Gość: duduś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:48 cytat "ratusz ma koncepcję opracowaną przez Philipsa" - to już wiem kto wygra przetarg -> OPTIMAL. 100 puszek piwa do 1 puszki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alina Re: Iluminacja Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:55 a czy nie ma na co innego pieniążków wydawać tylko na jasełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oślepiony Re: nie wszystko złoto co się świeci. IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 18.09.05, 21:05 Taka będzie cała przyszła Polska w/g POPIS-u. Jedna wielka iluminacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A co z ZOO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:14 Moim zdaniem, logo Ogrodu Zoologicznego ( ZOO ) przy wjeździe do Plocka od strony Radziwia powinno być również dobrze oświetlone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D4ce Re: A co z ZOO ? IP: *.class147.petrotel.pl 18.09.05, 21:40 wiem wiem po zmroku masz na 100% ciemno w klatce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Iluminacja Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:30 Popieram pomysł oświetlenia logo ZOO. Przypominam, że kiedyś było oświetlone i był dobry efekt. Kiedy przeczytałem o pomyśle iluminacji miasta od razu pomyślałem, że ktoś się będzie czepiał. I się nie zawiodłem. Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Iluminacja Płocka IP: *.c150.petrotel.pl 19.09.05, 12:38 Chyba śnisz, ten przetarg wygra Amper plus Wereszczyniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Iluminacja Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:39 chyba coś ci się pojebało, przecież dopiero mają przetarg ogłosić, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Iluminacja Płocka IP: *.c150.petrotel.pl 19.09.05, 12:54 JASNE, ale karty dawno już rozdane Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Iluminacja Płocka 19.09.05, 16:23 A moze by tak jeszcze USC? Co prawda zostal odrestaurowany juz jakis czas temu, ale to nadal piekny budynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon dylewski Re: Iluminacja Płocka IP: *.plock.mm.pl 19.09.05, 21:27 prezydent Milewski obiecał iluminację KRZYŻA BOHATERÓW POWSTANIA STYCZNIOWEGO - OBIECANKI CACANKI. mOGIŁY MIASTO PRZEHANDLOWAŁO. jADĄ AUTOBUSEM ULICĄ pIŁSUDSKIEGO, LUDZIE WIDZIELIBY Z DALEKA ŚWIATŁO I KRZYŻ - MOGĄ SIĘ ZASTANOWIĆ - DLACZEGO? Niestety ciemno i zagrodzone. Odpowiedz Link Zgłoś