Dodaj do ulubionych

Nielegalne banery wyborcze

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 23:21
Poza Płockiem Wiśnia też wisi. W Drobinie widziałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:43
      Bardzo jestem ciekaw tych konsekwencji. Zaraz ich czymś zastraszy i dadzą mu
      spokój.
      • Gość: Obywatel Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:49
        Bajery rowery. Już to widzę jak poniosą konsekwencje. Zakleja wszystko co się
        da. Będzie to wisiało do wiosny, albo do wichury, która to zerwie.
    • Gość: jurek Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:46
      No to czemu ich nie zdejmie policja lub straż miejska skoro na to zezwala
      ordynacja wyborcza ? To co jest żle powieszone w/wmoga usunąc na koszt komitetu
      wyborczego. A w Płocku na co czekają . A może mu wolno dlatego, że jest radnym ?
    • Gość: pisuar Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:01
      Goździkowska to ta od Kolczyńskiego z Imielnicy? Jesli to ona to jest to
      protegowana tego pana z PiSu, a to wiele wyjasnia. Przeciez Wiśniewski jak
      zrobił w tym MZD kontrole to dyrektor się sam zwolnił z etatu. A jeśli
      Wisniewski wystąpił o pozwolenie to o co ten krzyk, chyba że to strach blady
      padł na tę zgraję w MZD co nic nie robi ma czas, jak to było z malowaniem pasów
      poziomych dopiero latem.
      Gdyby Wisniewski miał nieprawidłowo coś zrobione to policjant- fotograf,
      pracujący dla Wyborczej już by sam te banery sciągał.
    • Gość: siwy Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:42
      to już nigdzie nie było miejsc tylko w tej samobronie,zrójnujesz im partie,
      Leper pójdzie z torbami
    • Gość: PŁOCCZANIN PAMIĘTACIE NIELEGALNĄ ROZLEWNIĘ TEGO PANA IP: *.msmplock.pl 31.08.05, 09:16
      I ON MA NIE REPREZENTOWAĆ W SEJMIE, BROŃ BOŻE.
    • Gość: plocczanin20 Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:57
      ja widziałem w staroźrebach przed wjazdem do miasta od strony PŁOCKA
      • Gość: Socjolog TEST NA INTELIGENCJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:48
        Pytanie - test na inteligencję ! Wiecie gdzie Wiśniewski i Samoobrona ma
        prawo ? No kto zgadnie ? Niech się wpisuje !
    • Gość: gość Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 18:39
      Nielegalne jak nielegalne. Ja sama widziałam jak rozwieszający baner
      Wiśniewskiego piłowali gałęzie, bo im napis zasłaniały. Wstyd i Hańba!!!Za to
      też powinien ponieść karę pieniężną i to sporą.
      • Gość: Marek Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:54
        TO SKANDAL ! CZY NIKT NIE POTRAFI ZMUSIĆ TEGO PANA I CZŁEGO KOMITETU WYBORCZEGO
        SAMOOBRONY DO PRZESTRZEGANIA PRAWA. OD CZEGO MAMY NASZE WŁADZE
        • Gość: frak Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 00:08
          jakie włądze - Milewskiego , któy niedługo pójdzie siedzieć, a wnajlepszym
          wypadku dostanie w zawiasach
    • Gość: ktosiek Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.c156.petrotel.pl 31.08.05, 21:08
      ZENIUUUUUUUUU _ SYLWUSSSSSSSSSS jak mogłeś :))))))))))))))
    • Gość: Dzidek ??? LEGALNE ??? IP: *.ump.pl / *.ump.pl 01.09.05, 08:21
      W sprawie legalności działań zapraszam do wątku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=28367611&v=2&s=0
      Dzidek
    • Gość: Jurek Re: Nielegalne banery wyborcze IP: 193.109.244.* 02.09.05, 14:22
      widzac to cos wisniewskiego pomyslalem ze tylko wiesniak mogl cos takiego
      zawiesic, polecam obejrzec poki nie zdejma
      • Gość: esteta ŻENUA ! Mawiają francuzi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:57
        No ale skąd brać pieniądze na estetyczny baner jak musi starczyć na mandaty za
        wieszanie ich . Przypomnę: 160 zł dziennie od każdego !
        • Gość: zyx Re: ŻENUA ! Mawiają francuzi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:28
          Oj chyba trochę więcej, chyba , że traktują go ulgowo . 4 zł za m2 to daje przy
          szerokości banera 4 metry 16 zł . Za reklamę po dwóch stronach daje kwote 32
          zł za dzień . Oczywiście to są koszty zawieszenia legalnej reklamy, a przy
          nielegalnej x 10 czyli 320 zł za 1 dzień za jeden baner. Biorąc pod uwagę, że w
          samym mieście wisi ich kilka to 320 zł x ilość banerów x ilość dni przez które
          już wiszą - to Wiśniewski zapłaci niezłą karę. Mam nadzieję, że będzie miał
          jeszcze z czego zapłacić bo inaczej może go czekać kolejna sprawa sądowa- tym
          razem o niepłacenie należności.
          • Gość: domator Re: ŻENUA ! Mawiają francuzi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:38
            No i co zdjęli?
    • Gość: Leon Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.c156.petrotel.pl 07.09.05, 17:35
      nie tylko nie zdjęli, ale przybyło nowych. W dodatku naprzeciwko "starej
      mleczarni" w al. Jachowicza Sylwek po wielokroć "wisi" na barierkach w samym
      środku pasa drogowego!!! Wiśnia, moje gratulacje i chyba poważnie rozważę
      głosowanie na Ciebie. Co jak co, ale okazuje się znowu, że jesteś cholernie
      skuteczny. A takich polityków z Płocka nam w końcu potrzeba!!!
      • Gość: mitsurugi Re: Nielegalne banery wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:35
        No i dlaczego mnie to nie dziwi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka