Dodaj do ulubionych

Polonez na Starym Rynku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:59
jagiellonka-wsytd-ponizyc sioe do poziomu malachowianki. zeby z malachowianka
wspolnie tanczyc. hanba dla jagiellonki
Obserwuj wątek
    • Gość: Vxl Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:18
      nom hanba hanba, zgadza sie, ze maja takich ograniczonych zwolennikow
      • Gość: GuessWhooMadeBy2Ce Re: Polonez na Starym Rynku IP: 80.48.147.* 04.02.05, 22:00
        Małachowianka to pany. Jaga suxxx. No co źle mówie.....

Przecież wszyscy wiedzą jaksię robi sałatkę z buraków.
        -Wrzuca się granat do Jagiellonki.
        Okna nowe wam na tym zaułku założyli i już myślicie że jesteście lepsi.
        <lol> Do igielonki chodzą najbardziej zamuleni ludzie z Płocka lub matołki które
        się tam dostały bo próg był niższy niż w piątem (też super szkoła).
        Małachowianka jest i będzie najfajniejszą szkoła w tym mieście a jak i Polsce.
        Do Małacha chodzą ludzie rozrywkowi, mający własne zdanie, a nie krety które
        siedzą od rana do wieczora przy książce. I nie myślcie też że po Igielonce
        łatwiej się dostać na studia czy zdać maturę. Liczy się kreatywne myślenie, a
        nie śpiewanie regułek....
        Pozdrawiam
        • Gość: glos malachowianki Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:11
          Po takich postach Wielce Szanownych Jaśnie Panów Jagielończyków własnie widać
          jaki poziom Wasza szkoła reprezentuje - chyba ze tylko 2 palantow przyszlo,
          ktorzy sobie w koncu dorwali sie do kompa po tygodniu nieprzespanych nocek,
          obgryzania paznokci ze strachu przed kazda lekcja, bo nauczyciele gryza, bija i
          gwałca...Przyjdzcie do malachowianki i zobaczcie jak wyglada szkola z klimatem -
          gdzie wszyscy uczniowie to jednosc, jednosc pelna pomyslow, ktorych rozwijanie
          i realizowanie umozliwiaja bez problemow nauczyciele. A u was? Domagacie sie od
          pol wieku remontu bo wam tynk leci jak w wąchockim kinie. Nasza stoi 825 lat i
          sie trzyma lepiej niz wasze popękane asfaltowe pseudo-boiska niewiadomo do
          czego... Jesli szliscie tam z wlasnego wyboru to wspolczuje...Jesli nie
          mieliscie wyboru..no coz...lepsze to niz nic...Peace
        • Gość: bzyka_87 Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c155.petrotel.pl 08.02.05, 16:32
          a co ty masz nadzieje, że z tym swoim kreatywnym myśleniem zdasz mature??
      • Gość: mala Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c156.petrotel.pl 05.02.05, 16:11
        małacha rulez!!!! widac ze jaga tym polonezem chciala zablysnac w tle
        najlepszej szkoly w plocku.. ale nie zmienia to faktu ze malach wymiata!!!!
      • Gość: Zocha Wstyd to dla Małachowianki... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 22:16
        Wstyd to jest dla Małachowiaka, że z Jagiellończykiem stanął ramię w ramię...
        Nigdy nie myślałam że szkoła do której dzielnie chodziłam przez 4 lata poniży
        się do poziomu tej jakże nędznej swojej podróbki i zatańczy z nimi poloneza...
        Wprost nie wierzę, że moja szkoła schodzi na psy...
    • Gość: ja Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:05
      Jesteś frajerem. Wiesz o tym?
      • Gość: rotfl Re: Polonez na Starym Rynku IP: 80.48.147.* 04.02.05, 22:15
        Po takich postach widać, jaki poziom reprezentuje Igielonka
        • Gość: igileonka gora Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:45
          malachowiacy to zawszone kundle brudy chodzace od ktorych smierdzi na odleglosc
          nie nawidze malachwikaow i to dla jagielonki jest wiekszym obciachem ustac obok
          przebrzydlych malachowiakow poza tym malachowiacy sa dretwi i wogole dupyt z
          nich chodzace ktore nawet do srania sie nie nadaja kij wam w ten krzywy ryj
          chowacie sie i tyle przy igielonczykach nasza szkola jest the best w calej
          polsce a nie mala rudera pozdro brudy myc sie w kkioncu trzeba smiecie
    • Gość: lol Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:10
      hehe co łeb. to było raczej tak że jagielonka robiła parodie z tym polonezem a
      małacho stało i się śmiało :D
    • Gość: Małachowiak Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:13
      Jagiellnce jest wstyd?? to co ma powiedzieć Małachowianka?? Cieszę się, że mam
      maturę za rok i nie musiałem uczestniczyć w tym cyrku!!!!
    • Gość: MEgaLOLpfffff Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 22:32
      buhehhehehahaha hanba dla jagielonki? ludzie!!!!! malachowianka rzadzi tym
      miastem i tymi wszystkimi liceami! to jest prawdziwa szkola! nawet sobie nie
      wyobrazacie jakie tam odchodza akcje! a wy sie tam zamulajcie w tej jagielonce
      pfffffff do ksiazek zakonnicy! pfe! niedorastacie malachowiance do kostek! tlu!
      do paznkci!!!!!!!
    • Gość: boss Re: Polonez na Starym Rynku IP: 80.51.198.* 04.02.05, 22:34
      Jagielonka to więzienie, a jej uczniowie to więźniowie!!!!!!
      To jest klasztor!!!!!!!!!
      • Gość: Vxl Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:49
        tez sie ciesze ze koncze malachowianke bo takie wypowidzi swiadcza ze chodze do
        szkoly z burakami :|
      • Gość: gwiazda Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:01
        nie wiem kto tu sie powinien kogo wstydzic... ale nie oszukujmy sie, to
        malachowianka jest 17 szkola w rankingu pierwszych 50 szkol na mazowszu... a
        zgadnijmy gdzie jest jagielonka... hm.... nie miesci sie wtym rankingu?
        • Gość: oloośka Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c151.petrotel.pl 04.02.05, 23:19
          to chyba miały być opinie o polonezie a nie kłootnie ktoora szkoła jest
          lepsiejsza....jagielonka czy małachowianka...no ale cooż...a tak w ogoole to
          uważam,ze ten polonez to śmiechowa sprawa...tylko trochę zimno było:]no i nie
          wszyscy przyszli:P
          • Gość: to ja Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:29
            A ja i tak uważam że wszyscy jesteście powaleni i cały ten wasz polonez to
            jedna wielka porażka
            • Gość: mleczyk Poprzedni forumowicze to buraki IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.02.05, 00:33
              Skończyłem Jagę 3 lata temu, generalnie szkoła fajna. W moim przekonaniu,
              wszystkie te historie o nauczycielach i terrorze to ploty opowidane przez
              osoby, ktore nie dsały sobie rady. trzeba było się uczyć i czasami to nie
              pomagało (vide: lekcje chemii i biologii w klaach humanistycznych...gorące
              pozdrowienia dla Pani Malogorzaty Jasińskiej;-). Dp Maloachowianki nie
              uczęszczłem, ale miałem znajomych z tej szkoły. Była rywalizacjia, ale nie
              chamstwo które tu sie panoszy. Małach jest lepszy wg rankingów, ale po Jadze
              tez można sie dobrze ulokować (UJ;-). Z tym polonozem to fajna akcja, jeseli -w
              co watpie-byli to ochotnicy. Pozdr dla obydwu szkól.
              • Gość: jmr Re: Poprzedni forumowicze to buraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:11
                wez idz stad kujonie.....
    • Gość: SPAT Małachowianka RULZ,a jaga STINXXXXXXXXXXXXXXXXXXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 07:50
      nie przyznwaja sie na miesice, ze skonczyles jagiellonke, bo to przypal
      i tak wszyscy wiedza, ze Małachowianka jest the best, a jagiellonka
      to...przyznam racje przedmowcy o sałatce z buraków
    • Gość: anonim Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c153.petrotel.pl 05.02.05, 08:40
      hehe zlapaly sie buraki z 2klasztorow i sie kloca ktory gorszy buhaha
      • Gość: kacha Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:51
        niby inteligentna płocka młodzież a zachowują sie jak chłopki ze wsi. jaga
        niczym nie odbiega od malacha, tylko w małachu wiekszość ma troszke za duże
        ego. wasze wypowiedzi najlepiej świadczą o waszym poziomie
    • Gość: IIIc jagiellonka Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:29
      zgadzam sie z kachą. jakby jakis ciec z malachowianki przyszedl do mojej klasy
      w jagiellonce (3c) to by zobaczyl czy to taki klasztor. ludzie ktorzy nie
      chodzą do jagiellonki mowią ze to klasztor. gowno prawda. do malachowianki to
      dopiero same geje chodzą. jak ktos cos ma to niech przyjdzie do 3c z
      jagiellonki to podyskutujemy
      • Gość: gość z Małej Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:45
        a ja uważam, że to był interesujący pomysł z tym polonezem na Starówce.
        Rywalizacja pomiędzy szkołami będzie zawsze, a że Małachowianka już nie ma z
        kim rywalizować (rankingi Perspektyw itp.):) Tak BTW to nie ma sensu się kłócić
        która szkoła lepsza. Każdy na pewno ma znajomych z obu szkół i nie wydaje
        opinii na ich temat na podstawie szkoły. Wszystko zależy od osoby.......
      • Gość: Małachowiak Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:16
        Tylko na tyle cię stać? Umiesz tylko wrzucać innym? Zachowujesz sie jak jakiś
        dzieciak z podstawówki, a uważasz się pewnie za "niezwykle dojrzałego
        Jagiellończyka". Jesteś żałosny. A gejem to możesz nazywać siebie patrząc w
        lustro, a nie ludzi których nawet nie znasz.
        • Gość: melczyk Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.02.05, 12:00
          Gość portalu: Małachowiak napisał(a):

> Tylko na tyle cię stać? Umiesz tylko wrzucać innym? Zachowujesz sie jak jakiś
          > dzieciak z podstawówki, a uważasz się pewnie za "niezwykle dojrzałego
          > Jagiellończyka". Jesteś żałosny. A gejem to możesz nazywać siebie patrząc

No teraz tożcie Panie i Panowie Małachowiacy przesadzili. Przeczytałem
          wszystkie wasze posty in 2 lub 3 Jagiellończyków (piszę o tych, kótre zawierają
          inwektywy-wiecie co to znaczy?) przypada 12-13 opinii zawierających subtelne
          uwagi i oceny tego, co dzieje się w Jadze. Nie muszę dodawać, że jezyki i
          sformułowania, kótrych uzywacie jednozancznie sugerują z jakim elementem
          (czylli częścią) społeczeństwa mamy tu styczność. Jezeli Małachowianka jest
          wspaniała, a ludzie do niej uczeszczającu są tak zacni i doskonali to spuść
          zasłonę milczenia na niedoskonałości Jagi. A skoro wypisujecie takie rzeczy, to
          wyraźnie oznacza, że:
          1)żadane z Was the beściaki
          2)szkoła to jak każda inna
          ergo
          duma wasza dumą fałszywa jest, zwana czasami pychą.
          A co do atmosfery w szkole- w klasie mojej Mamy chłopak z powodów szkolnych
          popelnił samobojstwo, a w latach 70 powszechne było ponizanie uczniów ze wsi. A
          tak przy okazji- mogłem chodzić do Małacha, a nawet sekundy się zastanawiałe.
          Jaga skupia świetnych nauczycieli, którzy wymagają od Ciebie tyle, że na
          studiach ( wczasie 1szego roku) a się nudziłem. Studije na UJ i w porównaniu do
          tych, ktorzy konczyli renomowane licea krakowskie prezentowałem się dobrze.
          Jaga to swietna szkoła, Małachowianka też. I nie rozumiem o co chodzi w tej
          kopaninie.

A pisze to wszystko bo mnie wkurzyła twoja polityczna poprawność. Sałtka z
          buraków może być, słowo gej i już źle. Co kto robi w łóżku to jesgo prv sprawa
          i nic nikomu do tego, ale to zastanwiające jakie oburzenie wywołało to słowo.
          Gorące pozdr dla SPOKOJNYCH Małachowiaków i Jagiellończyków.
          • Gość: zaba Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:21
            >do malachowianki to dopiero same geje chodzą.
            > jak ktos cos ma to niech przyjdzie do 3c z

> Sałtka z buraków może być, słowo gej i już źle

proponuje koledze przeczytac wszystkie posty jeszcze raz, i sprawdzic kto
            rzeczywiscie zaczal zwracac uwage na to >Co kto robi w łóżku...

Malachowianka była, jest i będzie najlepszą szkołą, a jagielonce trudno bedzie
            sie od dna odbic...

• Gość: Perun Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 01:26
              Co do tego, ktora szkola jest lepsza, a ktora jest gorsza(pod wzgledem
              ksztalcenia mlotkow, ktore do niej przyszly) przekonamy sie po maturach i ich
              wynikach. Poki co, prosze ladnie zamknac pyszczydla, bo w jednej jak i w
              drugiej szkole sa osoby zdolne,kujony i niedorobione debile...
              • Gość: klasa IIIc Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c148.petrotel.pl 06.02.05, 01:43
                Jestem dumna z tego ze chodze do Jagi i do najlepszej klasy IIIc:)!!!nie bylam
                w kinie ale bardzo zaluje bo slyszalam ze byla zarabista zabawa-oczywiscie jak
                zwykle to bywa u Jagiellonczykow:)!
                Aha, jesli jagiiellonka to klasztor z samymi kujonami to chyba nie znacie
                nikogo z mojej klasy!!!pozdrawiam IIIc oczywiscie:)
          • Gość: Małachowiak Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:01
            Melczyk, a może powiesz mi, że jak ktoś nazywa Ciebie gejem to jest to dla
            ciebie komplement? ( no chyba że jesteś "inny" to cofam pytanie) Ja nie lubię
            chłopców i rzucanie tego typu stwierdzeń w moją stronę bardzo mnie denerwuje.

A tak poza tym, to ktoś z Jagiellonki rozpoczął tę bitwę słowną, także nie
            miejcie pretensji do ludzi z Małachowianki
            • Gość: mleczyk Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.ists.pl / *.ists.pl 06.02.05, 15:46
              witam Ciebie, smutnmym faktem jest ze ta pyskówka w ogóle się zaczęła. mnie
              denerwuje fakt, iz zrobila to osba , ktopra podaje sie za Jageillończyka. Uwagi
              o gejach w kontekscie mojej osoby nie bola mnie wcale, bo tylka ja i moja
              dziewczyna mamy prawo i podstawy aby o tym cokolowiek mówic. Chciałem zwórcic
              tylko na pewną niespójnośc:
              jezeli gej to osba normalna, zwyczajna o innych preferencjach tylko to nie ma
              sensu robic awantury- to tak jaby ci powiedział ty kierowco. jezeli nadajesz
              temu znaczenie pejoratywne, to znaczy ze Ty jesteś do homosexualistów
              uprzedzony. Conajmniej tak samo, jako dewiant, ktory narzucił Ci tą etykietkę.
              W ogóle to jest mi przykro,ze biorę udzial w czyms takim jak dyskurs uczniów
              zacnych szkólpłockich nt wyzszsci jedej z nich. pozdrawiam Ciebie, szczerze.
    • Gość: B Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 10:56
      Może i wstyd, ale dla Małacha... Wy nawet tańczyć nie umiecie :-)
      • Gość: Bobas Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c156.petrotel.pl 05.02.05, 11:05
        Jagiellonka to fajna szkoła. Super klasztor! Można przyjść pomodlić się... są
        tam super nauczyciele- wyrozumiali i rozumiejący uczniów! A uczniowie myślą
        tylko o jednym: kiedy następna klasówka i zawsze są przygnębieni (wystarczy
        przejść się Tumską w czasie lekcji- rzucają się w oczy z daleka). Ta szkoła to
        marzenie każdego gimnazjalisty! BO JAGIELLONKA BIERZE KAŻDEGO!!!
    • Gość: edek Ekonomik Re5pect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:01
      A Ekonomik pokazal klase i prawie nikt nie przyszedl, wolimy cos wypic niz marznac na dworzu. pozdro =)
    • Gość: zbud Re: Polonez na Starym Rynku IP: 212.160.138.* 05.02.05, 11:56
      Cześć CAPIE !!!!!
    • Gość: Gal Anonim Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.visp.energis.pl 05.02.05, 12:02
      Nie ma co rywalizować ze sobą i tak wiadomo która szkoła jest lepsza (Patrz
      liczba chętnych i limit punktów potrzebnych do przyjęcia do szkół). A poza tym
      przynajmniej w Małachowiance masz pewność, że nic ci na głowę nie spadnie jak
      się uczysz.
    • Gość: zbignief Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:09
      srac na malache. cieszycie sie ze jestescie w jakim rankingu a jagi nie ma?? to
      oznacza ze jestescie najwiekszymi kujonami w calym Plocku:)))) a ta wasza
      atmosfera...:))))) same brudy ktorzy po koncertach w rocku wracaja i sie ucza
      po nocach:D:D:D:D III C RULES (JAGA)
      • Gość: zaba Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:31
        > srac na malache.
        to znaczy że, jaga jest juz tak obsrana , że nie ma wkoło niej juz miejsca...

> cieszycie sie ze jestescie w jakim rankingu a jagi nie ma?? to
        > oznacza ze jestescie najwiekszymi kujonami w calym Plocku:))))
        albo, że nam nauka przychodzi latwiej od takich ogranicznikow jak wy...
        kujecie 24 godziny na dobe, przez 7 dni w tygodniu i co? efekty < 0
        • Gość: komentuj zaba ssie paly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:34
          jak rozpoznac czlowieka z malachy:
          1.zamula
          2.gada tylko o szkole
          3.uwaza sie za lepszego od innych
          4.jest wyjatkiem jesli nie jest brudem

ale jest jeszcze 1 mozliwosc: siedzi ciagle w domu przy ksiazkach i nie
          wychodzi z domu czyli 90% ludkuf z malachy
          • Gość: malach Re: zaba ssie paly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:57
            Fajnie was tam ortografii uczą...
      • Gość: "grzeczny" uczen Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:56
        Ja powiem tak: chodze do jagi, a dokladnie do III c i szczerze mowiac jestem
        bardzo zadowolony, ze tu trafilem. Mimo opinii o tej klasie w calej szkole
        uwazam ze trafilem do najlepszej ze wszystkich 9 trzecich klas. Wystarczy
        zobaczyc kasete ze studniowki. Mimo podzialu i wielu problemow w tej klasie,
        uwazam ze jest ona bardzo dobra. Ludzie maja badzo rozne charaktery i to
        sprawia ze niczego nam nie brakuje. Z pewnoscia mozna stwierdzic, ze w
        malachowiance jest duzo klas, ktore tej jednej jedynej nawet troche nie
        dorownuja.

Dlaczego trafilem do jagi? Mimo tej mody na malachowianke i mitu ze jaga to
        klasztor od 1 klasy gimnazjum juz wiedzialem gdzie chce sie dostac. I mnie
        jakos nie bawily te zarty o jagiellonce. Po za tym po spedzenie 9 lat w
        wielkiej szkole, gdzie bylo bardzo duzo ludzi, chcialem dostac sie do mniejszej
        szkoly gdzie jest o wiele lepsza atmosfera na przerwach niz w tych wielkich
        szkolach. Wtedy tylko spojrzalem na ilosc ludzi, ktorzy przychodzili sprawdzac
        czy sa przyjeci i od razu skreslilem malacha i trzecie, mimo tego ze tam
        zlozylem papiery.

Nie znam na tyle dobrze malachy, zeby sie wypowiadac na temat klimatu tej
        szkoly itp. Lecz nikt mi nie zarzuci ze jaga to beznadziejna szkola, dla mnie o
        wiele lepsza niz malacha i inne.

I jeszcze jedno, mowicie ze jaga to klasztor - tak wiec chcialem wam
        powiedziec, ze w tym "klasztorze, gdzie trzeba 24h/dobe siedziec przy
        ksiazkach" z historii mam 5 na koniec roku, za... pomalowanie calej klasy.
        Stracone 3 wieczory ale oplacalo sie. Pozrdowienia dla pani K. :DDD
        I wcale to tez nie swiadczy o tym, ze jestemy idiotami czy cos w tym stylu. Po
        prostu mamy niektorych fajnych nauczycieli, ktorzy rozumieja nasze problemy i
        nas wspieraja hehehe
        • Gość: malach Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:04
          Nie dość że klasztor, to jeszcze obóz pracy...
        • Gość: Małachowiak Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:12
          > Nie znam na tyle dobrze malachy, zeby sie wypowiadac na temat klimatu tej
          > szkoly itp. Lecz nikt mi nie zarzuci ze jaga to beznadziejna szkola,dla mnie o
          > wiele lepsza niz malacha i inne.

Chciałbym zaznaczyć, że kolega sam sobie zaprzecza w tym miejscu
        • Gość: "grzeczny" uczen afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:35
          Po głębszym przemyśleniu sprawy i niemałej aferze w szkole postanowiłem się
          przyznać, że cala ta historia z 5 za malowanie to bujda. Wymyslilem ją sobie,
          zeby udowodnic ze jaga to nie klasztor. Po dzisiejszym dniu w szkole, gdy
          dyrekcja i wychowawczyni zrobila wielka afere za te forum i inne sprawy :)))
          postanowilem przyznac się, żeby nie bylo ze szanowna pani K. stracila prace lub
          miala jakies nieprzyjemnosci przez te moja bajeczke. Tak wiec z czalym
          szacunkiem dla pani K. przepraszam. A jesli o dyrekcje i wychowawczynie to
          uważam, że te kobieta zaczyna szukać problemów gdzie popadnie. Przeciez te
          forum nie dotyczy bezpostrednio szkoly, wiec ja tu nie widze zadnego problemu.
          Szanowna dyrekcjo jagiellonki, napewno to przeczytacie, wiec prosze was
          odpuscie sobie (w sensie dajcie sobie spokoj) bo to jest forum publiczne i nikt
          nikomu nie zabroni pisac tutaj swoich mysli.

Ale mimo tego nie uważam że jaga jest klasztorem,po prostu jest tak kilku
          nauczycieli, ktorzy lubia sie znecac nad nami ale z wiekszoscia z nich juz
          wiemy jak sobie poradzic. Wcale nie trzeba sie duzo uczyc, czego przykladem
          jest klasa III c, ktora i tak ma dobre wyniki w szkole, a z wiekszoscia
          nauczycieli dobrze nam sie dogaduje :D, np pan Ch. lub pan N, a o pani K. juz
          niw wspomne :)))
    • Gość: metka co czereśnie z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:13
      po co wy tak sie obrzucacie błotem? polonez wyszedł fajnie, mi sie podobało.
      jak nie umiecie ze soba inaczej rozmawiać to nie odzywajcie sie lepiej na
      publicznym forum. ja chodze do jagielonki i mam wielu kolegow i kolezanek w
      malej i jak sie spoytykamy to nie mowilmy zle na siebie bo oni sa z innej
      szkoly. przemawia przez was snobizm!!
      • Gość: ja Re: co czereśnie z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:58
        Co za udany czlowiek pisze tu o ocenach z historii? bosheeeeeee - co do malachy
        to wiekszość tych smiesznych ludkow (jak napisal poprzednik jakies 90%) to moze
        mi i calej 3c zjesc z dupy. Kreatywne brudy - cieszcie sie ze jestescie w
        rankingu pamietajcie "nauka to potegi klucz" bo przecież ktos musi na mnie
        pracowac w przyszłości - i dobrze ze tak rozpowiadacie ze mala jest lepsza bo
        coraz wiecej burakow zamiast do jagi idzie do malej.
        • Gość: Jagielonczyk Re: co czereśnie z was IP: *.aster.pl 07.02.05, 23:33
          Ta IIIC to te wyzelowane dresiki co to liscie jesienia za oceny grabią i zdaja z
          klasy do klasy za kaczki i swiniaki?
          • Gość: Nefalin Do Pałachowiaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:54
            Nie tylko trzecia C wie że jesteście obrabiającymi laski swoim psob debilami!!!
            Każdy z Jagi i z całego Płocka to wie!!! Do gnoju matkojebcy!!!
    • Gość: człowiek z jagi Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:54
      czytając te wszystkie wypowiedzi musze stwierdzić, ze do małachowianki chodzą
      sami zapatrzeni w siebie egoiści. Wypowiadają tylko usłyszane slogany, ze
      klasztor , ze się trzeba uczyć itp.Nie mowie że nie trzeba się czasami pouczyć,
      ale czy aż tak duzo??Jezeli chodzi o zabawy i korzystanie z życia to jaga
      wypada lepiej.Małachowianka tego nie wie bo kiedy Jagielonka się bawi, oni się
      uczą.Dobrym przykładem dobrze bawiącej się jagi jest klasa 3C(oczywiście moja
      klasa)Parę osób z ma łacha się przekonało nie raz co to znaczy dobra zabawa w
      naszym wykonaniu.moge się założyć o duże pieniądze , ze w małachu nie ma ani
      jednej takiej klasy Można powiedzieć ze to 3c tworzy wizerunek Jagielonki.O
      naszych wybrykach i pomysłach można by spokojnie książkę napisać.Małachowiance
      troszeczke do nas brakuje,i mam nadzieje ze to sie nie zmieni. POzdrowienia dla
      wszystkich z jagi co balowali wczoraj w Kinie.
      • Gość: jaga IIIc Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:10
        Prawda jest taka ze małach zazdrości nam pod każdym względem. Co za szkoła
        gdzie sie wszyscy na wzajem okradają, bo i tak bywało. W jadze jest wzajemna
        tolerancja. A co do klasy III C to jest szacuken wielki, a impereza w kinie
        04.02.05r była zajebista.
        • Gość: III C RULES III C RULES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:21
          a ja slyszalem ze malacha je z dupy i podgryza przy tym wlosy:D:D:D:D:D
          • Gość: K&B III c czyli CW..E IP: *.c156.petrotel.pl 05.02.05, 16:45
            K: Mam do was takie małe pytanie: zapinacie się w tej klasie wzajemnie w
            odbyt??? Bo wydaje mi się że na pewno!!! Klasa pedałów!!!

B: Mama wam dyktowała te wasze wypociny?! Co wy wogóle debile piszecie? Weźcie
            wy się chwile zastanówcie! I zamiast pisać głupoty na forum to zajmijcie się tym
            co najbardzie lubiecie- wy i wasi koledzy i koleżanki z Jagiellonki- ZAPINAJCIE
            WASZE MATKI W DUPE!!! Tyle! Pozdro 600 dla was i waszych mamusi(są naprawde
            dobre w tym co robią)!!
            • Gość: zjedz z dupy Re: III c czyli CW..E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:37
              powiedz swojej starej zeby nie zmieniala tak czesto szminki bo moj ku..s bedzie
              wygladal niedlugo jak szminka a Ty jak lubisz jak Cie zapinajo to trafiles do
              dobrej szkoly - tam tak lubio. przyjdz do jagi ze swojo klaso i zobaczymy kogo
              klasa jest lepsza pajacu
        • Gość: party boy Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 14:28
          III c rox
          impreza w kinie byla full wypas sanitarny
          a malachowianka no coz posysacze tam chodza
          • Gość: 1011001010010 Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:09
            Czy cała ta wasza III C jest teraz w necie? Bo coś dużo tu tych wpisów. Aż to
            wszystko podejrzane
        • Gość: WNiRKP Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:29
          Ziomusie ku.. co wy wiecie o zabijaniu !!! Jaga is the best school in the
          Płock. Ku.. nie pie..ie głupot, każdy kto źle gada o Jadze to gej, pedofil,
          dziwka i wogole pie..ć małache(jedno wielkie gó.. Płocka- nie obrażając
          gówna z trawnika przed małachą) Ten kto ma coś do Jagi to ssał mi pałe :PP
          pedofile brudne z małachy fuck you [mader fuckery]
          • Gość: malach Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:47
            Mam do ciebie dwa pytania:
            1. Często obcy ludzie ssą twoją pałę?
            2. Bierzesz za to pieniądze, czy po prostu czerpiesz z tego przyjemność?
    • Gość: IIIc szklarz Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:24
      bukiety z malachy sie chwalo ze majo ladno szkole a my obdrapano. i co z tego.
      zjadacie z dupy murarzom to wam za darmo remontują szkole. my sie tak nie
      ponizymy. a po za tym w calaj malachowiance nie znajdziecie trzydziestu takich
      ludzi jakimi są ziomki z 3c. Smacznego
      • Gość: 3c Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:30
        co tak cicho małach. Boicie sie podyskutowac z nami czy zakuwacie i nie macie
        czasu.
        • Gość: mk po prostu ktos musi ustapic i skonczyc ta glupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:26
          gierke, a wiadomo, kto ustepuje...
        • Gość: gość z Małej Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:35
          o czym dyskutować z takimi mnichami co raz się do kompa dorwali bo akurat nie
          mają klasówki!!!
      • Gość: 3 "C" Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:36
        widze ze cw..e z malachowianki to internetowi napinacze, szkoda ze wczoraj
        siedzieli tak cicho w kinie.. ale czego mozna było sie spodziewać po ludziach
        skazanych na wieczne trzepanie i jedzenie z dupy całemu światu...
      • Gość: Jagiellonka Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:37
        Jagiellonka to wyczesana szkoła, i są tam zajebiści ludzie, a Ci z małacha
        niech biorą drpę w troki i zamiast się odzywać na temat wyglądu szkoły, że niby
        odrapana niech wskakują w skafander śrubokrętasa i nich pomykają ze szpachlą na
        około jagi bo tyko to ich czeka po skączeniu małacha.(IIIc wymiata)
        • Gość: gość z Małej Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:38
          "po skączeniu" jak super polskiego tam uczą !!! hahaha <<Kali znać polski>>
      • Gość: kwiatuszek_polny Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:46
        ja to bym moze zaproponowal jakas ustawke z najbardziej przemadrzalymi cepami z
        malachowianki
        • Gość: ja Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:08
          Taaaak wykazałeś się tutaj niezwykłą inteligencją
    • Gość: SPAT ludzie-nie znudzil wam sie ten caly spor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:09
      bo ja juz mam dosc-ludzie opanujcie sie-ktos rzucil haslo, a tu nagle wojna.
      chcecie sie bic, to jedxcie do iraku zamiast zolnierzy
      • Gość: Aga Re: ludzie-nie znudzil wam sie ten caly spor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:14
        zgadzam sie :> to jest artykul o polonezie... a nie o sporze jaki tocza
        uczniowie jagi i malacha :] no ale jak sobie chcecie :)
        • Gość: gość z Małej Re: ludzie-nie znudzil wam sie ten caly spor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:40
          skoro ktoś zaczął wojnę to trzeba ją kontynuować żeby oczywiście zwyciężyć !!!
          • Gość: SPAT Re: ludzie-nie znudzil wam sie ten caly spor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:05
            a słyszałes o czym taki co sie nazywa zawieszenie broni? albo rozejm? pokoj?
            moze jestem nienormalny,ale z zabawy w wojne to ja juz dawno wysroslem
    • Gość: Peter Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:27
      lol no ostry stam maja ale jak lubia to niech se tancza nawet walca mnie to nie
      rusza no w koncu kultura musi byc :D hehe
    • Gość: Drizzt Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c156.petrotel.pl 05.02.05, 16:36
      No co tu dużo gadać. Jagiellonka jest zwalona i tyle. Znajdą się może fajne z 3
      osoby, ale reszta to niestety same pały. Powinni chodzić w habitach. Popieram
      wypowiedź Pana Bobasa - klasztor. I są daleko za Małachowianką. Pomykają ze
      spuszczonymi głowami. (Pić też nie umieją - słabe łby!!!) Oczywiście jest pare
      wyjątków, ale...Pozdrawiam serdecznie wspaniałych uczniów ze wspaniałego liceum!!!
      • Gość: IIIc Jagiellonka Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:11
        pałe to Ty masz w buzi i to taką wielką z jagiellonki cieciu
      • Gość: malach ssie III C mistrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:30
        szkoda ze nie usiadles nigdy z III C z jagi. mysle ze odpadlbys po 15 min:)))
        ze spuszczonymi glowami to u was chodzo bo lachy robio:))))))). Klasztor to Ty
        masz na chacie z 1 zasado - nauka przez cale zycie:)))
        • Gość: śmiejący się z was Re: III C mistrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:53
          "z 1 zasado" BUAHAHAHA! I wy mówicie, że ludzie z tej waszej III c są
          inteligentni. :D
          • Gość: RYBA^^ ranking :)? IP: *.class146.petrotel.pl 06.02.05, 01:12
            jagiellonka zajmuje wyzsze o 30 pozycji miejsce w ogolnopolskim rankingu szkół
            kochana malachowianko...
    • Gość: ja:) (Jaga) Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:42
      a ja nie tańczyłam i tez jestem happy:) zamiast marznąć siedziałam w mojej
      kochanej szkole i pisałam klasówkę:) Super było!!
    • Gość: jaga(IIIc KING) Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:01
      Kto uważa ze jagiellonka to klasztor to jest z lekka sporym jełopem bo jaga to
      jedna z bardziej luźnych szkół w płocku. Przykład najlepsza klasa w mieście
      IIIc z jagi pozdro dla ludzi z tej klasy. Ludzie i wy mówicie ze my się uczymy
      owszem my się uczymy bo jestesmy ambitni, ale ze statystyk wynika ze uczymy się
      około 2-3 godzki mniej bo my jestesmy mądrzejsi. Sprawdźcie sobie procent
      uczniów którzy dostali się na wyższe uczelnie. Pozatym w małachu to jest smród
      brud i ubóstwo w jadze jest wypas klimat, zajebiści ludzie spoko nauczyciele;)
      (pani K pan N pan K) dlacego na miescie nie widac małachów bo rządza
      jagiellończycy. Nasza szkoła to skzoła która organizuje wymiany zagraniczne a
      wy a wy do co najwyżej mozecie jechac do Grabiny na wymianę z tamtejszymi
      żulami a poza tym mamy basen za darmo. Ciekawe jakich was języków uczą chyba
      tych do lizania dupy:P Jagiellonka jest najlepsza a klasa IIIc jest tego
      najlepszym dowodem kto śmie zaprzeczyć jest idiotą to jest jedność nikt nam nie
      podskoczy
    • Gość: małachowiak Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.c148.petrotel.pl 05.02.05, 18:19
      Pisząc takie głupoty, pokazujesz tylko swój poziom (wylazła słoma z butów...)
      Na pewno nie pomoże to w żaden sposób Jagiellonce (i na szczęście nie zaszkodzi)
      Znam mnóstwo fajnych ludzi w Jadze i ty raczej się do nich nie zaliczasz

Pokój (między Małachą a Jagą...)
      • Gość: małach Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 18:26
        Cóż za poziom reprezentuje ta Jagiellonka... Doprawdy... Aż miło poczytać...
        A
    • Gość: malacho- uczennica Re: Polonez na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:16
      Uważam, że zarówno Malachowianka jak i Jagiellonka poniżyla sie tymi watkami do
      maximum! Spadliście poniżej zera! Naprawdę zarówno w Jadze jak i Malacho sa
      swietni ludzie, którzy potrafia wnieść ten specyficzny klimat do szkoly! A co
      do tego, ze po Malachowiance mozna latac tylko z lopata po trawniku Jagiellonki
      to chyba lekka przesada... Malacho nigdy nikomu na zle nie wyszlo...(nie
      ublizajac Jadze) Moze i Jaga nie jest klasztorem ale takie ploty o niej są i
      beda! I nic z tym nie zrobicie... A Malacho jest branie za kulturalna szkole z
      mila atmoswera, zapewne tak jak Jaga ale to tylko stereotypy... moi mili
      panstwo! Pozdrawaim Jage i Malacho :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka