Gość: thor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:04 Bardzo słuszna inicjatywa! Faktycznie u nas na stadione z barwami klubowymi niestety jest słabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nafciarz W pełni popieram inicjatywę!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:04 Rzeczywiście z barwami, to u Nas wśród kibiców kiepściutko. No i pozdrawiam Roberta za to, że robi chłopak wszystko co sie da, aby poprawić klimat wokół Naszego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ater SZALIKI Z REGÓLY SĄ JUŻ DAWNO PRZEGRANE IP: *.c155.petrotel.pl 16.03.05, 09:13 a chłopcy znów się chcą bić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOGSBAND Re: Kibic Wisły chodzi na mecz w szaliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:21 dred masz coś do chuliganów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Re: Kibic Wisły chodzi na mecz w szaliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:54 Chuligani to banda frajerów i degeneratów. Łysy łeb, bluza z bitbullem i ostatnie zetknięcie się z edukacją w podstawówce. Tyle mam do powiedzenia na wasz temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kibic Wisły chodzi na mecz w szaliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:39 ja jestem chuliganem a po studiach jestem i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dados Re: Kibic Wisły chodzi na mecz w szaliku IP: *.c151.petrotel.pl 15.03.05, 11:17 chyba po przeplaconych studiach a tak na powaznie to dobra inicjatywa brawa dla Roberta za to ze dziala i chce jak najlepiej dla klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Re: Kibic Wisły chodzi na mecz w szaliku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:50 Nie masz czym sie chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbv Nowe wzory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:05 Nowe wzory szalików www.wisla.plock.pl/modules.php? op=modload&name=News&file=article&sid=100&mode=flat&order=0&thold=0 Juz upatrzyłem sobie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reservoir dogs Re: Nowe wzory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:12 LICZY SIE TYLKO PETROCHEMIA PLOCK JEBAC WISLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO WISŁA Re: Nowe wzory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:51 Sam się jeb głupi dresie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham_Wisłę Re: Nowe wzory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:26 Gość portalu: reservoir dogs napisał(a): > LICZY SIE TYLKO PETROCHEMIA PLOCK > JEBAC WISLE no to wypie..j na stację paliw petrochemii frajerze www.wisla.plocman.pl/zdjecia/onlywisla.jpg BYŁA BĘDZIE JEST - PŁOCKA WISŁA ZKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reservoir dogs Re: Nowe wzory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:14 > no to wypie..j na stację paliw petrochemii frajerze > www.wisla.plocman.pl/zdjecia/onlywisla.jpg > BYŁA BĘDZIE JEST - PŁOCKA WISŁA ZKS chlopku spie..j do krakowa na wiselke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Re: Nowe wzory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:41 Popatrz idioto na zdjęcie i spróbuj logicznie zaprzeczyć temu, że to Wisła była tutaj pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy kibic Re: Nowe wzory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 02:57 widzisz psi rezerwuarze,jak ludzie chodzili na Wisłe w latach70.80,to pewnie równowagę na nocniku łapałeś.Wtedy nikt o 1 lidze nie myślał, bo często graliśmy nawet w trzeciej, a na mecze chodzilismy bo to była nasza Wisła!WISŁA! I olać orleny Petro,Pretrochemie.Siedzielismy na połmanych drewnianych ławkach,nie było jupiterów,i elektronicznej tablicy wyników.Co mecz z kolegą prosiliśmy "porządkowego" zeby zmieniać wynik na starej blaszanej tablicy,i gdy to robiliśmy byliśmy z tego dumni.Robilismy to dla Wisły.Więc to nie jest jakiś wymsł z nazwą klubu.Zdrowy rozsądek i tradycja.Wtedy nie było takiego młyna,bo i liga nie była ta...A teraz skoro gramy w 1 lidze i Ty i twoi kumple jesteście młodzi nie załujcie gardeł,a my starsi kibice napewno Wam pomozemy!Dopingujmy WISŁĘ, bo jedziemy na tym samym wózku...Pozdro dla wszystkich kibiców WISŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocman Re: Nowe wzory IP: 194.24.245.* / *.tkk.pl 16.03.05, 11:32 Gość portalu: reservoir dogs napisał(a): > > no to wypie..j na stację paliw petrochemii frajerze > > www.wisla.plocman.pl/zdjecia/onlywisla.jpg > > BYŁA BĘDZIE JEST - PŁOCKA WISŁA ZKS > > chlopku spie..j do krakowa na wiselke > albo zaloz sobie klub petrochemia i na niego chodz jak nie szanujesz tradycji i dla ciebie wazniejsze jest 8 lat sponsora niz historia tego klubu,jesli matki Wisly nie szanujesz to i swojej rodzonej pewnie tez ciulu STADIONY NIE DLA IDIOTÓW ! ----------- wisla.plocman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N@FCIARZ WISŁA i PETRA to jeden klub !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:29 Ty kolo z nicku dog cos tam wez sie ogarnij i swoja bande bo wy to sie nadajecie najwiecej wielcy kibice sory chuligani BUUHAHAHAHAH!!!!Ty nawet nie masz pojecia nic o klubie.Inne kluby tez mialy inne nazwy ale wrocily do poprzednich ale jak taki pajac jak ty moze to zrozumiec!!!! Co to za roznica czy PETRA czy WISŁA liczy sie klub jego dobro i barwy bo chyba ich nie zmienili czlowieku WISŁA to tradycia Płocka i tak bedzie zawsze czy sie tobie to podoba czy nie!!!!!!!!bo jak dla mnie to ty i twoja banda nie jest potrzebna na stadionie!!!! WISŁA i PETRA to jeden klub !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto da mi szalik? A kto da mi szalik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:28 Tak zgadzam się! Tylko jest mały problem! Czy wszyscy kibice są w stanie kupić szalik...aby móc utorzsamiać się z klubem - tak jak chce autor artykułu (i nie tylko on !)!?! Piękna akcja i klub ją popiera (czy bezinteresownie???), ale może ten klub (Ci panowie!) wyposażyliby kibiców w szaliki, które chcieliby widzieć na arenach sportowych Wisły! Czy może to zbyt trudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamujecie mnie Re: A kto da mi szalik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:36 Czy w tym kraju wszyscy chcieliby wszystko za darmo? Ja pie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachta Re: A kto da mi szalik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:17 Chyba sobie żarty robisz! Jak kochasz swoj klub to nie będzie ci szkoda kasy na szalik. A chyba meritum sprawy jest fakt iż większośc ludzi posiada szalik, tylko leżą one w domu. Odpowiedz Link Zgłoś