Gość: KASIA IP: *.pl / 192.168.1.* 07.08.02, 17:36 KOŃCZYLIŚCIE MAŁACHOWIANKĘ? PAMIĘTACIE aNDRZEJA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIOTREK Re: PROFESOR ANDRZEJ CHMIELEWSKI IP: *.um.pl / 10.10.1.* 12.08.02, 08:26 Ba no masz !!!! Pewnie ze tak. Spoko gosc. Zawsze przy mojej pomocy wystawial stopnie na polrocze (tzn. ja mowilem co ma postawic). Pamietam tez ze mial markowe fajki w biurku, takie z pewexu i co przerwa mu podbieralem :)))) Pozdro dla Chmiela :). Piotrek(matura'93) Odpowiedz Link Zgłoś
wojo5 Re: PROFESOR ANDRZEJ CHMIELEWSKI 13.08.02, 14:48 cześć ja też kończyłem ta wspaniałą szkołę ale to było lata temu.Chmiela jednak pamiątam dobrze bo równy z niego gościu. Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Re: PROFESOR ANDRZEJ CHMIELEWSKI 20.08.02, 10:25 Nie uczyl mnie, ale znalem Go niezle. (Matura '82)Bylem z nim na obozie wedrownym. Rowny facet. A wiecie moze, co sie z Nim dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PROFESOR ANDRZEJ CHMIELEWSKI IP: 2.3.STABLE* / 192.168.0.* 06.09.02, 12:53 podobno wrócił do Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: PROFESOR ANDRZEJ CHMIELEWSKI IP: *.petrotel.com.pl 12.11.02, 21:22 czesc Piotrek. Zdawalismy mature w tym samym roku. Ja chodziłem do klasy "a" . A. Chmielewski był moim wychowawcą. Fajny gość tylko nie bardzo mógł nad nami zapanować. Mówią ci coś pseudo : Fuzzy ; Reku ; Kermit; Bromcia ; Leman ; Balon ; Isiula; MAła ; Jano; Juruś itp. Pozdrawiam T.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: PROFESOR ANDRZEJ CHMIELEWSKI IP: *.petrotel.com.pl 12.11.02, 21:39 Pamiętacie (klasa w której miał wychowawstwo) jak Chmielo gromadził w specjalnych kopertach nasze zwolnienia lekarskie i usprawiedliwienia od rodziców aby je wręczyć naszym "starym " na wywiadówce ? Jakie było jego zdziwienie jak "kwity" na nas wyparowały tuż przed zebraniem. Wiele można powspominać - fajny gość bez dwóch zdań. T.k. Odpowiedz Link Zgłoś