oszolom.z.radia.maryja 28.06.05, 22:52 a o sposnorach rajcy miejscy nie raczyli pomyślec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ox Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:00 Jeżeli Płock może zrobić dobrą reklamę miasta to właśnie to będzie dobrą reklamą tak samo jak astigmatic, kto nie rozumie ten dla mnie głąb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvz Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.c157.petrotel.pl 28.06.05, 23:18 bardzo dobry pomysl, nie chodzi tu wogole o to czy to bedzie festiwal hh czy rocka ale o to ze cos sie wogole bedzie dzialo ze ktos uslyszy o Płocku :D popieram w 100%, a kasa zawsze sie znajdzie jak sie radni postaraja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan grazynki Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 23:35 a czy wiecie ze glos grazyny o zwanej opatrzyca uratowal ten festiwal dla plocka zapytajcie kto go nie chcial i wont z nimi z rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajonc Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:56 Ten głos jest nie ważny, no chyba że szykują sie jakieś przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Akcha Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:33 A juz myslalem, ze chodzi o Rasiaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych 28.06.05, 23:43 Ciekawe, czy ten festiwal podzieli los Astigmatica, na przykład którego tak chętnie powołuje się pani radna Kulpa zapomniawszy najwyraźniej, że dzięki jej partyjnemu koledze-prezydentowi Astigmatic będzie rozsławiał... Gdynię. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.c151.petrotel.pl 30.06.05, 09:27 Sluchasz hh bawi cie to , czy chociaz interesujesz sie? wydaje mi sie ze nie. Po prostu piszesz w kazdym watku o prezydencie (ktorego tez fanem nie jestem). Ukradl ktos radio z samochodu - roman pisze ze za hetkosia by sie nie zdazylo, truskawki podrozaly - lukaszenko winny, rura na winiarach cieknie MM pewnie tam byl? o astigamtiku wina prezydenta. Nudne to sie staje , wyglada na to ze jestes niezwykle zainteresowany ta osoba, taka nerwica natrectw? Obcy cie nie sledza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienienie Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:10 Taaa, ten roman_j jest mdły jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 01:30 Nie mozna czegos takiego porownac to astigmatica. Muzyka elektroniczna choc popularna bardzo, ciagle jest daleko daleko za hip hopem. Jesli staloby sie tak jak a astigmaticem to na pewno ludzie beda dobrze poinformowani, ze w Plocku bedzie koncert hip hopowy ale pod inna nazwa :) A zreszta, jesli radni do tego dopuszcza, to zastrzelimy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: لحمةعلي ليكورحمةع IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 00:49 ليكورحمةعليكس لامورح مة ليكورحمةعليكس لامورح مة ليكورحم Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:46 Jasne to zaprosmy plockie kapele podworkowe, zespol piesni i tanca czy mazowsze i zroby Plocki Festiwal muzki ludowej (nie obrazajac zeadnego z zsepolow) :-)) bo tak bedzie taniej i moooooooooooze ktos uslyszy z jakiejs wsi ze w Plocku ktos robi koncert muzyki ludowej i kapel podworkowych. Ludzie - radni pomyslcie jaka to jest wielka szansa dla Plocka, jaka promocja. Nie mamy Astigmatica to przynamniej zrobmy Festiwal Hiphopowy. Ten typ muzyki jest bardzo popularny i zapewne sciagnie tlumy fanow z Polski i nie tylko chcacych zobaczyc wiele gwiazd w jednym miejscu a sponsorzy sami sie znajda :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:05 bez urazy stary (nie mam nic do hip-hopu) ale folk to zajebista muzyka. mielismy kiedys taka impreze eurofolk ale zostala zdjeta. zjezdzali sie ludzie z calej polski a wystepowaly zespoly z calej europy. poziom artystyczny i kulturalny byl zdecydowanie wyzszy. ale wladze sld uznaly ze huj z kultura. hip-hop zapewni wieksza ilosc sluchaczy wsrod mlodych, ale folk wnioslby do ich wypalonych kwasem mozgow wiecej esencji... organizatorzy tej imprezy hiphopowej reprezentuja odpowiedni poziom intelektualny choc nigdy nie uzywali kwasu... zaden z nich nie zna hip hopu i go nie slucha. poszli na latwizne bo to sie dzisiaj sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 23:59 NAJLEPIEJ NIECH CI RADNI WYPIE.... tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:01 niech żyje prezydent Kubera!!!! czytelnicy i płocczanie potencjał tej imprezy jest 10 razy większy od astigmatic!! to najbardziej popularny nurt wśród młodzieży,a znając organizatorów jestem przekonany,że zrobią z tego impezę jakiej jeszcze w płocku nie było.a wy rajcy od ciekawych przedsięwzię wara,na pewno w kolejnej radzie nie zasiądziecie!!NIECH SIĘ W TYM MIEŚCIE ZACZNIE COŚ DZIAĆ!!!!!bo z niego niedługo już wszyscy wyjadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.05, 00:24 czy wiecie ze dzieki glosowi radnej opatrzyk zwanej opatrzyca radni utrrzymali pieniadze na ten festiwal Zapytajcie kto glosowal przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.c152.petrotel.pl 29.06.05, 08:46 czyżby Grażynka dogadała się z Milewskim i Violą? Ciekawe co jej zaoferowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prompter Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:51 Czy ci chodzi o Violę Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioło? Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: 217.153.134.* 05.07.05, 00:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.c157.petrotel.pl 29.06.05, 00:53 hej ludzie, ziomki i ziomale. Powiem jedno nie lubie hip-hopu, dla mnie to nie muzyka. mnie sie nie podoba i napewno nie kupię sobie żadnej płyty, ba mam nadzieje, ze nigdy nie dostane tego w prezencie. Ale to nie oznacza, że jestem głuchy i slepy na to co w tym kraju sie dzieje. Hip-Hop to najpopularniejszy gatunek w tym kraju. To samograj jako impreza. Nawet w tak festyniarskim Opolu zaóważono, że to główny nurt tej muzyki. I jeżeli ktoś chce cos wyjatkowego zrobić w płocku - to trzeba łapać go za nogi a nie kazać mu sie wynosić. Niektórzy radni niestety to ograniczone kulturalnie głupki. Wiecie czemu byli przeciwni - bo uważają, że pieniadze na tą imprezę oraz koncert Budki Suflera z okazji 25-lecia solidarnosci to Kampania wyborcza. niestety jak ktos jest ograniczony i ma na łbie końskie okulary, to nie jest w stanie ocenić niczego niz swoimi kategoriami. Radni od choćby Zenin Sylwester Wiśniewski nie są w stanie zrozumieć, że można zrobić zajebiście dużą i dobra (mam nadzieję) imprezę tylko po to by sie pobawić, by w końcu coś się w tym miescie działo. Kochani popatrzy na ostatnie 2-3 lata. W tym zadupiałym płocku zaczeło sie coś dziać. Ile imprez było w wakację w ubiegłym roku. I wiecie co w tym wszystkim najlepsze - że są one naprawdę zróżnicowane. Dla młodych (astigmatic), dla Starszych (Biesiada kasztelańska), dla jeszcze starszych (festiwal cygański, festiwal Orkiestry na starym Rynku), dla karków (mistrzostawa świata strong- man) dla tych co lubią sport (Zmagania Miast, orły Górskiego, Polska-USA, Polska i Serbia i czarnogóra). REwelacja. A ze niektórzy radni uważają, że jak nie ma chleba to są igrzyska? Panie radny Andrzeju Nowakowski - ja wiem, że chodniki sa potrzebne, że Małachowianka to nasza chluba ale trzeba się tez i ponadto wznieść. popatrzcie wszyscy malkontenci na Wrocław - oni wyprzedzili resztę Polski pod wzgledem kultury maswej o kilkadziesiąt lat. A masowa nie oznacza niska. Bo koncert Placido Domingo za 1 mln zł to odważny ruch, ale ostatecznie okazał sie trafiony, bo te wszystkie starania o EXPO o inne festiwale - wypromowali miasto w Europie (nie mówie o polsce) a że to kosztuje - no kochani - za darmo to nawet w mordę nie dają. Chociaż niektórym radnym to powinno się dać w gebę za darmo. A że się z Astigamtikiem tak stało - kochani, to nie Milewski, to nie jego ekipa, to nie Kulpa czy ktokolwiek z miasta rozmontował to. przecież poczytajcie sobie i przypomnijcie sobie. na poczatku to Oni sami pożarli sie między sobą, sami straszyli sie sądami, wystawili dwie konkurencyjne ekipy do produkcji tegorocznej edycji - poczytajcie stara Wybiórczą, poczytajcie aktywista _ w numerze czerwcowym jest naprawdę wszystko bezstronnie opisane - ZAJEBIŚCIE PRAWDZIWY ARTYKÓŁ. A gdzie dwóch sie bije, tam trzeci korzysta. Zreszta do tej pory panowie z BISA są tak skłóceni, że kto inny złozył wniosek patentowy, kto inny robi festiwal a oba podmioty strasza się sądami i karami. A że chodziło o kasę i tylko o kasę - trzeba płacić za wejscie do Gdyni. I całkowicie na marginesie - kto do holery jasnej wybrał tych ludzi na radnych. Ciemnota, ludzie bez wiedzy, którzy uważają ze i tak wszystko wiedzą lepiej. Czy człowiek, który dopiero w ubiegłym roku zrobił potajemnie maturę w 70-tce może być radnym, może wczesniej zasiadać w zarządzie Miasta, może już po raz kolejny zmieniać Partie (najpierw SLD, Potem zaciekły antykomunista, a teraz przewodniczący Samoobrony w Płocku), który nie dokońca wyjasnił jak to było z jego "przepompownią" paliw, przeciw któremu toczy sie rozprawa sądowa o działanie na szkode tego miasta? Tak no pewnie - to przeciez nasz Zenon Sylwester Wiśniewski. Vox populi? jezeli tak to społeczeństwo w płocku sięgneło bruku (w tym miejscu przepraszam Miejski Zarząd Dróg ale wiem, ze wy zajmujecie sie tyl lepszym, inteligentniejszym, uczciwszym brukiem) Czy bedziemy mieli przyjemność podziwiać wystapienia Pana Zenona Sylwestra Wiśniewskiego w TVP 2 podczas relacji z sejmu Jesli tak, to autentycznie będzie mi wstyd, że pochodzę z Płocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.c151.petrotel.pl 29.06.05, 00:58 ale nudy piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 01:29 Wręcz przeciwnie. Bardzo rzadko mi się zdarza czytać tak długie posty w całości. A z tym się całkowicie zgadzam. Miastu potrzebna jest promocja. Uderzanie przez kulturę masową bardziej (hip-hop) czy mniej (elektronika, która i tak ściąga do Płocka rzesze ludzi) to rozruch samonapędzającej się machiny. W końcu ktoś postanowił zrobić użytek z naszej przepięknej skarpy, czy świetnej lokalizacji. Jeśli ktoś uważa, że Astigmatic jest stracony, niech poszuka wypowiedzi ludzi z branży. Nasz festiwal, mimo iż promocja trochę kuleje, broni się line-up'em i nie zginie. A ten rok będzie decydujący. Ten "prawdziwy", gdyński Astigmatic, traci swój urok, a jestem wręcz przekonany, że jeśli nawet prawdziwi fani tej muzyki wybiorą się do Trójmiasta, to po raz ostatni (już widze tłumy gwizdkowych wczasowiczów z wybrzeża), gdyż prawdziwy klimat zostanie wraz z naszą skarpą w Płocku. Co do hip-hopu... sam nie przepadam. Ale pamiętam jak przez ostatnie dwa lata napełniał mnie radością widok żywego wieczorami Płocka. Widok, którego jeszcze niedawno w ogóle bym się nie spodziewał. Radni oponujący chyba troszkę przegrzali się w czerwcowym słońcu. Ale po wakacjach będzie im głupio. Bo organizacja FeMEVu jest profesjonalna (wiem, bo bardzo mnie to interesuje i śledzę losy tego festiwalu od początku), a i festiwal hip-hopowy jest skazany na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 06:22 Pomysł dobry, oby udała sie realizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 07:57 do Władka: Dla ciebie to nudy - jeśli już dotkniesz gazetę to tylko tytuły czytasz, co? No, przyznaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.c155.petrotel.pl 29.06.05, 10:40 1OO% poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 07:49 Sam sobie nie wierzę. Pierwszy raz popieram radnych. Kto ma gust muzyczny na co najmniej "3 z dwoma minusami" nie chce tego badziewia - tak jak disco polo. cyt. "Zarobi gastronomia, sklepy, hotele, taksówkarze..." Już to widzę jak hiphopowcy rozbijają się po Płocku taksówkami. He he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitsurugi Zaje...fajnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:17 Wielkie dzięki dla Radnych, co "za" głosowali, dalekowzroczność się chwali, oj chwali. Fajnie zobaczyć będzie na scenie te gwiazdy co są gwrancją wspaniałej jazdy... A dla wszystkich sceptyków: posłuchajcie jednego kawałka o życiu co Trzeci wymiar zarzuci "Zapomnij" a sen nigdy nie wróci. Pozdro ziomale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Zaje...fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:57 opatrzyca fałszowała wybory to teraz musi się przypodobać społeczństwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prompter Re: Zaje...fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:11 mitsurugi napisał: > Wielkie dzięki dla Radnych, co "za" głosowali, > dalekowzroczność się chwali, oj chwali. > Fajnie zobaczyć będzie na scenie te gwiazdy > co są gwrancją wspaniałej jazdy... > A dla wszystkich sceptyków: > posłuchajcie jednego kawałka o życiu > co Trzeci wymiar zarzuci > "Zapomnij" a sen nigdy nie wróci. A co to za częstochowskie rymy? Postaraj się bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptile Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:34 kozacki koleś z reichu,to jest na prawdę gwiazda,cała czołówka polskiego hipa,ale jazda już czuję zaje....y klimat spoko impra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadu Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:01 Nie podniecaj się tak małolacie, takie rapowe rymy kazdy moze sklecic na poczekaniu a ta niby muzyka, jednostajnie monotonne piosenki z kawałków innych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurrraaaa!!! Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:39 na reszcie coś superr, zobaczycie przyjedzie do nas kupa ludzi,cała młodzież z płocka też się zjawi,niech żyje hip-hop muza naszego pokolenia precz z wiśniewskim sylwestrem,kłamcą i szydercą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 29.06.05, 09:48 A wiekszosc tych radnych i tak ma gleboko w dupie mlodziez i innych mieszkancow. Wazne jest to ze dostaja za nic kase co miesiac. I reszta ich pie... Oni napewno nie beda chodzic i sie fatygowac i wymyslac czego kolwiek dla mlodziezy!!! Dlaczego kazdy polityk to wielki chlajus?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peja Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:17 co ci radni wyprawiają? najlepiej niech nic się w naszym płockowie nie dzieje,albo festiwale organowe i kataryniarzy dla 100 osób,o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.chello.pl 29.06.05, 10:42 Pomysł festiwalu bardzo mi się podoba. wiem,że te pieniądze można by było rzeczywiście wydać inaczej, ale przez przeznaczenie ich na organizacje inprezy mieszkańcy zarobią, zapwene duża liczba płocczan zostanie zatrudniona przy organizacji. Miasto może więcej zyskać niż stracić. A skąd pomysł na remont Małachowianki? To Jagielonka ma w przyszłym roku stulecie ( o czym radni chyba zapomnieli patrząc na budynek Jagielonki) i to Jagielonka straszy swoim wyglądem, a nie Małachowianka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliciel Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:26 zastanawiam się nad podejściem naszych radnych,dlaczego oni(ci co głosowali przeciwko)są tak krótkowzroczni?może macie inne pomysły-słuchamy,takie festiwale to najlepsza promocja miasta,sorry ale "dzięki"orlengate nasz miasto żle się kojarzy w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych 29.06.05, 11:56 Jeżeli coś może wypromować Płock to właśnie HIP HOP, muzyka której osobiście słucham ja i kilkanaście milionów Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKKKKKK Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.class147.petrotel.pl 29.06.05, 12:01 Sądzę, że taka impreza to super pomysł. Chyba nawet lepszy niż Astigmatic. Hip hop jest teraz na topie i dużo młodych ludzi słucha tej muzyki. Jest to też dobra promocja miasta, w którym nie ma za wiele tego typu imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 06:27 > Jeżeli coś może wypromować Płock to właśnie HIP HOP, > muzyka której osobiście słucham ja i kilkanaście milionów Polaków! -- kilkanaście milionów... wiadomo, że większość to chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:04 Dramat, ja słyszłem że na ten festiwal miasto miało wydać 600.000 zł a organizator tylko 100.000 dlaczego tak radykalnie spadły ceny czy tu nie ma żadnego przękrtu. Pieniądze można pożytecznie wydać na różne sposoby . Wstyd dla prawicowego zarządu miasta. Pan Kubera na zasiłek dla bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:32 Wydaje mi się,że radny Nowicki chciałby,aby te 320tys.zł. przeznaczyć na urlopy letnie dla radnych i ich rodzin.Nie szkoda było kasy na wypad radnych w góry,na Małysza i wiele innych przyjemności.Proponuję zamknąć miasto dla turystów,wprowadzić godzinę policyjną,pobierać opłaty za poruszanie się po mieście,itp.itd.Natomiast wszystkie pieniądze przekazać Nowickiemu i jego kolesiom a oni będą wiedzieć co zrobić. Bez poważania,z wyrazami pogardy i obrzydzenia,;fan" radnych i ich naprawdę ;mądrych" decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:14 Tyle pisania i jeszcze wiecej plucia na tych którzy dbają o pieniądze miasta. Po Pierwsze - uchwała ta to kolejne ok 720.ooo zł deficytu miasta Płocka. Po drugie- nie radni pozyskują środki finansowe na róznego rodzaju imprezy, lecz Prezydent z całym kierowanym przez siebie urzędem w tym z wydziałem promocji Po trzecie- co jest wazniejsze dla mieszkanców- ich chodnik, ulica, plaxce zabaw, boiska szkolne, wymiana okiem w budynkach czy przypoadkowa impreza organizowana organizaowana na prędce na potrzeby najważniejszego związku zawodowego (według Kulpy i Krysztofiaka) Po czwarte- dlaczego pło9ccy przedsięboorcy nie chcą sponsorować róznego rodzajyu imprez- dlatego, że urząd Płocka jest dla nich nieprzyjazny. Po piąte - dlaczego robi się imprezy 29 sierpnia, 4 września i 9 września- przecież to okres kampanii wyborczej do parlamentu i na urząd prezydenta RP. Po szóste- dlaczego nie przygotowuje się imprezy rangi międzynarodowej na plaży -podczas gdy powinno się już dziś planować imprezy na rok przyszły w nowo otwartym najpiękniejszym amfiteatrze w Polse tj w Płocku. Prawda jest taka, radni mają dbać o środki finansowe Miasta Płocka, a nie spełniać zachcianki kilku (nie)dojrzałych emocjonalnie radnych i prezydenta Płocka - zbyt młodego w podejmowaniu poważnych decyzji (np. brak rozstrzygnięcia przetargu dot. dróg dojazdowych do mnowego mostu), ale z dużą młodzieńczą fantazją - za pieniądze pochodzące z naszych kieszeni (czytaj. z budżetu miasta). Astigmatic był imprezą kilku sezonów i co dziś ma ją Gdynia. Lepiej przygotować się do kolejnego sezonu w sposób prawidłowy, niżli robić igrzyska dla ludu i promować kilku cherlawych gladiatorów sceny politycznej w tych wątpliwych igrzyskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazowszanka Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:55 Dajcie spokój z następnym badziewnym festiwalem, jeśli umiecie tylko likwidować instytucje kulturalne. Wydział kultury to brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deFacto Przeczytajcie to - WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:58 Witam, chciałbym zwrócić się do tekstu zawartego w tym artykule a mianowicie chodzi, że nie będziemy powiększać deficytu pieniężnego a przecierz jeszcze nie dawno do domów były dostarczane książki przedstawiające inwestycje w Płocku. Z tego co pamiętam a pamiętam napewno dobrze było napisane że Płock nie miał tak dużego budżetu od bardzo dawna... więc coś tutaj nie gra. Mowicie w na posiedzeniach że kasy nie a dajecie wielkie ważne info w broszurach że mamy największy budżet... Ktoś tu coś kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasy Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:10 No prosze ilu ja tu widze "obiektywnych" osob, ktore calkiem przypadkiem wiedza wszystko o poszczegolnych radnych i sprawach dotyczacych UM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:36 tak na bank duzo mlodych ludzi zostawi tu tyle kasy ze szok! mlodzi ludzie to tylko skrety beda jarali i to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:01 JA UWAŻAM ŻE TEN RADNY CO BYŁ PRZECIWNY ZDERZYŁ SIĘ Z POCIĄGIEM ALBO Z BYKIEM ALBO Z DWOMA NA RAZ(ufff) NIECH JEDZIE NA WIEŚ DO CIACHCINA I WALCZY O TYTUŁ SOŁTYSA.GŁĄB I JUŻ.TA KASA OD MIASTA TO KROPLA W MORZU JEGO MOŻLIWOŚCI A ILE RADOŚCI PRZYNIESIE CAŁEJ MŁODZIEŻY PŁOCKA. I NA TEN SKŁAD PRZYJADĄ TŁUMY Z OKOLICZNYCH MIAST I WIOSEK. JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ KOŃCA WAKACJI.......DZIWNE CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-owiec Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:23 Po co taki drogi festiwal? wystarczy zwołać sesję rady miasta a przy mikrofonie Wiśniewski Kulpa Opatrzyk /bliżniacki/ i Milewski Hip-hop jak holera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 06:32 do WAŻNE: Nie krzycz. Nie pisz wersalikami. i jeszcze interpunkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Andrzej Nowakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:19 Andrzej Nowakowski to ten ,który był przeciw rozbudowie Jagielonki/w której uczy/i teraz bardzo zdenerwował go festiwal i głosował przeciw. Przy wyborach proszę o tym pamiętac i wielką kreską go potraktowac.Tacy jak on propnują dla Płocka zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:33 Pomysł na oryginalny festiwal (a nie podróbę Astigmatica, która już zbiera baty w necie) jest niezły, a nawet bardzo dobry. Jeżeli na etapie realizacji nikt nic nie schrzani, to możemy być świadkami narodzin naprawdę ciekawej imprezy. Podoba mi się też plan rozreklamowania koncertu. Trzymam kciuki i oby to wydarzenie nie podzieliło losu Astimatica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitsurugi Hiphopowy festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:46 Konieczna jaest szeroka promocja, info o tym festiwalu powinno trafić do wszystkich większych płockich miast, liczących się na scenie klubów, netu (portale ogólnopolskie)prasy i tv. Podejrzewam, że liczba mieszkańców płocka w dniu festivalu mogłaby się nawet podwoić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hiphopowy festiwal IP: *.c151.petrotel.pl 30.06.05, 15:43 DOBRA SPRAWA Z TYM FESTIWALEM! Oby jak najwiecej, imprez tego typu w naszym mieście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiencek Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:02 Nieee tylko nie Jeden Osiem coś tam, to jest disco polo, urząd już nie ma na co kasy wydawać a tyle jest w Płocku do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Hiphopowy festiwal podzielił radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:34 nie chcialem wypowiadac sie na ten temat ale jest kilka kwiestii które chcialem poruszyc : 1. jesli chodzi o promocje miasta to nic nie robi miastu lepiej niz pokazywanie w medaich a jednaz moziwosci pokazywania w medaich jest wlasnie taki festiwal , bo przecież zadan stacja TV , zadne radio nie bedzie mowilo o tym ze w Płocku wypbudowano 3 km drogi dal rowerow czy cos w tym stylu ... 2 smiesza mnie wypowedzi "krytykow muzczynych" z tego orum ktorzy wypowiadaja sie ze hip hop to nie muzyka itp. trudno traktowac powaznie wypowiedzi osoby ktora swoja wiedze czerpwi z VIVY , MTV czy Radia Eska ... nie che tu teraz sie wypowiadac na temat samego hip hopu wiec na tym poprzestane 3. 95% osob z tego forum ma gdzies kto przyjedzie na ten festiwal a przeciez i to jest bardzo wazne bo jesli Płock che uchodzic za stolice hiphoplo to mzoe zrobic festiwal w s rytmach Mezo , 18L i Libera i dal wszystkich bedzie ok ,miasto bedzie miala srednia reklame , ale przeciez jesli płock zoproslby móstwo prawdziwych artystów mialby o wiele lepsza reklame niz w wersjii pierwszej bo przeciez w natloku nedznych festiwali , koncertow wlasnie taki koncert wywolal by wieksze zaninteresowanie . 4. Nie zaponmijmy ze nie ma to byc tylko estiwal muzyczny le takze maja byc imprezy poboczne !!! Na zakończenie chcialem napsiac ze moim zdaniem bedzie to jeden z wielku festwiali nie rozniacy sie niczym od innych , dajacy marna reklame miastu , bo czego mozna sie spodziwac po samej nazwie . A osobiscie sam chcilbym zoabczyc w płocku Ostrego , ZIPów i Łone ale chyba o tym moge sobie tylko pomarzyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś