Dodaj do ulubionych

Byłem w Płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:29
Byłem w Płocku z wizytą - wiem, że zaraz mnie zjadą jako marude ale
zauważyłem jedno. Parę lat temu wydawało mi się, że to miasto nabrało
kolorów, przybyło trochę klimatu - wyremontowany rynek, dużo knajp, nad Wisłą
coś się zaczęło dziać. Byłem niedawno znowu i moim oczom ukazało się coraz
brudniejsze i popadające w ruinę miasto. Gdzieś zniknął ten kolor, którego
nabrało parę lat temu...
Obserwuj wątek
    • Gość: nie powtarzaj niko Re: Byłem w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:41
      w Płocku to ty byłeś, jesteś i będziesz
      i rozumu ci nie przybywa a Płock jest coraz ładniejszy
      • Gość: Po wizycie Re: Byłem w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:15
        Mieszkam od wielu lat w innym mieście, a moje odczucia są szczere - subiektywne.
    • Gość: jan Re: Byłem w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:25
      byłem w twoim mieście
      kiedyś było cudowne, teraz szare takie, rozsypuje sie
      moje zeznania są szczere
      • Gość: Po wizycie Re: Byłem w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:23
        Być może to jest prawda ale ja kiedyś kilkadziesiąt lat mieszkałem w Płocku, a
        ty nie miaszkałeś nigdy tam gdzie ja teraz mieszkam. Słabo coś z logiką.
        • Gość: sps Re: Byłem w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:30
          nie pal głupa berecie
          • art724 Re: Byłem w Płocku 20.05.05, 22:22
            Plock to extra miasto!Mieszkam tu od 1997r. Pomieszkajcie trochę w Łodzi,szybko
            zatęsknicie do Królewskiego Grodu.
            • Gość: nikt Re: Byłem w Płocku IP: *.c155.petrotel.pl 20.05.05, 22:43
              to jeszcze troszkę za krótko mieszkasz... Książęcego Grodu :)
              a tak na serio w ostatnim czasie jedyna zmiana in plus to wizerunek sądu i
              muzeum. cała reszta chyba podupada coraz bardziej. od dłuższego już czasu
              niestety niemal nic się nie dzieje. nic więc dziwnego, że cała reszta
              blednie...:( nawet fontanny nie umie nikt zaprogramować...
          • Gość: Po wizycie Re: Byłem w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:28
            "nie pal głupa..."

odważny jesteś, bo czujesz się anonimowy? myślisz, że dlatego możesz mnie
            obrażać? to się mylisz. poczekaj trochę, będziesz zaskoczony.
            • Gość: art724 Re: Byłem w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 23:46
              Ja w Płocku odnalazlem swoje miejsce na ziemi. To jest fajne miasto,są o wiele
              gorsze zadupia.Wszędzie dobrz gdzie nas nie ma.A najgorszą rzeczą jest robienie
              w swoje gniazdo i niezdrowa fascynacja.
              • Gość: ok Re: Byłem w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:14
                Dobrze prawisz,a ten post to głupia prowokacja - co on pieprzy - kilka lat temu
                było ładnie a teraz się pogorszyło ...
                • Gość: rec Re:- a w Gąbinie? IP: *.visp.energis.pl 21.05.05, 14:28
                  Polecam Gąbin.Jest wszystko za czym wielu tak tęskni i pragnie.
                  • Gość: hehehe Re:- a w Gąbinie? IP: *.c155.petrotel.pl 21.05.05, 17:06
                    hehehehebrrrrrrrrrrrr.Okropne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka