magda00 06.07.04, 17:02 Szukam kogoś kto pokaże mi Plocka od nowa , wrocilam tu po studiach i nie wiem gdzie teraz warto pójść a gdyby nawet to nie bardzo mam z kim .Może jest ktoś chętny mną się zaopiekować???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radomik Re: a ja szukam towarzystwa IP: 193.243.142.* 07.07.04, 08:32 wsiądź w autobus lini 20 i zwiedzisz całe miasto..... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 16:34 już tegon próbowałam 20 i innych i to mnie nie zadowala (hehe)ale jestem wymagająco co?????ah te baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 08.07.04, 21:37 Widze, ze linia nr 20 nic nie daje, wcale sie nie dziwie zreszta;) Poza tym po kilku latach poza miastem powrot moze byc trudny, ciekaw jestem, gdzie i co studiowalas, bo jesli to byla Sorbona albo inne Bocconi, to podejrzewam, ze jestes w stanie krancowego przygnebienia popowrotowego... Da sie to leczyc, ale latwo nie jest. Co do miasta, to chyba jedynie "Kino", bo reszta to tylko piwo, plastik i fantastic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 00:01 Sorbona to nie była raczej Pcim Dolny ale tam byli przynajmniej znajomni a tu pustka każdy stąd ucieka i mało kto po studiach wracach( jestem wyjątkiem ).kino ok ale podobno na czas wakacji jest zamknięte więc co polecasz i z kim....(auuuu0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: 213.25.91.* 09.07.04, 08:12 Jak Kino zamkniete to rzeczywiscie lipa. Dawno nie bylem w Crazy, znaczy sie w Rytmie obecnym, sam jestem ciekaw, jak tam jest. Z kim, to oczywiscie, ze ze mna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 00:44 no to kiedy ,????co do kina to pewna nie jestem.A może wiesz coś więcej na temat Figaro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 10.07.04, 16:46 Co do "kiedy" to nie tak latwo,bo malo mam czasu, byloby nieglupio dzisiaj,ale nie moge niestety. W Figaro nie bylem, tzn. od czasu, jak sie to tak nazywa. Mam jednak wrazenie, ze to klub dla emerytow troche. Arena to znowu troche inna klientela... Nie jest wesolo, jesli chodzi o miejsca w Plocku, dlatego nie ma to jak Wwa albo inny Paryz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 11.07.04, 00:55 ...a tak w ogole to umowic sie trzeba koniecznie; trzeba tylko sposob wymyslic jakis dyskretny. Jak spedzasz noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 15:19 nnnn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.class146.petrotel.pl 01.08.05, 09:52 zapraszam na motorówkę, popływamy po Wisełce a są tam piękne tereny, jest na co popatrzeć...d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 17:38 dyskretnie ??? czemu nie? ale nocą ?kiedy jak bez makiżaju chyba że szybko biegasz? Mam lepszy plan może piątek w Akapicie wtedy są tam wieczorki dla samotnych co ty na to? ja z gazetą ty z czerwoną różą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 13.07.04, 18:42 ...kiedy ja nie moge na wieczorek dla samotnych, bo w zaden sposob sie do takich nie zaliczam! Jednak pomysl z roza i gazeta podoba mi sie, przypominajac mi klimat "Stawki wiekszej niz zycie"... Akapit odpada, to katastrofa kompletna. Skonczmy dyskusje na forum, trzeba jakos we dwojke pogadac, czekam na sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 18:24 dlaczego ja mam proponować ? Padła propozycja wieczorku w Akapicie :-)))i zawetowałeś ten pomysł w końcu chyba to ty nosisz tutaj spodnie (ja zresztą też zazwyczaj lecz mniejsza o to) i jeszcze wymagasz cholernej dyskrecji i spotkań pod osłoną nocy więc teraz ja czekam ....bo musze pokazac, ze jak każda kobieta mam swoje humorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zur Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 12:14 i co pryszedl? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygi Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 19:13 hej madzia;)a co powiesz na spacerek wieczorowa porą?moim zdaniem plock wtedy najlepeiej wytglada;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 16:48 Wieczorem,interesujące (nawet bardziej niz wyprawa mpk-iem nr. 20 hahaha))) Płock nocą??hmmm no moze się skuszę ale mam nadzieję, że masz na myśli Starówkę bo nie wiem czy np.osiedle Na Skarpie wtedy efektowniej się prezentuje, myślę że nawet pod osłoną nocy nie zyskuje uroku, a ty co myślisz na ten temat? aczkolwiek propozycję akceptuję no z drobnymi poprawkami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:44 A jakiego Madziu faceta poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 19:36 Dlaczego od razu faceta??? choć fakt też szukam a raczej mam nadzieję że mnie ten KToś znajdzie . A jakie mam wymagania niewielkie :piękny , bogaty , wykształcony, elokwentny , czuły ,miły i no i oczywiściee zakochany we mnie. Czy ja tak dużo wymagam:-)))))???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:21 nie madzia jestws standardem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:22 czy 3 na 5 tyuch cech wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:25 przepraszam,doliczyłem się siedmiu, mam cztery,wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda00 Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 12:04 Wiesz to wszystko zależy od tego, o których cechach piszesz? a tak w ogóle to mam jeszcze jedno pytanie czy przez internet można kogoś normalnego poznać i w ogóle czy w wieku powyżej 24 latka sa jeszcze jacyś normalni ( i wolni) faceci??? Bo ja zaczynam w to wątpić, ehh zycie jest ciężkie , nio nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marion28 Re: szczeście przez internet 05.11.04, 11:40 Cześć Magda!Wreszcie jakaś kobieta prawda?... Uwierz mi,że można poznać przez internet nawet miłość swego życia!!!!!Jestem tego przykładem...i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie...Poznałam Go przez gg...Zawsze szukałam tej drugiej połówki... i znalazłam....do tej pory nie wierzę ale tak jest... napewno czeka na Ciebie ktoś spróbuj....ja tez podchodziłam do tego bardzo sceptycznie....znamy sie pół roku i jesteśmy zdecydowani... Zakochana Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galant Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.c157.petrotel.pl 09.09.05, 08:46 Napisz, że szukasz sponsora, hehehe. Prościej i jaśniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:12 ojjj sponsora to mozna miec zawsze takich duzo hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibii Re: a ja szukam towarzystwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:30 Magda, podaj swój nr GG, to łatwiej będzie się umówić Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jockej Re: a ja szukam towarzystwa 03.11.05, 00:12 moge cie oprowadzic misiu a ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś