcji ze strony publiczności... wyszli ci, co im
        serca pękały z zazdrości... i dobrze, teraz chłopaki wiedzą na czym stoją... i
        pewnie w dupie mają tych pseudofanów!!! 18L tak trzymać!!! czekam na drugą
        płytkę a tą wiochą nie ma się co przejmować!!
      • Gość: PLEJADA ?? hehehe Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:48
        PLEJADĘ???? Mezo i chłopaki z Ascetoholix to plejada buehhehehehe dobra
        śmiechówa,a podobno chłopaki z 18 L mieli juz nie grac dla Plocka [tak mówili
        na jakimś swoim koncercie w tamtym roku], ale jednak przyszła koza do woza co?
        Pieniążków brakuje?
        zresztą pewnie i tak srednia wieku na koncercie wyniosla 13,5 :)
        nie ma się z czego cieszyc chłopaki, no i przede wszystkim NIE MA WAM CZEGO
        ZAZDROSCIC!
        i ja tez mam nadzieje ze kolejnej wiochy nie zrobią z taką PLEJADĄ :D
        • Gość: hh-Płock Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.class147.petrotel.pl 22.11.04, 17:39
          Koncert był zarąbisty i niech żałują wszyscy Ci którzy sobie odpuścili tą
          imprezke. Szkoda tylko że na koniec płocka publika nie umiała podzękować ekipie
          Jeden Osiem L za zorganizowanie takiego koncertu i sie zachowali mówiąc
          delikatnie "nieodpowiednio". Ale w takich przypadkach widać co zazdrość robi z
          człowieka. Ludziska nie mogą ścierpieć że takim zwykłym chłopakom mogło sie tak
          powieść. Ale przez takie zachowanie dojdzie wkońcu do tego że będziemy mieli
          koncert raz na 10 lat i to będzie wszystko.
          Wielkie DZIĘKI i POZDRO dla ekipy 18L i powodzenia przy kolejnych produkcjach.
          P.S. Co do wypowiedzi na temat PLEJADY: wybaczcie ale nasze miasto nie jest
          jakąś metropolią żeby na koncert przyjeżdzała całą świta Polskiego hip-hopu tym
          bardziej że na dotychczasowe koncerty hh jakie sie odbywały w Płocku
          zainteresowanie było niezbyt dużę więc nie mamy o czym mówić...
          Chłopaki nie dajcie sie !!!
          • szczerbaty_alfred Re: Smutny finał Wideoteki 22.11.04, 20:38
            A bo to pierwszy raz jak się publika na zespół wypięła? Zawsze tak było i
            będzie czy to rokowcy czy hipchłopy czy inne jakieś.
            Tylko chłopaki młode są to i wrażliwe a menago ambitny więc się obrażą i już. A
            to przecież biznes jest i nie wszyscy muszą ich lubić.
            Narka ziomy.
          • Gość: kanabinol Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 02:10
            nie duzo ludzi?? haha facecik to ty ile masz lat? haha na pierwszym i drugim koncercie bylo pelno wiary !!i jakos byla plejada prawdziwa pfk, 2h, gramatik, fenomen,pijani powietrzem, fisz...

poznie jzaczely sie zlazic gimanzjalisci na koncerty no i te plejady nie byly plejadami

a przyppomne tylko ze 1 koncert 30 zl kosztowal !!! :)
            ale jak oni na takich gosci jak mezo wala bnilet po 25 to ja im mowie dowidzenia wole sobie ruszyc na dobry melanz do wawy na koncert jaki naprawde super !!!
    • Gość: Paulina Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.class145.petrotel.pl 22.11.04, 21:52
      Dlamnie to totalna beznadzieja!!
      Ludzie im zazdroszcza i zachowuja sie jak swinie!!!
      Ej chyba powinni sie cieszyc ze ktos sie wkoncu z Płocka wybil!!!
      Ja osobiscie nielubie 18L jako osob!!
      ael niektorych utworow slucham!!!i m isie podobaja niew szstkie ale niektore..
      Wkurza mniez e na poczatku kazdy szlaal za 18L kazdy spiewal ich piosenke a jak
      sie ostroo owybili to tylkami sie poodwracali!!!!
      Chociaz ich nie lubie to szanuje i umiem docenic too ze do czegos doszli!!!!
      A nie patrzec i z zazdrosci wlosy sobie wyrywac i knuc jak to im nie
      zaszkodzic!!!!
      Tyle odemnie!!
      • Gość: :-) Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 22.11.04, 22:03
        > Ja osobiscie nielubie 18L jako osob!!
        no no, dobre dobre - "nie lubie jako osób" - zajebista ta twoja deklaracja

> Chociaz ich nie lubie to szanuje i umiem docenic too ze do czegos doszli!!!!
        do czego doszli mianowicie?
        co robią takiego, że miałbym do nich żywić szacunek?
        widuję ich czasami, i wyglądają tak, że splunąć w ich kierunku bym nie chciał,
        a ja mam ich szanować???
        buebghegeegeeehhee
        • Gość: :( Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:22
          prostak jesteś!! i to pewnie tacy jak Ty wyszli... a swoją drogą ciekawe jak Ty
          wyglądasz, bo z tego co napisałeś.......
          • Gość: Paulinka the best! Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:38
            sorry po wypowiedzi Paulinki wnioskuje ze granica wieku fanów 18 coś tam wynosi
            nie 13,5 ale 11 lat, proste i logiczne
            a jak już cos robią z muzyką to niech to robią porządnie, moze wtedy ludzie
            beda przychodzili na ich koncerty
            pozdro
            • Gość: ja to ja realnie patrzac IP: *.c154.petrotel.pl 23.11.04, 19:15
              juz jakis czas temu jak byly 1sze koncerty hh w plocku to pamietam 18l
              supporty ,sory ale zbieralo mi sie na wymioty i czekalem kiedy w koncu
              przestana meczyc palę,widac ze od tego czasu zrobili pewne postepy ale jako
              dlugoletni entuzjasta hh i polskiego i z usa musze po prostu stwierdzic ze ich
              muza jest byle jaka i meczaca,nie wiem czym tu sie zachwycac,nigdy nie
              dorownaja ani ostrowi ani eldo i sa gorzej niz przecietni.fakt ze sa z plocka
              nie oznacza ze trzeba ich od razu uwielbiac.juz lepsza byla plusqa swego
              czasu,chyba.a ascetoholix i inne buraki typu doniu i debiec maja jeszce BARDZO
              DALEKA droge do stanowienia plejady,jesli wogole jest im to pisane,wies
              buractwo i dres to nie HIPHOP:(
    • Gość: Element Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 03:04
      Moim zdaniem na koncercie było dobrze i nawet nie widziałem ze ktoś wychodził
      jak grało Jeden Osiem L.Zazdrość...Tak jak w wielu przypadkach w tym
      mieście.Wszystko oparte na zazdrości.Pie..ć to.Jest dobrze będzie lepiej.Elo
      • Gość: przykre Re: Smutny finał Wideoteki IP: *.sympatico.ca 05.12.04, 21:33
        oj przykre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka