Dodaj do ulubionych

Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:56
Jak zawodnicy powiedza ze chca grac w Lacku to niech graja,ale zeby potem nie
bylo ze przegralismy bo to jeszcze nie nasza hala,ja tam jestem scepytcznie
nastawiony do tego,mecze z Vive Kielce pokazaly ze w Chemiku zmiesci sie tyle
ludzi ile w Lacku i ten nadkomplet w Chemiku to jest plus tej hali o czym
mowi Goral
Obserwuj wątek
    • Gość: może Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 21:01
      Mecze z Kielcami TYLKO NA KOBYLIŃSKIEGO !
    • Gość: kibic Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:03
      tych to konkretnie powaliło a nie możena by było zbudowac takiej hali w płocku
      jeszzcze troche to bedizemy grali na hali warszawianki a co z tymi co nie mają
      samochodów mają jechac autobusem 5 gogdzin prezed meczem ludzie co wy robicie
      a może w cekanowie na polu pogramy w ręczna
      • Gość: asd Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:46
        Wczój się chopie w role fanclubów. ile to niektórzy muszą pokonać km. żeby być
        na meczu ukochanej drużyny i ile być przed meczem. Kombinować powrót itp.
        Pozdrawiam i życze udanych refleksji.
        • Gość: szeryf__ Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.riviera.pw.edu.pl 21.12.04, 10:51
          A ty się zastanów jak ludzie dojadą na mecz przez nasz przeklęty most to raz, a
          dwa ile młodziezy przychodzącej na Chemika zrezygnuje z wyjazdu do Łącka??? Nasz
          hala jest jaka jest- innej nie ma.
    • Gość: tylko chemik Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 21:11
      lukas 100% racji...
      • Gość: Wisła Rezygnuje Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 21:26
        panowie Paranoja jestem z Płocka i szkoda mi że Płoccy pikaze jadą gdzie
        indziej był to Nasz klub teraz się robi inny :| dziwne brak szacunku do Kibiców
        wolałem nasz kurnik i co więcej tam nie pojade i zapewne tak samo myśli wielu
        kibiców jak ja cześć bede chodził tylko na noge
    • Gość: ZKS Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:29
      genialnie proste. taka odleglosc tylko zasciankowo moze wydawac sie "daleko".
      • Gość: IQ Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:55
        Kolejna afera w Płocku!!!Kto to wymyślił chyba upadł na głowę!!!Czy osoba
        decydująca o tym pomyślała że mnóstwo kibiców nie dojedzie na mecz???!!Co z
        tego że hala pomieści o ileś set kibiców więcej skoro na hali będzie nie więcej
        jak 100 góra 200 kibiców, gdzie w większości będą to rodziny zawodników.Czy
        ktokolwiek się zastanowił jak wygląda doping na dużej nie zapełnionej hali???
        ja wiem.Jeśli ktoś był na hali śląska wrocław to wie o czym piszę,(mecz piłki
        ręcznej oczywiście, nie ma porównania z meczami koszykówki we wrocławiu)
        przeciwnicy powiedzą że zaściankowo rzeczywiście jest to daleko-OK. Ale czy
        każdy kibic jest mobilny i będzie mu się chciało jechac autobusem przez nasz
        kochany płocki most???? Ile w takim razie będzie wynosił koszt biletu na
        mecz ....może zarząd będzie zwracać za bilety autobusowe.
        Cóz za luksusy przedstawia nowa hala ??? klimatyzowane pomieszczenie?hmm
        krzesełka lub widownia pachnąca nowością? hmm, Ok fajnie super.Ale w tym
        momencie przypomina mi się dowcip z nowa dyskoteką na księżycu:wszystko było
        tam najlepsze muzyka, dj'e,barmani, drinki, nagłośnienie wogóle wszystko było
        super i najlepsze na świecie, Ale co z tego, skoro WCALE NIE BYŁO ATMOSFERY!!!
        obawiam sie że w nowej hali może powstać taki sam problem( za jednym zamachem
        mamy nazwę dla "naszej" hali w łącku )
        czy ktoś z kibiców wyobraża sobie mecz z kielcami w zajefajnej nowej hali bez
        atmosfery kociołka i presji na kieleckich zawodnikach. Taka atmosfera jest
        tylko na naszej starej już dosyć zużytej...
        niegratuluje pomysłu. Czyż nie lepiej zbudować taką halę w centrum miasta?
        miejsca mimo wszystko mamy mnóstwo wystarczy pomyślec....
    • Gość: gall anonim Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 21:35
      "Działacze Wisły sami wystąpili z inicjatywą rozgrywania meczów w Łącku."

No i trochę mnie to niepokoi bo to ZAWODNICY grają a grają dla KIBICÓW i może
      ktoś ich pierw by spytał ?
      • Gość: handball fan Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:53
        w artykule przesadnie pisze sie o minusach chemika np ze kiepska widocznosc-
        przepraszam bardzo kiepska a raczej slaba widocznosc to jest TYLKO na srodkowym
        sektorze a i to jakos nie przeszkadza tym najbardziej fanatycznym kibicom
        wlasnie z tego sektora dopingowac,KIBICE WISŁY mają JAJA im "WYGODY" hali w
        Lacku ktora tez przesadnie sie zapewne podkresla nie potrzeba
        • Gość: kibic Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 22:18
          Dajcie spokoj 12 km to zadna odleglosc za kilka lat Łąck bedzie dzielnica
          Płocka ;) tym bardziej ze dojazd ma byc darmowy ja tam pojade chociaz nie
          jestem fanatykiem recznej.
          • Gość: plocek Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.class146.petrotel.pl 20.12.04, 22:46
            Gość portalu: kibic napisał(a):
            >tym bardziej ze dojazd ma byc darmowy

No ta jeszcze tego by brakowalo zeby placic za dojazd,ceny biletow na mecz moga
            zawierac cene dojazdu kto wie,wogole pomysl nietrafiony,reczniki nie zgadzajcie
            sie

>ja tam pojade chociaz nie
            >jestem fanatykiem recznej.

Tak wiemy to :)
    • konrad_wp Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali 20.12.04, 22:43
      Przydałyby się trochę lepsze zdjęcia tej hali bo prawdę mówiąc nie wiem jak ona wygląda,jak wyglądają trybuny itp a z gazetowych zdjęć trudno to wywnioskować
    • Gość: kibic od dawna Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 22:51
      No wlasnie dajcie jakies zdjecia, niech wyborcza da jakies normalne zdjecia a
      nie to co dali do tego artykulu... Wku... tez mnie te przesadne pisanie o
      tym "jaki to ten nasz chemik zly", te zanizanie ilosci miejsc, a nawet
      zanizanie ilosci kibicow na meczach od jakiegos czasu. Pytanie do pismakow z
      gw: po co to wszystko? to jakas propaganda wasza jest? Wspolpracujecie z
      klubem? Chcecie pokazac od dluzszego czasu ze w chemiku malo kibicow, daje
      sobie reke uciac ze mocno zawyzycie liczbe ludzi na pierwszym meczu w Lacku.
      • Gość: to znowu ja Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 22:53
        a tak w ogole to ile wam wojt i dmo zaplacili za takie pisanie o hali?
        • Gość: kibic Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:06
          mozna zagrac 1 albo 2 mecze zeby sie w Lacku ucieszyli ale z jakims sredniakiem
          a nie z vive czy slaskiem gdzie nie moze byc miejsca na eksperymenty
          inna sprawa gdyby ta hala byla naprawde jakos wieksza a to ciut wieksze od
          chemika,nowa lepsza wieksza hala tak ale w plocku
          • Gość: Skandal Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:29
            Skandal Skandal SKANDAL !!!!!!!!!!

GDZIE SZACUNEK Dla nas - Kibiców ??!!!!!
            za 10 lat kiedy łąck będzie dzielnicą płocka wtedy pojadę na mecz. ale teraz ...
            Wypraszam sobie!!!
            jak to mecz czy dwa w łącku inne mecze z vive albo śląskiem na starej?
            czy kogoś nie pojebało ???
            Tak poza tym Komuś (K.D.)bardzo zależy żeby rozp... tę drużynę.
            Nie damy !!!!!!!!!!!!
            I Obiecuję osobiście podpale halę w łącku jeśli ręczni będą grać tam
            mecze !!!!!!
            • Gość: Prawda Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 13:15
              Masz rację to SKandal!!! skandal, że dla takich pseudokibiców jak ty buduje się
              z dużym wysiłkiem i nakładem finans. świetne hale, byście je psuli i szerzyli
              swój wandalizm!!.
              Naprawdę szkoda, że to dla kibiców, którzy siebie tak śmią nazywać! Prawdziwy
              kibic i fan drużyny jedzie choćby na koniec świata by ją wspierać.
        • Gość: Siudemek Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.mofnet.gov.pl 21.12.04, 08:33
          Obecnie bardzo mało fanów szczypiorniaka pokazuje się w hali Chemika. Dodatkowo
          część z nich zrezygnuje z wyjazdów do Łącka z różnych, głównie komunikacyjnych
          powodów. Rozumiem, że tę część fanów zapewni nam gmina Łąck do spółki z panem
          prezesem Dmoszyńskim. Wbrew pozorom nie mam nic przeciwko hali w Łącku, ale czy
          przypadkiem My jako kibice i Nasi szczypiorniści nie będziemy się czuli, jak
          podczas meczów wyjazdowych? I nie łudzę się. Jeżeli hala w Łącku jest jeszcze
          większa od Chemika, to oznacza, że szczypiorniści będą grali prawie przy
          pustych trybunach poza najważniejszymi meczami... Popieram wyważoną wypowiedź
          Artura Górala, który "wychował" się w Chemiku..., podobnie jak wszyscy kibice.
    • Gość: ............... ............... IP: *.c151.petrotel.pl 20.12.04, 23:28
      Płock

Trybuny na 1000 (na wcisk) widzów (a nawet i te 1300 co pokazal mecz z
      kielcami), słaba wentylacja (bez przesady, mozna wystrzymac), kiepska
      widoczność (zwlaszcza na vipach i na lozy dziennikarzy... skad nagle taka
      troska o kibicow? bo slaba widocznosc maja tylko kibice siedzacy w srodkowym
      rzedzie i to tez tylko w kilku jego miejscach. A moze to panowie z gw
      niedowidza?). Nie ma parkingu. (jest gdzie zaparkowac w promieniu 0.5 km) 1 km
      od centrum.
      • Gość: wisloholik Re: ............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:51
        miasta.gazeta.pl/im/1713/z1713281G.jpg
        presja na przeciwnika tez jest wazna :D a w chemiku wystarczy troche sie
        wychylic i rywal wymiekka :D
        • Gość: wisłoholik 2 Re: ............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:43
          "wisloholik" zgadzam się z tobą w 1000000% I to jest chemiku cudowne.
          Tam nigdy takiej atmosfery nie będzie!!!!
          Tego sie nieda wypracowć na takim "lotnisku"
    • Gość: Alfa&Omega Łąck & okolice IP: 193.59.95.* 21.12.04, 08:18
      Vivat Wójt Białecki!!! Po raz kolejny udowodnił, że Gospodarz z niego pełną
      gębą. Niedługo skończą piękne rondo w Łącku. Powstaje ścieżka rowerowa w
      kierunku Gostynina.
      Ja kilka dni temu oczyściłem północny brzeg jeziora Górskiego ze śmieci (od
      Patelni do Cypla przy wysepce).
      Mam nadzieję, że 'wędkarze' i inni 'turyści' z Płocka przestaną śmiecić i
      brudzić jeziora i lasy wokół Łącka i Grabiny.
      Wójcie tak trzymać dalej!! Po otwarciu nowego mostu emigruję do Grabiny.
      Jeszcze jedna uwaga: niech mieszkańcy domków przy szosie prowadzącej do Grabiny
      nie wystawiają swoich śmieci przy malutkich koszach na śmiecie przy ulicy. Tak
      trudno Wam zapakować te śmieci do worków i wywieźć do śmietnika w Płocku? Albo
      użyć swych pojemników na śmieci? Oszczędzacie? A potem psy rozwlekają śmieci po
      całym lesie. Ludzie, trochę kultury!!!
      Poza tym: Wesołych Świąt B.N. A.D.2004 dla wszystkich internautów :-))
    • Gość: zaskoczony Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 08:48
      Przenieśmy się do hali do Łącka, powiedzmy jaka jest wspaniała, a nigdy nie
      będziemy mieli hali w Płocku. Bo po co? Jeśli nasi chłopcy z pilki recznej bedą
      mieli tak konfortowe warunki do gry. A może Panowie działacze wezmą się do
      roboty i dopną wkońcu decyzję o budowie hali widowiskowo-sportowej w Płocku, a
      nie idą na po najmniejszej lini oporu i wyprowadzają drużynę mistrzów Polski z
      Płocka. Jeżeli nasza drużyna wyjedzie z Płocka to proponuje zmianę jej nazwy z
      Wisły Płock na np. Jezioro Łąck. Dzieki temu, żę w naszej drużynie gra coraz
      mniej wychowanków z Płocka co roku spada ilość kibiców. Jeśli Jezioro Łąck
      bedzie grało w Łącku to z pewnością ilość kibiców spadnie. Chyba, że cały Łąck
      i pół Sendenia przyjdzie na mecz. I tym o to sposobem mała Gmina Łąck będzie
      miała swoją drużynę piłki ręcznej. Gratulacje.
      • Gość: WREDNY Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:42
        NIECH PAN PREZES WYWALI WOLINSKIEGO A ZATRUDNI DO SPRAW PILKI RECZNEJ
        ZAJACZKOWSKIEGO BO WOLINSKI TO CENZURA,W IMIENIU MLODZIEZY "GRATULUJE"
        WSPANIALYCH CEN BILETOW NA MECZE LM BO ZAMIAST DOPINGOWAC NA HALI MUSIALEM
        OGLADAC W POLSACIE SPORT
    • Gość: KOL Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:42
      TO OZNACZA KONIEC PILKI RECZNEJ W PLOCKU!!!PAN DMO CHCE SIE POZBYC PILKARZY
      RECZNYCH.Nie dajcie tego zrobic!!!!!!!
    • Gość: jasnowidz kibic Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.c153.petrotel.pl 21.12.04, 10:34
      A nie mówiłem, że jak nie chodzi tam czerwoniak z Płocka to szybko będzie tam
      jeżdził. Wszystko wykrakałem! Nie potrafię tylko wykrakać czy i kiedy będzie
      prawdziwa taka hala w moim mieście. Widzę czarno, czarno, same rozmazane plamy
      jakieś i jakąś kropkę. Może to hala właśnie? Ano, zobaczymy. Przecież taaaaka
      duża hala za taaaak małe pieniążki, rzekłbym ...grosiki. Co nie stać nas?
    • Gość: Polsilver Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plocman.pl 21.12.04, 10:53
      A czy nikt się nie zastanowi dlaczego pojawił się temat przeniesienia meczów do
      Łącka?

moim skromnym zdaniem dlatego, że Pan Dmo chce postawić pod ścianą Orlen i
      miasto i trochę zakpić z nich pokazując, że piłkarze ręczni nie mają gdzie
      grać, 134tysięczne miasto itd. Chce pokazać opinii publicznej że jest problem
      hali i chce sprowokować kibolów do ostrych tekstów na ten temat. Jak widać to
      mu się udało, niezły z niego PRowiec :-) Fajnie to sobie wymyślił, popieram.
      Hala musi powstać!

Jak będzie zapewniany dojazd autobusem na mecze to ja jestem za.
      • Gość: szeryf___ Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.riviera.pw.edu.pl 21.12.04, 11:01
        Dmoszyńskiego ręczna wogóle nie interesuje, chcę się jej pozbyć...Dmo- Ch.. ci
        na imię...
        • Gość: koles Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:20
          Gość portalu: szeryf___ napisał(a):

> Dmoszyńskiego ręczna wogóle nie interesuje, chcę się jej pozbyć...Dmo- Ch.. ci
          > na imię...

jak masz w ten sposob pisac to lepiej milcz,byc moze dmo chce zwrocic uwage
          miasta i wogole problem hali tak jak wspomnial internauta wyzej ale i tak moim
          zdaniem w zarzadzie powinno sie pozbyc wolinskiego(podobno niedlugo mu sie
          konczy umowa)i zatrudnic zajaczkowskiego
          • Gość: YOYO PIĘKNA HALA IP: *.68.66.15.kutno66.tnp.pl 22.12.04, 08:29
            CO SZKODA WAM ZE NIE MACIE TAKIEJ HALI I TAK PISZECIE.
            A W ŁĄCKU GRAC BEDĄ NAJLEPSZE ZESPOŁY Z CALEJ EUROPY A NAWET ZE ŚWIAT.
            • konrad_wp Re: PIĘKNA HALA 22.12.04, 09:20
              Nie zapominaj tylko dzięki komu najlepsze zespoły będą tam grały - dzięki Wiśle PŁOCK oczywiście.
    • Gość: m Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 14:26
      Tak jest, jak to ktoś wcześniej wspomniał, gazecie nagle nie spodobał się
      Chemik. A ile to razy pisali o wspaniałej atmosferze, której nie ma nigdzie
      indziej ??!!?? Często w ważnych meczach decyduje atut własnej hali, a tego w
      Łącku nie będzie na pewno !!

• Gość: f@n Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:54
      gazeta wyborcza - pachołki dmo i białeckiego!!To jest zalosne jak nagle gazeta
      zmienia swoje stanowisko na temat hali Chemika.Nagle moze pomiescic sie
      zaledwie 800 widzow...skąd te dane??smiech na sali. I tez zanizanie liczby
      widzow na meczach to tez prawda. Na Chrobrym było rzekomo 250 widzow...Skoro
      klub nie potrafi zachecic kibicow do przyjscia na mecz (pomysl z biletami
      łaczonymi z nozna jest chybiony)w Płocku, to co dopiero mamy mowic o meczach w
      Łącku...1, 2 mecze pokazowe ze slabyszymi rywalami - TAK, piłka reczna na stałe
      w Łącku -NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: co za bzdury! Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:06
        W tym tekście są same BZDURY. Wisła nigdy nie bedzie grała ligi i pucharów poza
        Płockiem.Do Łącka chętnie oddałaby DRUGĄ DRUŻYNĘ, CZYLI 2 LIGĘ! Ciekawe, skąd
        autorzy wzięli te info. Z sufitu, czy sennych marzeń wójta?
      • Gość: rec Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 22:53

Gość portalu: f@n napisał(a):

> gazeta wyborcza - pachołki dmo i białeckiego!!

Oj,fanie. Spokojnie. Jeśli chodzi o Białeckiego czapkę z głowy..
    • Gość: rec Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 20:12
      Ze wszystkim się zgadzam w waszych postach ale nie z tym , że Białecki jest tu
      coś winny. Moja wiedza na ten temat jest-nazwijmy to-"operacyjna" i nie
      chciałbym jej jako kontrargumentów tu publikować bo dopiero by się zagotowało.
      Jest dużo racji w tym, że jako kibice Płoccy powinniśmy wykorzystać wszystkie
      możliwe sposoby i środki aby wywrzeć presję na kogo trzeba w PŁocku / a wiadomo
      na kogo trzeba/ by w końcu sprawę hali widowiskowo-sportowej postawić w/g
      sprawdzonego wzoru: teraz albo nigdy /tak było z rozpoczęciem budowy mostu /i
      ruszyć z miejsca . Bez ryzyka poprzedniego zarządu pewnie mostu w Płocku
      jeszcze długo byśmy nie oglądali.
      Powiem wam, Białecki nie budowal hali pod potrzeby pilki ręcznej a tym bardziej
      pod sekcję Wisły. Hala w Łącku ma służyć wielu innym rzeczom i jest jedynie
      zaczynkiem do budowy interdyscyplinarnej i wielofunkcyjnej bazy rekreacyjno-
      sportowej dla potrzeb rozwoju sportu, turystyki i wypoczynku w gminie jako
      gminy turystycznej. Plany są duże i jeśli się nic nie zmieni Łąck was zaskoczy
      w swych poczynaniach i dokonaniach jeszcze nie raz.Jest tylko faktem, że
      ironizujemy z Płocka i nieudolności władz bo inaczej się nie da i nie sposób
      nie dokonywać porównań.Ale jakie sobie władze wybieramy tak potem mamy.
      Myslę tak : jeśli będzie wola i chęć by od czasu do czasu Wisła zagrala w
      Łącku - puchar, turniej a nawet zgrupowanie to będzie.Nic na siłę.Białecki z
      chęcią udzieli gościny bo jest na każdym meczu Wisły /siedzi zawsze przy grubym
      Jaśku/ i lubi ręczną . Jeździ na mecze dziesiątki lat i jakoś mu odległość z
      Łącka do Płocka nie przeszkadza. To, że przybył nowy obiekt w pobliżu to
      dobrze. Przynajmniej jest jakaś alternatywa.Ot i wszystko.
      Moja rada , nie narzekajcie na nadmiar tylko pomyślcie o swojej potrzebie czyli
      o hali w Płocku. Tu ukierunkujcie swoje uwagi, złośći czy inicjatywę. A na
      koniec powiem wam coś : gdyby w Płocku rządził Hetkowski to hala byłaby
      conajmniej w połowie.
      A teraz możecie sobie poużywać na mnie a szczególnie prawa strona. Hej.
      • Gość: emigrant Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: 208.63.116.* 21.12.04, 21:28
        w lacku jest zaradny wojt,w lacku jest ladnie,lack to prawie plock oby niedlugo
        juz w granicach :) ale mimo wszystko hala musi byc blizej i dlatego trzeba
        pilnowac tej wlasciwej hali ktora jest w planach na placu celebry,niech gw tym
        sie interesuje
    • Gość: f@n Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:43
      To Białeckego nic nie mam, źle się wyraziłem :). Tacy ludzie przydaliby sie w
      Płocku
    • Gość: Twarz Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:00
      O czym tu w ogóle mowa? W Łącku zadupiewie jest kasa na fajną halę a w Płocku
      nie?? Panowie z miasta, Orlenu, PERNu itp. weźta się wreszcie do roboty bo
      wstyd jak cholera.Przecież to się w głowie nie mieści żeby w 140 tysięcznym
      mieście jedynymi finansowanymi z budżetu miasta instytucjami sportowo-
      kulturalnymi były :Pueri Cantores i Towarzystwo miłośników radziwia. Opanujta
      się bo zajeżdża mi tu wsią.
    • Gość: misio Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:12
      Wisła Płock nie bedzie grała w Łącku. Sprawa dotyczy drugiego zespołu. Ciekawe
      skąd GW ma takie fenomenalne informacje.
      • Gość: maks Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:47
        Ludzie!! Odczepcie sie od Dmo. To dzieki temu facetowi powstanie hala w Płocku,
        to on jezdzil do radnych sejmiku z Samoobrony, Po i innych aby poparli
        inicjatywe budowy hali w Płocku. Odnosnie meczy w Łącku to po artykule bylem w
        klubie i prezes poinformowal mnie ze w styczniu odbedzie sie wylacznie turniej
        towarzyski w nowej hali w Łącku , natomiast pierwsza druzyna do czasu
        wybudowania hali w Płocku bedzie grala w hali chemika. Poinformował mnie
        rowniez ze rozwazana jest gra drugiej druzyny wystepujacej w 2 lidze w Łącku.
        Dajcie ludzie w koncu spokoj DMO bo kiedys sie moze wkur***.
        • Gość: rec Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 22:04

Gość portalu: maks napisał(a):

Dajcie ludzie w koncu spokoj DMO bo kiedys sie moze wkur***.

Na maksa ..jesteś zaślepiony w DMO. Aż dziw , że mogą być tacy naiwni w XXI w.
    • Gość: Płock Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.plocman.pl 23.12.04, 07:48
      Popieram. Niech grają w łącku dopuki u nas nie powstanie hala, tylko KM niech
      zapewni dojazd. Co za problem dojechać do Łącka?
    • Gość: papa15 Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:55
      jeżeli prezes Dmoszyński wraz z całą drużyną tak zadecyduje to niech również
      zmienią nazwę na jakiś tam koniuszy łąck, uważam że jest to drużyna która
      powstała i wywalczyła awans do 1 ligi na hali chemika i tu powinni zostać.
    • Gość: kibol Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.68.68.69.kutno68.tnp.pl 04.01.05, 19:08
      ale hala
    • stallone Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali 13.01.05, 22:03
      Witam wszystkich kibiców Wisly!!!
      Po pierwsze:
      Jestem mieszkańcem Łącka ale wypraszam sobie stosowanie obelg na temat mojej
      miejscowości.
      Po drugie:
      Co wam szkodzi zagrać kilka meczy w Łąckiej hali nie bądźcie tacy sceptyczni a
      może bedzie fajnie zawsze można spróbować, a na protesty zawsze jest czas.
      Po trzecie:
      Jedno życie jeden klub ... na zawsze Wisła Płock.
    • Gość: to ja Re: Wisła Płock będzie grała w łąckiej hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:39
      popieram w pelni!!!!turniej bedzie w lacku, zobaczymy.. prawdziwi kibice beda
      na pewno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka