Dodaj do ulubionych

a ja szukam towarzystwa

06.07.04, 17:02
Szukam kogoś kto pokaże mi Plocka od nowa , wrocilam tu po studiach i nie
wiem gdzie teraz warto pójść a gdyby nawet to nie bardzo mam z kim .Może jest
ktoś chętny mną się zaopiekować????
Obserwuj wątek
    • Gość: radomik Re: a ja szukam towarzystwa IP: 193.243.142.* 07.07.04, 08:32
      wsiądź w autobus lini 20 i zwiedzisz całe miasto..... he he
      • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 16:34
        już tegon próbowałam 20 i innych i to mnie nie zadowala (hehe)ale jestem
        wymagająco co?????ah te baby
        • Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 08.07.04, 21:37
          Widze, ze linia nr 20 nic nie daje, wcale sie nie dziwie zreszta;) Poza tym po
          kilku latach poza miastem powrot moze byc trudny, ciekaw jestem, gdzie i co
          studiowalas, bo jesli to byla Sorbona albo inne Bocconi, to podejrzewam, ze
          jestes w stanie krancowego przygnebienia popowrotowego... Da sie to leczyc, ale
          latwo nie jest. Co do miasta, to chyba jedynie "Kino", bo reszta to tylko piwo,
          plastik i fantastic.
          • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 00:01
            Sorbona to nie była raczej Pcim Dolny ale tam byli przynajmniej znajomni a tu
            pustka każdy stąd ucieka i mało kto po studiach wracach( jestem
            wyjątkiem ).kino ok ale podobno na czas wakacji jest zamknięte więc co polecasz

i z kim....(auuuu0
            • Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: 213.25.91.* 09.07.04, 08:12
              Jak Kino zamkniete to rzeczywiscie lipa. Dawno nie bylem w Crazy, znaczy sie w
              Rytmie obecnym, sam jestem ciekaw, jak tam jest. Z kim, to oczywiscie, ze ze
              mna;)
              • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 00:44
                no to kiedy ,????co do kina to pewna nie jestem.A może wiesz coś więcej na
                temat Figaro?

• Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 10.07.04, 16:46
                  Co do "kiedy" to nie tak latwo,bo malo mam czasu, byloby nieglupio dzisiaj,ale
                  nie moge niestety. W Figaro nie bylem, tzn. od czasu, jak sie to tak nazywa.
                  Mam jednak wrazenie, ze to klub dla emerytow troche. Arena to znowu troche inna
                  klientela... Nie jest wesolo, jesli chodzi o miejsca w Plocku, dlatego nie ma
                  to jak Wwa albo inny Paryz;)
                • Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 11.07.04, 00:55
                  ...a tak w ogole to umowic sie trzeba koniecznie; trzeba tylko sposob wymyslic
                  jakis dyskretny. Jak spedzasz noc?
                  • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 15:19
                    nnnn
              • Gość: dario Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.class146.petrotel.pl 01.08.05, 09:52
                zapraszam na motorówkę, popływamy po Wisełce a są tam piękne tereny, jest na co
                popatrzeć...d
    • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 17:38
      dyskretnie ??? czemu nie? ale nocą ?kiedy jak bez makiżaju chyba że szybko
      biegasz? Mam lepszy plan może piątek w Akapicie wtedy są tam wieczorki dla
      samotnych co ty na to? ja z gazetą ty z czerwoną różą
      • Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 13.07.04, 18:42
        ...kiedy ja nie moge na wieczorek dla samotnych, bo w zaden sposob sie do
        takich nie zaliczam! Jednak pomysl z roza i gazeta podoba mi sie, przypominajac
        mi klimat "Stawki wiekszej niz zycie"... Akapit odpada, to katastrofa
        kompletna. Skonczmy dyskusje na forum, trzeba jakos we dwojke pogadac, czekam
        na sugestie.
        • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 18:24
          dlaczego ja mam proponować ? Padła propozycja wieczorku w Akapicie :-)))i
          zawetowałeś ten pomysł w końcu chyba to ty nosisz tutaj spodnie (ja zresztą też
          zazwyczaj lecz mniejsza o to) i jeszcze wymagasz cholernej dyskrecji i spotkań
          pod osłoną nocy więc teraz ja czekam ....bo musze pokazac, ze jak każda
          kobieta mam swoje humorki
          • Gość: zur Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 12:14
            i co pryszedl? :D
    • Gość: sygi Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 19:13
      hej madzia;)a co powiesz na spacerek wieczorowa porą?moim zdaniem plock wtedy
      najlepeiej wytglada;)
      • Gość: Magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 16:48
        Wieczorem,interesujące (nawet bardziej niz wyprawa mpk-iem nr. 20 hahaha)))
        Płock nocą??hmmm no moze się skuszę ale mam nadzieję, że masz na myśli Starówkę
        bo nie wiem czy np.osiedle Na Skarpie wtedy efektowniej się prezentuje, myślę
        że nawet pod osłoną nocy nie zyskuje uroku, a ty co myślisz na ten temat?
        aczkolwiek propozycję akceptuję no z drobnymi poprawkami:-)))
        • Gość: ktos Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:44
          A jakiego Madziu faceta poszukujesz?
          • Gość: Magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 19:36
            Dlaczego od razu faceta??? choć fakt też szukam a raczej mam nadzieję że mnie
            ten KToś znajdzie . A jakie mam wymagania niewielkie :piękny , bogaty ,
            wykształcony, elokwentny , czuły ,miły i no i oczywiściee zakochany we mnie.
            Czy ja tak dużo wymagam:-)))))????
            • Gość: grzesio Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:21
              nie madzia jestws standardem
            • Gość: grzesio Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:22
              czy 3 na 5 tyuch cech wystarczy ?
            • Gość: grzesio Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:25
              przepraszam,doliczyłem się siedmiu, mam cztery,wystarczy?
            • Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 12:04
              Wiesz to wszystko zależy od tego, o których cechach piszesz? a tak w ogóle to
              mam jeszcze jedno pytanie czy przez internet można kogoś normalnego poznać i w
              ogóle czy w wieku powyżej 24 latka sa jeszcze jacyś normalni ( i wolni)
              faceci??? Bo ja zaczynam w to wątpić, ehh zycie jest ciężkie , nio nie???
              • marion28 Re: szczeście przez internet 05.11.04, 11:40
                Cześć Magda!Wreszcie jakaś kobieta prawda?... Uwierz mi,że można poznać przez
                internet nawet miłość swego życia!!!!!Jestem tego przykładem...i jestem
                najszczęśliwszą kobietą na świecie...Poznałam Go przez gg...Zawsze szukałam tej
                drugiej połówki... i znalazłam....do tej pory nie wierzę ale tak jest...
                napewno czeka na Ciebie ktoś spróbuj....ja tez podchodziłam do tego bardzo
                sceptycznie....znamy sie pół roku i jesteśmy zdecydowani...
                Zakochana Pozdrawiam
    • Gość: galant Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.c157.petrotel.pl 09.09.05, 08:46
      Napisz, że szukasz sponsora, hehehe. Prościej i jaśniej.
      • Gość: elfik Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:12
        ojjj sponsora to mozna miec zawsze takich duzo hihi
        • Gość: Zibii Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:30
          Magda, podaj swój nr GG, to łatwiej będzie się umówić
          Pozdrawiam
    • jockej Re: a ja szukam towarzystwa 03.11.05, 00:12
      moge cie oprowadzic misiu a ile masz lat?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka