Gość: pete IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 24.06.05, 19:20 warto przypomniec ze Lopez to specjalista od gry na szybkich kortach oraz ze pierwszy turniej miedzynarodowy wygral w katowicach [do 14 lat) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fibi Wimbledon bez Safina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:26 "...Teraz wraca do Polski i na korty ziemne, gdzie, jak zapewnia, wystartuje już pod opieką nowego trenera...." - znajdź kobieto w końcu jednego i konsekwnie trenuj. I pnij sie do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: Wimbledon bez Safina IP: *.icpnet.pl 24.06.05, 20:12 lepiej znajdź sobie jakiegoś męża,bo w tenisie nic nie osiągniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: Wimbledon bez Safina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:22 sorki - już osiągneła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Re: Wimbledon bez Safina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:14 Sorki, w babskim tenisie miejsce 50 to nie jest osiągnięcie, tylko NIC. A pamiętaj że ona tylko na chwilę się tam pojawiła. Zaraz może zacząć znów spadać i wrócić do trzeciej setki. Może, skoro Dokić była 4-ta !!!, a teraz jest 442. A raz na chwilę w pierwszej 50-tce pojawiało się już tysiące zawodniczek, po czym wracało do swoich trzecich, czwartych i piątych setek. Być tam powinna np. przez 7 lat, to by coś oznaczało. Chociaż czy Ja wiem, czy to takie osiągnięcie... Pierwsza dziesiątka chociaż przez chwilę to by było pierwsze osiągnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Re: Wimbledon bez Safina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:06 Dokładnie tak. Popieram. To najwyższe jej miejsce jakie mogła osiągnąć. Teraz będzie już tylko spadać. Za dwa lata będzie znów 270-ta a po pierwszej setce zostaną tylko wspomnienia. Jak mówiłem wcześniej jeszcze zobaczycie ją pracującą w sklepie z jeansami od 11:00 do 19:00 za tysiąc złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerebron Wypluj tę herezję... IP: *.chello.pl 24.06.05, 22:34 Marta bez cycuszków nie byłaby warta naszego zainteresowania. Gra lepiej czy gorzej, ale przynajmniej dzięki Marcie coś podobnego do kobiety można na światowych kortach zobaczyć, a nie tylko babochłopy w rodzaju Mauresmo. Odpowiedz Link Zgłoś