Dodaj do ulubionych

plakaty Abgarowicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:59
Mam dziwne wrażenie (i pamięć wzrokową), że plakaty wyborcze Łukasza
Abgarowicza są identyczne jak w poprzednich wyborach. Myślicie, że to
możliwe? Wykleja to, co mu zalega w piwnicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:09
      no i co ? to jest argument ze mam na niego nie glosowac ? daj sobie spokoj
      stary,nawet jesli sa to stare to widocznie oszczedza kase ale mnie to nie
      interesuje i tak
      • Gość: wicek Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:19
        Pewnie, że argument. Za mało ma kasy, to jeszcze oszczędza.
      • Gość: ze Starego Miasta Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:20
        A co Cię "stary" interesuje? Poglądy Abgarowicza? Nie zmieniły się przez 4 lata
        tak jak jego wygląd?
        • Gość: o Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:48
          to dobrze ze sie nie zmienily
          • Gość: ze Starego Miasta Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:02
            Masz może rację w kwestii poglądów. Jeżeli jednak są to te same plakaty, to
            czuję się traktowany niepoważnie. I może nie tylko przez Abgarowicza, a przez
            całą PO
            • Gość: heniu Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:25
              A czy Pan Abgarowicz to razem z Piskorskim nie robili jakichś interesów?
              • Gość: Jola Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:55
                Jak ma mało kasy na plakaty to idzie się nachapać do tego sejmu.
                • Gość: wyborca Re: plakaty Abgarowicza IP: *.c158.petrotel.pl 20.09.05, 17:00
                  a kto nie idzie się nachapać do sejmu...wiśnia to ,co? po trupach...taki jest
                  chytry...wiśnia to za kasę zrobi wszystko!!!!!!!!!!!11
                  • Gość: Jola Re: plakaty Abgarowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:13
                    Ja myślę jednak, że oprócz kasy są rzeczy ważniejsze.Można zrobić po prostu coś
                    dobrego, a czasami dużo dobrego. Wiśnia chyba ma problem...ze sobą. Mogę mu
                    tylko współczuć, że brak mu systemu wartości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka