Dodaj do ulubionych

Ludzie z Borowiczek

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 10:09
Słuchajcie mam do Was prośbę!!!Ponieważ dopiero miesiąc temu sprowadziłam się
do Borowiczek zupełnie tam nikogo nie znam.... Mogli byście napisać mi czy sa
tam jacyś fajni ludzie??? Jeśli wogóle tacy istnieją to napiszcie kim są....
Dzięki.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Borowik Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 22:05
      Borowiczki to najpiękniejsza dzielnica Płocka, gratuluje więc wyboru. Pewnie,
      że są tu luks ludzie, ale do wszystkiego trzeba cierpliwości. Już niejaki
      Broniewski poznał się na Borowiczkach pisząc przepiękny wiersz pt. "Kominy
      Borowiczek". Warto Ci jednak wiedzieć, że nie wiadomo czemu mieszkańcy
      Borowiczek nie cieszą się sympatią mieszkańców Radziwia (druga strona Wisły) i
      vice versa.
    • Gość: Jola Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 16:27
      Cześć Aniu :-> Pewnie, że są fajni ludzie w Borowiczkach!!!!!!!!!!! Sama tam
      mieszkam i uważam, że nie ma lepszego osiedla w Płocku. Mam nadzieję, że Tobie
      też się będzie podobało mieszkanie tutaj.
    • Gość: M---N Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 21:16
      Ania jak chcesz poznać kogoś z Borowiczek to przyjć jutro czyli w niedzielę
      11.11.2001 na stadion MAZOWSZA o godz 10 na mecz tej właśnie drużyny. Stań przy
      stole do pingponga a ja Cię zapoznam z ludżmi z BORO.
      • Gość: Maciek Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.montreal93.dialup.canada.psi.net 11.11.01, 03:06
        Do czego to doszlo :))) ???? Obecnie ludzie po zmianie dzielnicy szukaja przyjaciol przez
        internet; przyklad Ani, ktora zamieszkala od niedawna w Borowiczkach. Jak ja
        zamieszkalem w Montrealu, nie bylo internetu; trzeba bylo sobie radzic sposobami
        tradycyjnymi jesli chodzi o zorganizowanie kregu przyjaciol. Nie dosc ze brakowalo
        internetu, to i jezykow ( tych obcych ) brakowalo :))) I ktoz zaprzeczy stwierdzeniu, ze dzisiaj
        nie latwiej zyc :)))
        A propos, no i jak Aniu, bylas na tym stadionie ? poznalas borowiczanska elite ??
        • Gość: Kibic O. Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.chello.pl 11.11.01, 11:24
          Na Borowiczkach przeważają kibice Orlenu Płock - jako grupa wykształconej,
          dobrze sytuowanej i inteligentnej młodzieży. Chciaż i po drugiej stronie Wisły
          również jest b. wielu kibiców tego wspanaiłego Klubu.
      • Gość: Ania Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 17:58
        Dzięki za propozycję zapoznania mnie z elitą!!!Ale
        niestety za póżno przeczytałam zaproszenie!!!Na
        następnym meczu będę napewno!
        • Gość: M---N Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:28
          Liga się skonczyła ale możemy spotkać się w restaauracji "WISEŁAKA". Tylko
          podaj termin spotkania.
          • Gość: Ania Re: Ludzie z Borowiczek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:37
            Często bywasz w Wisełce?Mam jeszcze jedno pytanie w
            sobote jadę do Crazy, co o tej dyskotece
            sądzisz??Jestem z Krakowa wiec nie mam pojęcia o
            dobrych lokalach w Płocku!!!ICo możesz mi
            polecić??(oprócz naturalnie Wisełki bo tam jużmiałam
            okazję być) Dzięki za pomoc! A w Wisełce możemy się
            spotkać spoko tylko nie wiem kiedy!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka