Gość: kumoter IP: *.c156.petrotel.pl 16.02.05, 10:49 Widac dobrze się mają na tych Winiarach i Warszawskiej. No i solidarności za grosz nie mówiąc juz o refleksie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plock4you Re: Pielęgniarki o protestach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:57 DO PRACY!!! A nie na strajk!!! Weźcie Wy się wszyscy wreszcie do roboty a nie tylko bronicie tego skostniałego systemu od 15 lat. Wam taki stan jest na rękę, bo przecież można brać "pod stołem" dopiero wtedy Pani z Panem czuje się dowartościowana i zaczyna się troska o pacjenta. Panie Kwiatkowski, Pan rozpędzi te związki i zaprowadzi wreszcie porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu45 Re: Pielęgniarki o protestach 16.02.05, 19:56 Pielegniarki sa spoko. Moja znajoma jest pielegniarka, i czy to jest sprawiedliwe ze bedzie zarabiac tyle co "salowe". PODWYZKI wy zlodzieje!!:( A lekaze sa wobec pielegniarek chamscy beszczelni i nie szanuja pracy!!!:( Popieram kazdy protest!!!!! Pielegniarki tez ludzie zyc musza i jesc tez!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Pielęgniarki o protestach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 11:14 niektóre "zaradne" mają tzw. przyjaciół i żyją jak pączuszki w masle. A te 'pod stołem" pieniądze nigdzie nie rejestrowane - to o nich cisza? Drogie panie do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plds Re: Pielęgniarki o protestach IP: 193.59.95.* 18.02.05, 13:26 "Pod stołem"???? Dałeś lekarzowi a opluwasz pielęgniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Pielęgniarki o protestach 18.02.05, 12:42 jesli chcesz placic za ich podwyzki, to prosze Cie bardzo, plac ja nie mam ochoty podwyzszac ich pensji ujmujac z mojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOCHA Re: Pielęgniarki o protestach IP: *.wszplock.pl 18.02.05, 14:06 ZBYCHU JESTEŚ OK Odpowiedz Link Zgłoś