Dodaj do ulubionych

Wypadek na Podolszycach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:27
Kobieta nie żyje , mężczyzna w ciężkim stanie w szpitalu - kto wie coś
więcej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.05, 15:28
      Tak ja wiem: Kobieta nie żyje , mężczyzna w ciężkim stanie w szpitalu .
      • Gość: Misiek Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 19.07.05, 16:09
        Przez takich szmaciarzy co sie wczesniej wpisal te forum to jedno wielkie
        gowno! Powinien ktos od razu kasowac takie wpisy! Rownież chcialbym sie
        dowiedziec co sie tam stalo czy ktos widzial zdarzenie!?
        • Gość: gosc Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:56
          to masz czerwony kosz po prawej stronie.. kliknij..i go skasuja :]
    • Gość: edek Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:00
      jak bedziemy tworzyli definicje : debil
      to bedzie dobry przykład
      • Gość: długopisem Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.mm.pl 19.07.05, 19:32
        nic ciekawego zwarcie w instalacji elektrycznej przyczyniło się do wybuchu butli z gazem w wyniku czego zawalił się budynek
    • Gość: gosc Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 20:23
      jak by to powiedział policjant, przyczyną było niedostosowanie predkości do
      panujacych warunków na drodze ( po opadach deszczu) i na zakrecie wpadła( koło
      Lidla) w poślizg i samochód uderzył w drzewo.
    • Gość: frydrys Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:35
      Denatka jest z Hubalczykow
      • Gość: ktos Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:05
        czy ktos wie cos wiecej? to bardzo wazne !! czy ktos wie jak sie nazywala? bo
        chyba wiem kto to byl :((((((((((((((
    • Gość: frank Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:42
      wiecie coś ???
      • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 18:50
        weźcie pod uwage ze ktos z rodziny moze to czytac
        a ch.j was to obchodzi jak sie nazywa, co z tego ze wiesz kto to byl? bedziesz
        biegac po rynku i mowic "zginela ta i ta, znalam ją" zastanow sie idiotko.
        co za banda oslow

jechalem tamtedy dzisiaj, staly znicze pod drzewem i jacys ludzie.

• Gość: ktos Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:28
          palancie jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wpier*** !!!!
        • Gość: Piotr Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.chello.pl 22.07.05, 22:49
          Też jechałem 21.07.2005r ok godziny 11:30 i stali jacys ludzie i palilo sie
          sporo zniczy. Kiedy byl ten wypadek??
    • Gość: Gosc Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.class147.petrotel.pl 21.07.05, 19:08
      Ja wiem wszysto i powiem To bylo tak: za Lidla wylecialo UFO, zobaczyl to
      jezdziec bez glowy kon czyli pegaz sie przestraszyl i juz. LUdzie co was to
      obchodzi wspolczuc rodzinie i juz Forum to nie kolejka gdzie jedna baba drugiej
      powiedziala
      • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 21:02
        dokladnie tak!!!!!!!!!

kto cos dalej glupiego napisze niech zdechnie w meczarniach
        • Gość: :( Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:21
          do ktoś :
          pani Ewa P. pogrzeb w sobotę na Kobylińskiego bodajże o 12
          fajna kobitka była lubiana przez pracowników
    • Gość: opolanin Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:02
      Jak byście mieli taka stronke jak w Opolu to byście wiedzieli co sie stało,
      kilka linków:
      www.112opole.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_112op&lad=a&id_dzi=0&id_dok=218&id_men=12&powrot=1&slowo_szuk=&gdzie_szu
      www.112opole.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_112op&lad=a&id_dzi=0&id_dok=384&id_men=12&powrot=1&slowo_szuk=&gdzie_szu
      k=&id_men_szuk=0k=&id_men_szuk=0
      www.112opole.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_112op&lad=a&id_dzi=0&id_dok=342&id_men=12&powrot=1&slowo_szuk=&gdzie_szu
      k=&id_men_szuk=0
      www.112opole.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_112op&lad=a&id_dzi=0&id_dok=82&id_men=12&powrot=1&slowo_szuk=&gdzie_szuk
      =&id_men_szuk=0
      www.112opole.pl
      • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 00:13
        a ty pewnie biegasz z wywieszonym jęzorem po mieście i szukasz sensacji.
        po co w ogole pisales ten post pało w tym temacie.
        sam tego chciałeś, bedziesz mial same przykrosci za konfidenctwo.
        • Gość: ktos Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:38
          jaki ty czlowieku pojeb** jestes ! ty sie lecz debilu !! sam pewnie szukasz
          sensacji i tylko czekasz zeby latac po miescie z wywieszonym jezorem frajerze !
          a tak w ogole to sie powtarzasz !
          • Gość: opolanin Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:20
            Znów problem, "chopcy" z Płocka (malkontenci) Maja znów problem??? Wakacje
            mamy, troche urlopu wziąść. odpocząć, a nie wiecznie narzekać na wszystko, oj
            ludziska...
            • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 01:36
              chyba sam te artukuły piszesz

co to oznacza "wziąść" ? miales na mysli "wziąć"
              • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 10:58
                Ale magiel.
                • Gość: ktos Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:25
                  do "ja" : gorszej prostoty w pisaniu to chyba jeszcze nie bylo, jestes po
                  prostu takim odchylem, ze brak mi na ciebie slow, idz sie leczyc debilu i jak
                  masz zamiar obrazac ludzi tutaj to lepiej nic nie pisz. Ciebie nie biore pod
                  uwage, ze jestes czlowiekiem, wiec nie bede sie powstrzymywac !
                  • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 21:23
                    przelknij sline, podetrzyj sie i zacznij od nowa skladac zdania ale tym razem z
                    sensem.
                    • Gość: ktos Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:05
                      szkoda slow na ciebie idioto, zywisz sie ludzka tragedia tylko smieciu
                    • Gość: ktos Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:05
                      bark mi slow na ciebie idioto, zywisz sie ludzka tragedia smieciu
                      • Gość: ja Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.07.05, 10:24
                        przeczytaj smieciu(bo tak masz na imie) dokladnie co ja napisalem, o to chodzi
                        ze jestem przeciwny tym idiotycznym postom.
                        Debilu bez podstawowki, piszesz ze ja sie zywie ludzka tragdeia,
                        zastanow sie.
                        cos ci sie pomylilo najwyraźniej.
                        • Gość: Daruś Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:46
                          co jest?
                          • Gość: Misiek Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 24.07.05, 16:11
                            Tak jest w Plocku!!! Prawdziwy obraz całego tego zaje..ego miasta to te
                            FORUM!!! Wszyscy kozacy, naqjmądrzejsi, pełni zawisci i głodni plotek.
                            Najlepiej zeby komus cos sie nie powiodlo i zesrało. Wtedy sąsiedzi sa
                            zadowoleni!!! Pełni satysfakcji. "ZAWIŚĆ, ZAZDROŚĆ, ZAMIAST STARAĆ ŚIĘ MIEĆ
                            WIĘCEJ". Płock to właśnie jest ta prawdziwa wiocha. Te słowo tylko moze odnosic
                            sie do Płocka!!! Co was ku.. zapchlone obchodzi czyjes nieszczescie, kundle
                            Płockie!!!
                            • Gość: z Płocka Re: Wypadek na Podolszycach IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.07.05, 22:13
                              Masz racje , uważam że Płock to "wiocha zabita dechami".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka