Gość: plocczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:28 to jest zwykle sku....stwo, dajcie mi w reke te osobe a bede wiedzial co z takim osobnikiem zrobic. Tak mi zal ze jestem czlowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: 193.109.244.* 05.12.04, 20:56 neguje to co zrobiono ale moze jednak trzeba dac mozliwosc wyboru samym zainteresowanym i umozliwic aborcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZa Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:06 ['] aborcja nie jest wyjsciem to z ludźmi cos nie tak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:10 a ja wlasnie prezz takie przypadki jak ten jak i przypadek gdzie dwojka 16 latkow powelnila samobojstwo (dziewczyna byla w ciazy) jestem za aborcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: 193.109.244.* 05.12.04, 21:34 a co jest wyjsciem ? lepiej usunac niechciane niz wychowywac znecajac sie i wyzywajac pozatym dlaczego "uszczesliwiac" na sile, niech kazdy decyduje sam jak potrafi z tym zyc, jego wola i nie mieszajmy do tego religii to indywidualna sprawa kazdej kobiety i one powinny miec w tym ostatnie slowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osa Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 08:53 W takim przypadku bardziej słusznym byłaby eutanazja takich kretynów rodziców. Po co zabijać maleńkie niewinne dziecko, które mogłoby być normalniejsze od nich. No i kretynów byłoby coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.12.04, 13:12 A Ty to wiesz co to jest eutanazja??? Wydaje mi sie, ze nie bardzo, wiec wracaj do swojego gimnazjum. ------------------ metal.kick.your.ass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAT RZa-jak czytam takich jak ty, to jestem za aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:29 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZa Wyobraz sobie ze gowno mnie to obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osa Ukradziono mi samochód IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 08:47 Aby takie sytuacje niepowtarzały się należy zalegalizować kradzieże samochodów. Zrozumiałeś Jurku. Jeżeli nie, to puknij się w głowę i jeszcze raz przeczytaj. Jeżeli jeszcze nie, to jeszcze raz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SP Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 22:52 BYŁEM NA CMENTARZU KIEDY ODNALEZIONO TO DZIECKO TO OKROPNE, NIE POTRAFIE TEGO ZROZUMIEĆ, JESTEŚMY WSTRZĄŚNIĘCI TĄ TRGEDIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grv Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.class147.petrotel.pl 05.12.04, 23:52 tu nie ma negowania - tu trzeba napie..c po ryjach nic nie tlumaczy takich czynow NIC !!! podpisuje sie pod pierwszym postem lincz to za malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SP Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 00:20 TU POTRZEBA PRZYKŁADU DLA INNYCH ... DLA MATKI TEGO DZIECKA DOŻYWOCIE... NAPIER.. PO RYJACH TU NIC NIE DA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHAB ADOPCJA, NIE ABORCJA, JEST WYJŚCIEM IP: 193.59.95.* 06.12.04, 08:14 Przecież mogła oddać do adopcji. Tyle tysięcy małżeństw w Polsce czeka na adopcję dziecka. Teraz procedura oddania dziecka zaraz po urodzeniu jest bardzo prosta. Szkoda dziecięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek MAKABRA 3129 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:10 Coraz częściej słyszymy o noworotkach porzuconych na śmietnikach, klatkach schodowych itd. Dlaczego tak jest? Odpowiedź jest prosta: prawica u nas zbyt długo blokuje ustawy: aborcyjną, antykoncepcyjną. W końcu to kobieta niech zdecyduje o tym co ma ze sobą zrobic: niech idzie do apteki i wezmie za połdarmow gumki lub tableteki, a jak już wpadnie do gabinetu i niech usunie tą ciążę. A poza tym to księża się u nas za dużo wpierniczają w politykę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: MAKABRA 3129 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:44 przemek masz racje aborcja jest potrzebna, bo czlowiek ktory glosi takie gó..ane poglady powinien byc wyskrobany, zeby nie szerzyc takiej glupoty. Czy zalegalizujesz kradzierze tylko dlatego ze sa powszechne i mimo prawa zakazujacego istnieja, albo morderstwa zwykle i niezwykle, zalegalizujmy to przestana istnieć. Jakby morderstwa byly zalegalizowane to nie potrzebaby legalizować aborcji, bo kazda matka moglaby zrobic ze swoim noworodkiem to co tu zrobiono. wezcie jeszcze pod uwage szok poporodowy. a nie juz linczujecie kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grv Re: MAKABRA 3129 IP: *.class147.petrotel.pl 06.12.04, 12:05 jaki szok poporodowy ? przeciez wiedziala ze jest w ciazy i zakladajac ze to zrobila matka musiala zaplanowac co zrobi z dzieckiem nic tego nie tlumaczy aborcja moim zdaniem powinna byc dopuszczona jesli wierzysz w Boga i tak cie to razi wez pod uwage ze kazdy sam odpowie przed swoim sumieniem mam 2 dzieciakow i tym bardziej nie potrafie zrozumiec takich czynow pomysl czy udusila to malenstwo czy moze umarlo z zimna ... zajebalbym golymi rekoma winnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: MAKABRA 3129 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:47 szok poporodowy to taki stan emocjonalny przy ktorym kobieta min nienawidzi i nie utozsamia sie z noworodkiem, nie ma to nic wspolnego z tym co dzialo sie przed porodem. kobieta moze to dziecko zabic, wyrzucic do smieci itp a za kilka dni po oprzytomnieniu tego rzalowac. czesto kobiety rodzace w szpitalach odrzucaja potoka i nie chca go na oczy widziec. tutaj raczej jest to malo prawdopodobne bo normalnie porod odbylby sie w szpitalu i do tego by nie doszlo, ale za wczesnie zeby gdybac. co do kwesti sumienia. masz racje ale sumienie jest dla tych ktorzy je maja, niestety wiekszosc zwierzat dumnie zwanych ludzmi nie ma tego sumienia i dla nich trzeba miec bat. trzeba im ksztaltowac poglady. pomijam tu zupełnie kwestie wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: MAKABRA 3129 IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.12.04, 13:17 a ja RZALUJE, ze wrod nas sa tacy jak Ty. Zanim zaczniesz gadac o aborcji, szokach poporodowych to przestudiuj najpierw slownik ortograficzny -------------- metal.kick.up.your.ass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: MAKABRA 3129 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:52 przepraszam za bledy ortograficzne, widze ze dzialasz na zasadzie zerojedynkowej, plynie prad-nie plynie, a myslenie odbywa sie na zasadch tabliczki mnozenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: MAKABRA 3129 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:50 jakbys zapoznala sie z netykieta to bys nie mial pretensji o bledy na forach etc... ale widzocznie na oczy ani razu tego nie widziales, moze jestes w szkou poporodowymm zal mi Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota A zabraniać aborcji to wolno ? IP: *.aster.pl 06.12.04, 13:22 Więc to jest skutek, ustawy antyaborcyjnej i biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Do zwolenników aborcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:53 A kto niby ma wykonywać aborcję może lekarz? Ci co tak głośno gadają że aborcja jest potrzebna sami powinni zobaczyć jak taki zabieg wygląda może wtedy nie pie..li by takich głupot. Celem lekarza jest leczyć a nie uśmiercać - Primum non nocere czyli popierwsze nie szkodzić Ludzie tu jest potrzebne wprowadzenie edukacji seksualnej do szkół bo większość społeczeństwa jest tępa i nie wie że jest coś takiego jak antykoncepcja. Tak jak ktoś już wcześniej napisał ta dziewczyna rodziła poza szpitalem więc sami możecie sobie resztę dopowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZa Re: Do zwolenników aborcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:32 Dzieki za rozwiniecie tematu bo do niektorych nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grv Re: Do zwolenników aborcji. IP: *.class147.petrotel.pl 06.12.04, 23:08 bo ten artykul powinien byc na pierwszej stronie zamiast bodajze relacji z otwarcia lodowiska (sic!) wtedy moment wszyscy by zauwazyli i by do nich dotarlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZROK Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego IP: *.c154.petrotel.pl 07.12.04, 19:44 Problemem jest brak uświadomienia seksualnego wśród dzieci i młodzieży. Tzw. "Wychowanie seksualne" w szkołach - to fikcja. Nikt o tych ważnych zagadnieniach nie mówi,tym bardziej, że te zajęcia prowadzi katechetka lub ksiądz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Makabra na cmentarzu przy Kobylińskiego 10.12.04, 12:14 Widzę, że dużo tu katolików, wierzących itp. Skąd tyle w Was złości i krytyki? Kto z was jest bez winy? ... niech pierwszy rzuci kamieniem... Odpowiedz Link Zgłoś