Gość: fun888 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 07:28 To jakiś absurd, na nic nie ma kasy, jest budowany amfiteatr zaniast np. hali, która funkcjonowała by przez cały rok. Radni chyba do końca pogłupieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ankaa Re: Płock kupi scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:33 tez tak mysle moze najpierw nalezaloby pozalatwiac stre sprawy chodiz mi tutaj np o nasza fontanne za wszytsko sie biora na raz wkoncu nic nie edzie dokonczone glupota swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad. Re: Płock kupi scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:50 takie opinie dziwią - z jednej strony sa potrzebniejsze rzeczy ( zawsze sie znajda) z drugiej wszystko kosztuje - wypozyczenie kazdorazowo sceny tez, tylko o tym sie nie mowi - jak nie widac , to nie boli..? inwestycja sie zwróci i to podstawa, ps.dziwne to miasto - jak drogi dziurawe - to krzyk ze miasto dróg nie remontuje: jak remontuje drogi - to płacz, że korki w mieście.....i tak w koło. nie do godzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun888 Re: Płock kupi scenę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:18 To po co topić kasę w amfiteatr "tuż za rogiem", ale pewnie jesteś potencjalnym dostawcą pałatki. Odnośnie kosztów, to już widzę jak muniserwis za darmo: przechowuje, transportuje, montuje i naprawia scenę. jak widać nie można tego porównać z łataniem dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad. Re: Płock kupi scenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:03 niestety nie wszystkie imprezy uda sie przeniesc do amfiteatru, tak jak nie wszyskie imprezy da sie zorganizowac w hali, tak czy inaczej inwestycja w scene sie zwroci - wszystkim i tak nie dogodzisz - taki sens porownania z drogami. co do muniserwisu to sie nie wypowiadam, bo nie znam tamatu. acha - dostawca tez nie jestem - ale zywo zainteresowany bo nie lubie jak mi przez dziurawy dach na glowe woda leci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Płock kupi scenę 02.04.05, 18:08 "Na razie jednak POKiS sam jest bez szefa (konkurs na dyrektora ma być ogłoszony lada dzień)." Ogloszenie o konkursie ukazalo się w dodatku praca, zarówno stolecznym jak i lódzkim 29 marca a więc w dniu, w którym w wydaniu papierowym ukazal się ten artykul:) Odpowiedz Link Zgłoś