Dodaj do ulubionych

BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM?

IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 21:07
Kochani,

Czy wiecie coś o wolnych kwaterach, pensjonatach i innych ośrodkach
wczasowych na Helu, w Juracie, Władysławowie, Jastarnii lub Rowach, Łebie?
Obdzwoniłam już tyle miejsc,ale wszędzie mówią że brak miejsc! Chodzi mi o
termin od 13 do 17 sierpnia! Piszcie PLEASE!
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: 194.9.223.* 22.07.03, 11:43
      gazeta.wakacje.pl/obiekty2.phtml?region=10&typ=40&x=43&y=8
      wczoraj szukałem pod tym adresem i były trochę miejsca w ustce i sopocie. Z
      tego co mi wiadomo najgorzej jest właśnie w okolicach władysławowa. A swoją
      drogą to na ten termin w okolicach 15 sierpnia w tamtym roku to przeżywałem :))
      Jeśli masz samochód to proponuję wynając w sąsiedniej wsi za 3 razy mniejsze
      pieniądze. Np. zamiast w łebie nocowałem w łebieńcu za 15 zł w schludnych
      warunkach 3 km od łeby - samochodem to jest 5 min, a potem w centrum łeby 20
      minut w korkach :))
      A swoją droga nie lepeiej jechać we wrześniu ???
      • Gość: BUKA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.acn.waw.pl 22.07.03, 21:04
        Urlop mam od 13 sierpnia do 17 sierpnia i tyle.... Musze to wykorzystać.
        Samochodu nie mam i licze na jakieś nowinki z strony forumowiczów odnośnie
        ciekawych kwater blisko morza za max.40 zł za osobę! Pokój z łazienką.
        • Gość: DO as i BUKA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.vc.shawcable.net 22.07.03, 23:51
          Przepraszam ze sie WAM wtracam w DIALOG.Ja Ciebie rozumiem,ze w tym TERMINIE
          Masz urlop (na przyszlosc planuj w LUZ tj.Maj albo WRZESIEN) omija sie TLOK,a
          przeciez jedziemy ODPOCZAC.AS ma RACJE 2-3 km od CENTRUM polowe
          TANIEJ,SPOKOJNIEJ tak postepuja MADRZY i BOGACI (nie SZPAN,a LOGIKA)-POZDRAWIAM-
          Marek-W ten sposob zjechalem POL EUROPY(chociaz mieszkam daleko bo w
          Canadzie...No Czesc.
          • Gość: as Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: 194.9.223.* 23.07.03, 14:41
            59 814 71 70
            to jest numer biura kwaterunkowego w ustce, korzystałem z tego numeru rok
            temu.
            NIe licz ,ze ktoś Ci poda numer gdzie można wynając pokój bo nawet jeśli byłby
            wolny to zanim tam zadzwonisz już będzie nie aktualny.
          • Gość: BUKA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.acn.waw.pl 23.07.03, 23:19
            Dzięki za te mało praktyczne rady....
            9 sierpnia biorę ślub i DLATEGO własnie WTEDY mam urlop!!!!!
            Na podróż poślubną z prawdziwego zdarzenia lecimy dopiero w drugiej połowie
            września! Nad morzem się poznaliśmy, dlatego tez jedziemy właśnie tam...nawet w
            ciemno....
            • Gość: Johny Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: hpcache:* 24.07.03, 11:17
              Gratulacje! Znając sytuacje nad Bałtykiem, znalezienie w tej chwili noclegu
              będzie trudne. Można jechać w ciemno, ale chyba najlepiej wtedy szukać w
              sobotę, niedzielę, bo tak przeważnie kończą się pobyty. My w zeszłym roku
              byliśmy w ciemno w Darłówku i mieliśmy spory problem ze znalezieniem kwatery.
              Musieliśmy zaczepić się najpierw na dwie noce, dopiero potem znaleźliśmy coś na
              dłużej. Myślę że stosunkowo najmniej problemów powinnaś mieć w większych
              miejscowościach zwłaszcza Kołobrzeg, Ustka, Łeba. Pzdr
        • Gość: Ewa Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:17
          Kwatery prywatne w Darłówku, blisko do morza(200m).
          Pokoje 2-3-4 osobowe. Na trzy pokoje jest jedna łazienka.
          Jest możliwość urządzenia grila i zaparkowania samochodu.
          Ceny:25zł od osoby dorosłej,a od dziecka do siedmiu lat 15zł.
          Telefon 094-314-37-92, e-mail ewa.wczasy@neostrada.pl.
          SREDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!
    • Gość: lena.15 mielno IP: *.chello.pl 24.07.03, 16:33
      jesli interesuje Cie kwatera w
      mielnie, 10 minut lasem do morza,
      nie przy centrum rozrywkowym,
      pokoj z duzym tarasem wrazie niepogody,
      to prosze o kontakt na maila
      harrywrath@poczta.onet.pl
      • Gość: beata985 Re: mielno do lena.15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 18:53
        Gość portalu: lena.15 napisał(a):

> jesli interesuje Cie kwatera w
        > mielnie, 10 minut lasem do morza,
        > nie przy centrum rozrywkowym,
        > pokoj z duzym tarasem wrazie niepogody,
        > to prosze o kontakt na maila
        > harrywrath@poczta.onet.pl
        poproszę o bliższe info.jadę z małymi dziećmi od 9 sierpnia.interesuje mnie
        maprawdę spokojne miejsce
    • Gość: beata985 Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 11:45
      obdzwoniłam kilka zaledwie i gość powiedział mi że dębki są pełne.i co
      dalej????????????????????
      • Gość: Johny Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: hpcache:* 25.07.03, 14:57
        Namiot. Pozostaje tylko namiot.
        • Gość: beata985 Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 18:48
          Gość portalu: Johny napisał(a):

> Namiot. Pozostaje tylko namiot.
          z malymi dziećmi ...nie odwazę się.brrrrr.
          • Gość: Królewna Fiona Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.ii.com.pl 26.07.03, 10:44
            Może spróbuj tu poszukać: www.nadmorzem.net.pl/
            • Gość: beata985 Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.03, 16:10
              dzięki wszystko co możliwe przeszukałam i obdzwonilam.jest cięzko znalezc
              cokolwiek
              • Gość: BUKA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 21:50
                Mnie marzy się coś blisko Helu między 13.08 a 17.08 - czy ktoś coś może polecić?
                • Gość: beata985 Re:huuurrrraaaaaaaaaa znalazłam JADĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 23:31
                  do dębek.ale się cieszę.powodzenia w szukaniu.do zobaczenia w dębkach????
        • Gość: JOLLA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: 213.241.54.* 31.07.03, 18:03
          LUDZIE WSZEDZIE TLUMY NIE WARTO JECHAC KOLEJKI DO SKLEPOW DO KNAJPY JEDNA
          WIELKA LIPA
    • drill4 Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? 28.07.03, 19:03
      spróbuj 094-314-35-28 Darłówko
      • trinka BUKA 29.07.03, 09:44
        my wybralismy sie w ciemno w zeszla niedz na 8dni. szukalismy kwater przez 8h w
        helu, juracie, jastarni, wladku - tu w koncu nam sie udalo. spacerkiem 20min do
        morza [dla nas to akurat zaleta:)] miejsce schludne, czyste. podaje nr
        telefonu: 9580 674-17-61. gospodarze naprawde nieziemsko mili. slyszalam,ze
        jakas pani odwolala do nich przyjazd w sierpniu, wiec moze wstrzelisz sie w
        termin. naprawde bardzo ciezko o wolne miejsca:(

pozdro
        i daj znac czy ci sie udalo!
        • trinka kierunkowy to (58) zamiast 9580;) [n/txt] 29.07.03, 09:47
          • variacja Re: kierunkowy to (58) zamiast 9580;) [n/txt] 29.07.03, 12:29
            Dzięki za info. Spróbuję... 20 minut do morza nie wchodzi w grę. Wystarczy,że
            na co dzień mam 20 minut do najbliższego tramwaju do pracy...
            • trinka Re: kierunkowy to (58) zamiast 9580;) [n/txt] 29.07.03, 15:42
              variacja napisała:

> Dzięki za info. Spróbuję... 20 minut do morza nie wchodzi w grę. Wystarczy,że
              > na co dzień mam 20 minut do najbliższego tramwaju do pracy...

to raczej nie masz co liczyc, ze znajdziesz cos blizej morza:( chyba, ze
              bedziesz kwatere co dwa dni zmieniac, a pol dnia marnowac na jej szukanie;) tak
              to w tym roku wyglada.
              • Gość: Johny Re: kierunkowy to (58) zamiast 9580;) [n/txt] IP: hpcache:* 30.07.03, 07:52
                A ja złapałem nocleg blisko morza w znanej miejscowości i to w gorącym okresie
                długoweekendowym!!! I ponoć jest jeszcze jeden pokój wolny. Minusem cena - 115
                zł za trójkę, ale teraz ciężko będzie znaleźć coś taniej.
    • Gość: kasia Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: 62.233.197.* 30.07.03, 21:14
      jesli interesuje Cie Wladyslawowo to polecam Ci szukanie czegos w okolicach
      cetniewa lub troszke dalej od centrum podam tel 058 7745648 A moze tu Ci sie
      uda mozesz tez sprobowac
      gratka.wp.pl/turystyka/
      Władysławowo pokoje gościnne 2-3-4 osobowe z łazienkami, tv, aneks kuchenny,
      parking, plac zabaw dla dzieci.Spokojna okolica, zwierzęta mile widziane, widok
      na morze.Cena 25zł osobodoba. Od 18 sierpnia 20zł Kontakt 058 774 59 36 \\ 602
      132 509 ; osoba do kontaktu: kasia
      • Gość: BUKA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.cm / 192.168.0.* 31.07.03, 13:58
        Dzięki za numer telefonu. Niestety nie mieli wolnych pokoi.....ale...zajrzałam
        na tą stronkę, którą mi podałaś i zarezerwowałam pokój w pensjonacie SYRENKA w
        Ustce, tylko niestety bez WC i łazienki w pokoju za 40 zł/osoba,co jest dużą
        kwotę zważywszy na warunki
        www.wczasy.ta.pl/_wczasy/_pomorskie/ustka/syrenka/
        Zobaczymy...może na miejscu zmienię!
    • Gość: JJJJOLA Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: 213.241.54.* 31.07.03, 18:00
      LUDZISKA BRAK WOLNYCH MIEJSC W CHLAPOWIE WLADYSLAWOWIE KARWI I JASTRZEBIEJ
      • Gość: xxx Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 31.07.03, 23:03
        Ja mijesca do Ustki dokładnie mieszkanie dla 9 osób rezerwowałam w maju już
        jakoś!! A teraz jeszcze się zdecydowałam zostać o tydzień dłużej i dzwoniłam od
        ludzi do ludzi az wreszcie sie udało. Trzeba prosic o telefony do sąsiadów to
        może beda coś mieli!!! Ja wyjeżdzam 2 wracam 22 i już nie moge się doczekać!!!
        Kwaterka jest
        • Gość: Królewna Fiona Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.ii.com.pl 01.08.03, 15:43
          Ja zadzwoniłam może w 6 miejsc i znalazłam. Za 20 zł w Kątach Rybackich na
          tydzień. Jak mi się zachce jeszcze posiedzieć to sobie coś znajdę na miejscu.
          Pozdrawiam.
          KF
          • klaryska o rety 03.08.03, 23:15
            chyba naiwna jestem, jade z mezem o w objazd rowerowy i bede szukac kwater na 1
            max dwie noce. Zle to widze. Chyba tylko drogie hotele tam pozostana :-(
            • trinka Re: o rety 04.08.03, 10:49
              klaryska napisała:

> chyba naiwna jestem, jade z mezem o w objazd rowerowy i bede szukac kwater na
              1
              >
              > max dwie noce. Zle to widze. Chyba tylko drogie hotele tam pozostana :-(

na jedna, dwie noce masz wieksze szansy! taki oferty nawet troszke bylo, bo
              zwyczajnie wynajmujacym robia sie 'okienka' pomiedzy wyjezdzajacymi a
              przyjezdzajacymi. dla was to sytuacja idealna. dla tych, ktorzy jada wypoczac
              meczace byloby co dwa dni pakowac sie i szukac kwatery od nowa:/

pozdro
              • klaryska Re: o rety 04.08.03, 13:53
                to zabrzmialo optymistycznie, bo wiem ze czasme nie chca na tak krotko bo
                wiecej zabawy z praniem poscieli itd.
                trinka napisała:

> klaryska napisała:
                >
                > > chyba naiwna jestem, jade z mezem o w objazd rowerowy i bede szukac kwater
                > na
                > 1
                > >
                > > max dwie noce. Zle to widze. Chyba tylko drogie hotele tam pozostana :-(
                >
                >
                > na jedna, dwie noce masz wieksze szansy! taki oferty nawet troszke bylo, bo
                > zwyczajnie wynajmujacym robia sie 'okienka' pomiedzy wyjezdzajacymi a
                > przyjezdzajacymi. dla was to sytuacja idealna. dla tych, ktorzy jada wypoczac
                > meczace byloby co dwa dni pakowac sie i szukac kwatery od nowa:/
                >
                > pozdro
                • trinka Re: o rety 04.08.03, 15:32
                  klaryska napisała:

> to zabrzmialo optymistycznie, bo wiem ze czasme nie chca na tak krotko bo
                  > wiecej zabawy z praniem poscieli itd.
                  > trinka napisała:
                  >

wiesz dla nich to zawsze dodatkowy pieniadz, w tym roku z tego co widze sa
                  wyjatkowo lasi;) gdy my chodzilismy od domu do domu wiele osob proponowalo nam
                  noclegi na jeden, dwa dni i to nawet w nie jakiejs chorendalnej.
                  zazdroszcze wam tej rowerowej wyprawy:) skad dokad sie udajecie? w jakims
                  konkretnym celu? jej, ale sie rozmarzylam:)
                  • trinka Re: o rety 04.08.03, 15:33
                    trinka napisała:

> klaryska napisała:
                    >
                    > > to zabrzmialo optymistycznie, bo wiem ze czasme nie chca na tak krotko bo
                    > > wiecej zabawy z praniem poscieli itd.
                    > > trinka napisała:
                    > >
                    >
                    > wiesz dla nich to zawsze dodatkowy pieniadz, w tym roku z tego co widze sa
                    > wyjatkowo lasi;) gdy my chodzilismy od domu do domu wiele osob proponowalo
                    nam
                    > noclegi na jeden, dwa dni i to nawet w nie jakiejs chorendalnej.

CENIE [mialo byc:)]

> zazdroszcze wam tej rowerowej wyprawy:) skad dokad sie udajecie? w jakims
                    > konkretnym celu? jej, ale sie rozmarzylam:)
                    • columbus2000 Re: o rety 07.06.04, 21:56
                      trinka napisała:

> trinka napisała:
                      >
                      > > klaryska napisała:
                      > >
                      > > > to zabrzmialo optymistycznie, bo wiem ze czasme nie chca na tak krotk
                      > o bo
                      > > > wiecej zabawy z praniem poscieli itd.
                      > > > trinka napisała:
                      > > >
                      > >
                      > > wiesz dla nich to zawsze dodatkowy pieniadz, w tym roku z tego co widze sa
                      >
                      > > wyjatkowo lasi;) gdy my chodzilismy od domu do domu wiele osob proponowalo
                      >
                      > nam
                      > > noclegi na jeden, dwa dni i to nawet w nie jakiejs chorendalnej.
                      >
                      > CENIE [mialo byc:)]
                      >
                      >
                      >
                      > > zazdroszcze wam tej rowerowej wyprawy:) skad dokad sie udajecie? w jakims
                      > > konkretnym celu? jej, ale sie rozmarzylam:)
                      Tonacy brzytwy sie trzyma. A czego trzyma sie rowerzysta? No dobra przesylam
                      Wam te brzytwe, czy jak na marynarza przystalo, kolo ratunkowe. jesli bedziecie
                      w okolicach Krolewskiego Miasta Darlowa i dopadna Was tarapaty noclegowe to
                      dzwoncie 604 427 602. Znajdzie sie nocleg i dla Was i dla rowerow. Pozdrowienia
                      z Nigerii. Dobrze, ze ja nie objezdzam rowerem Nigerii, pewnie bym daleko nie
                      zajechal. Milego odpoczynku. Krzysztof
    • Gość: Ewa Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:47
      Jest to Darłówko miejscowość połozona nad morzem. Jest dużo
      atrakcji.Przyjeżdżaj zapraszamy. Telefon 094-314-37-92
    • columbus2000 Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? 07.06.04, 21:34
      Gość portalu: BUKA napisał(a):

> Kochani,
      >
      > Czy wiecie coś o wolnych kwaterach, pensjonatach i innych ośrodkach
      > wczasowych na Helu, w Juracie, Władysławowie, Jastarnii lub Rowach, Łebie?
      > Obdzwoniłam już tyle miejsc,ale wszędzie mówią że brak miejsc! Chodzi mi o
      > termin od 13 do 17 sierpnia! Piszcie PLEASE!
      Zobacz www.MorzeColumbus2000.nadmorze.pl lub napisz columbus2000@poczta.onet.pl
      lub zadzwon 604427602 lub 94 314 2439 ( najlepiej po 20.00 nawet do polnocy).
      Nowy piekny dom, duze wygodne pomieszczenia, promocja cenowa w zwiazku z
      pierwszym sezonem. Pozdrawiam i zapraszam do Darlowa.
    • Gość: Danusia Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:06
      A moze Sopot - www.wSopocie.spanie.pl
      • Gość: werty Kołobrzeg-są wolne miejsca IP: 62.233.164.* 12.06.04, 12:06
        Byłam 2 lata temu w Kołobrzegu i bardzo mi się podobało. W tym tygodniu
        szukałam tam pokoju przez telegazetę i było sporo, niedrogich 18-25 zł ofert
        wolnych. A na sierpień było mnóstwo.
        ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM SŁOŃCA NAD NASZYM PIĘKNYM MORZEM:D
    • monika_joanna Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? 17.06.04, 13:04
      Spróbuj w Jastarni w Willi Alicja, blisko morza i warunki super, stosunkowo nie
      drogo. Nie mam namiarów, ale znajdziesz ją na stronie www.jastarnia.pl
      Nie mam pewności że będzie coś wolnego. W zeszłym roku tez w czerwcu dzwonilam
      i okazalo sie że ktoś w ostatnij chwili zrezygnował, możesz spróbować.
      Powodzenia.
      • agamamaoli Re: BRAK NOCLEGÓW NAD MORZEM? 28.06.04, 13:02
        Właśnie wrówciłam z willi alicja w Jastarni. Warunki, gospodarze, odległość do
        morza - super. Z tego co słyszałam do końca sierpnia mają full. Polecam na
        przyszłość.
    • Gość: Leszek K. Re: spróbuj http://www.Astoria.Dziwnowek.pl IP: *.espol.com.pl 17.06.04, 22:47
      www.astoria.dziwnowek.pl
      polecam, tam można wypocząć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka