Gość: Luiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:50 Czy są jakieś sposoby żeby dowiedzieć się czy mąż zdradza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stryczek Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 11:10 Jak się wydaje w tym przypadku tylko jedno można zrobić. Służę uniżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksikas Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:27 Nie ma rady, ten ktory zdradza sie nie przyzna. Pozostaje Ci go przylapac na goracym uczynku. Ale raczej to nie bedzie mile. Sproboj zadzwonic do detektywa Rutkowskiego, badz kup minipodsluchy, midipodsluchy albo maxipodsluchy w internecie. Koniecznie przeczytaj ksiazke "roznice w budowie mozgu miedzy kobietami a mezczyznami" i przyszykuj duzo czekolady, smetna muzyke i romantyczne filmy, PozDr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zroberto Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plocman.pl 26.01.05, 12:54 Poczytaj dokładnie co pisze dziwczyna! Chodzi jej raczej o to jak się dopwiedzieć czy też upewnić! Jak masz pisać takie teksty to lepiej idź do szkoły bo będziesz miał nieobecności i Pani nauczycielka wezwie rodziców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stryczek Dyńdam przymilnie. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 18:01 Pytanie było: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdradzana? Ja Stryczek mam tego rozwiązanie. Służę pomocą w rozwiązywaniu wszelkich problemów i sercowych też, nawet jak się tylko wydaje. Dyńdam przymilnie. Nawet b. dyrektor Cotexu z moich usług skorzystał. Tylko nie pachać się. Nie wszyscy naraz. Najpierw zasłużeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Do Stryczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:32 >Pytanie było: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdradzana? Przeczytaj pytanie jeszcze raz i zastanów się zanim coś znów nabazgrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stryczek Do Miśka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 19:48 Z pytania wynika, że zadającej pytanie wydaje się, że jest zdradzana. Szybko i solidnie rozwiazuję problemy Stryczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Do Stryczka IP: *.p.lodz.pl 28.01.05, 19:49 ej chlpaki pytanie owszem bylo : "co zrobic....czujesz ze jestes ZDRADZANA"....co wy kobitki jestesci eze sie wypwiadacie geje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksikas Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:17 Do Ciebie trzeba chyba pisac duzymi literami. Sposoby jakie w poscie poprzednim przedstawilem sluza wlasnie temu. Oraz zlagodzeniu ewentualnych konsekwencji upewnienia sie czy tez dowiedzenia. Nie poZdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:41 witam, miałam podobny problem,jak chcesz to pisz do mnie na miska_22@op.pl opisze Ci z przyjemnością moje sposoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBYSZEK Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 15:15 Dobra rada zrób to samo,służe pomocom pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:34 No może nie koniecznie Rustkowski ale agencja dedektywistyczna, o ile taka w Płocku jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:06 sprawdz to bilingi komorki, smsy moj tez sie dziwnie tlumaczył.Głownie czas jezeli ma duzo" pracy "to jestes w stanie dojsc do podejrzen czy robi cie w konia.Nie przyzna sie to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osa-osa Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 20:20 Ja proponuję wymaz z siurka i badanie genetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGMARA Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:23 BZYKNIJ SIĘ ZKIMŚ TO POCZUIESZ SIĘ LEPIEJ MOGĘ PODAĆ NAMIAR NA USŁUGĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedostepny Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:06 Dagmara podaj namiar do siebie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:46 Witam Luizo, napisalam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:40 drga niewiasto jestem juz wiekiem doswiadczonym mezczyzna przezylem 50 lat ocierałem sie w ruznych kregacg towazyskicg swieckich jak i katolickich rozwijalismy tematy zdrady niejednokrotnie co stwierdziłem chyba nie tylko ja. roznimy sie od zwierzecia tylko tym ze wszechmogacy wyposazył nas w rozum a my mamy z niego kozystac. niestety tak nie jest PAMIETAJ KAZDY MESZCZYZNA ZAWSE CZUJE SIE SAMCEM POWTAZAM SAMCEM AJAK WIDAC W OTOCZENIU KAZDY SAMIEC LUBI MIEC STADO nie wiem czy to zrozumiałas .rada jest taka najprosciej zdradzac i jego ale konczy sie to rozstaniem ,to odpada. na poczatek sprubuj tak gdy on wraca ty efektywnie odwalona wychodzisz na 2godziny wracasz wesoła usmiechnieta zrub tak kilka razy w odstepach czasu zobaczysz jaka reakcja bedze powinno to pomoc samiec to zrozumie ze bardziej musi sie zajac ta samica bo ze stada mu ucieka odpisz?????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:07 Jezeli ja zdradza, to na 99% nie bedzie zadnej reakcji z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:24 a ja proponuję zanim "stary" coś wrzucisz na forum, to przepuść to przez worda i pozmieniaj te popodkreślane na czerwono wyrazy, bo w Twojej wypowiedzi ciężko znaleźć prawidłowo napisany wyraz... aż ciężko to czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:27 On pewnie jest madrzejszy od worda bo swoje juz przezyl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pochlastany Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 00:07 pochlastać sobie szparke moja droga. Jak mnie żona zdradziła to chlastnąłem sobie fiuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 06:06 szczerze współczuję, ale jak się dowiesz prawdy to z pewnością nie będzie to miłe, jeżeli Ci na nim jeszcze zależy, to przypomnij sobie początki Waszego związku, daj mu to co was kiedyś łączyło , oakż mu po prostu miłość może się opamięta, na sile nic nie zmienisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polko Re: Co zrobić kiedy wydaje Ci się że jesteś zdrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 07:02 zrób co w Twojej mocy, żeby stworzyć miłą atmosferę w domu, może pomoże? Nie spodziewaj się od razu efektów. Ja tak walczę o rodzinę od 3 lat. Szkoda w tym bałaganie tylko dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś