Dodaj do ulubionych

Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdradzana?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:50
Czy są jakieś sposoby żeby dowiedzieć się czy mąż zdradza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stryczek Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 11:10
      Jak się wydaje w tym przypadku tylko jedno można zrobić.
      Służę uniżenie.
      • Gość: maksikas Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:27
        Nie ma rady, ten ktory zdradza sie nie przyzna. Pozostaje Ci go przylapac na
        goracym uczynku. Ale raczej to nie bedzie mile. Sproboj zadzwonic do detektywa
        Rutkowskiego, badz kup minipodsluchy, midipodsluchy albo maxipodsluchy w
        internecie.

Koniecznie przeczytaj ksiazke "roznice w budowie mozgu miedzy kobietami a
        mezczyznami" i przyszykuj duzo czekolady, smetna muzyke i romantyczne filmy,

PozDr.
      • Gość: Zroberto Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plocman.pl 26.01.05, 12:54
        Poczytaj dokładnie co pisze dziwczyna! Chodzi jej raczej o to jak się
        dopwiedzieć czy też upewnić! Jak masz pisać takie teksty to lepiej idź do
        szkoły bo będziesz miał nieobecności i Pani nauczycielka wezwie rodziców :-)
        • Gość: Stryczek Dyńdam przymilnie. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 18:01
          Pytanie było: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdradzana?
          Ja Stryczek mam tego rozwiązanie. Służę pomocą w rozwiązywaniu wszelkich
          problemów i sercowych też, nawet jak się tylko wydaje.
          Dyńdam przymilnie. Nawet b. dyrektor Cotexu z moich usług skorzystał.

Tylko nie pachać się. Nie wszyscy naraz. Najpierw zasłużeni.
          • Gość: Misieek Do Stryczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:32
            >Pytanie było: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdradzana?
            Przeczytaj pytanie jeszcze raz i zastanów się zanim coś znów nabazgrzesz.
            • Gość: Stryczek Do Miśka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 19:48
              Z pytania wynika, że zadającej pytanie wydaje się, że jest zdradzana.

Szybko i solidnie rozwiazuję problemy
              Stryczek
            • Gość: lux Re: Do Stryczka IP: *.p.lodz.pl 28.01.05, 19:49
              ej chlpaki pytanie owszem bylo : "co zrobic....czujesz ze jestes
              ZDRADZANA"....co wy kobitki jestesci eze sie wypwiadacie geje
        • Gość: maksikas Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:17
          Do Ciebie trzeba chyba pisac duzymi literami. Sposoby jakie w poscie poprzednim
          przedstawilem sluza wlasnie temu. Oraz zlagodzeniu ewentualnych konsekwencji
          upewnienia sie czy tez dowiedzenia.

Nie poZdrawiam
    • Gość: miśka Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:41
      witam, miałam podobny problem,jak chcesz to pisz do mnie na miska_22@op.pl
      opisze Ci z przyjemnością moje sposoby...
    • Gość: ZBYSZEK Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 15:15
      Dobra rada zrób to samo,służe pomocom pozdrawiam.
      • Gość: ewa Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:34
        No może nie koniecznie Rustkowski ale agencja dedektywistyczna, o ile taka w
        Płocku jest.
    • Gość: al Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:06
      sprawdz to bilingi komorki, smsy moj tez sie dziwnie tlumaczył.Głownie czas
      jezeli ma duzo" pracy "to jestes w stanie dojsc do podejrzen czy robi cie w
      konia.Nie przyzna sie to pewne.
      • Gość: Osa-osa Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 20:20
        Ja proponuję wymaz z siurka i badanie genetyczne.
    • Gość: DAGMARA Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:23
      BZYKNIJ SIĘ ZKIMŚ TO POCZUIESZ SIĘ LEPIEJ MOGĘ PODAĆ NAMIAR NA USŁUGĘ.
      • Gość: niedostepny Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:06
        Dagmara podaj namiar do siebie ?:)
    • Gość: miśka Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:46
      Witam Luizo, napisalam na priv.
      • Gość: stary Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:40
        drga niewiasto jestem juz wiekiem doswiadczonym mezczyzna przezylem 50 lat
        ocierałem sie w ruznych kregacg towazyskicg swieckich jak i katolickich
        rozwijalismy tematy zdrady niejednokrotnie co stwierdziłem chyba nie tylko ja.
        roznimy sie od zwierzecia tylko tym ze wszechmogacy wyposazył nas w rozum a my
        mamy z niego kozystac. niestety tak nie jest PAMIETAJ KAZDY MESZCZYZNA ZAWSE
        CZUJE SIE SAMCEM POWTAZAM SAMCEM AJAK WIDAC W OTOCZENIU KAZDY SAMIEC LUBI MIEC
        STADO nie wiem czy to zrozumiałas .rada jest taka najprosciej zdradzac i jego
        ale konczy sie to rozstaniem ,to odpada. na poczatek sprubuj tak gdy on wraca
        ty efektywnie odwalona wychodzisz na 2godziny wracasz wesoła usmiechnieta zrub
        tak kilka razy w odstepach czasu zobaczysz jaka reakcja bedze powinno to pomoc
        samiec to zrozumie ze bardziej musi sie zajac ta samica bo ze stada mu ucieka
        odpisz?????????????????/
        • Gość: asd Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:07
          Jezeli ja zdradza, to na 99% nie bedzie zadnej reakcji z jego strony.
        • Gość: ja Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:24
          a ja proponuję zanim "stary" coś wrzucisz na forum, to przepuść to przez worda
          i pozmieniaj te popodkreślane na czerwono wyrazy, bo w Twojej wypowiedzi ciężko
          znaleźć prawidłowo napisany wyraz... aż ciężko to czytać...
          • Gość: asd Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:27
            On pewnie jest madrzejszy od worda bo swoje juz przezyl :P
    • Gość: pochlastany Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 00:07
      pochlastać sobie szparke moja droga. Jak mnie żona zdradziła to chlastnąłem
      sobie fiuta.
    • Gość: tati Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 06:06
      szczerze współczuję, ale jak się dowiesz prawdy to z pewnością nie będzie to
      miłe, jeżeli Ci na nim jeszcze zależy, to przypomnij sobie początki Waszego
      związku, daj mu to co was kiedyś łączyło , oakż mu po prostu miłość może się
      opamięta, na sile nic nie zmienisz
      • Gość: polko Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 07:02
        zrób co w Twojej mocy, żeby stworzyć miłą atmosferę w domu, może pomoże? Nie
        spodziewaj się od razu efektów. Ja tak walczę o rodzinę od 3 lat. Szkoda w tym
        bałaganie tylko dzieci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka