Gość: LoKK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:18 Bartek czemu akurat Ty :( ? RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:40 Tak bardzo wspólczuję wszystkim bliskim tych dzieci. Chyba tylko czas i dobrzy ludzie spowodują, że uda im się łagodnie żyć. Jestem oburzona zachowaniem redaktorów GW. Jak zdarzyła sie podobna tragedia z polską gwiazdą sportu - prześcigali sie w ilości słów. A tym razem - tak sucho i lakonicznie.Jeszcze raz udowodniono- ważne jest nazwisko a nie człowiek. Płock był i bedzie prowincją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 07:02 > Jestem oburzona zachowaniem redaktorów GW. Jak zdarzyła sie podobna tragedia > z polską gwiazdą sportu - prześcigali sie w ilości słów. A tym razem - tak > sucho i lakonicznie. Zastanów sie o co masz pretensję. Uważasz, że KAŻDY wypadek powinien być tak szeroko opisywany jak ten, w którym uczestniczy sławna osoba. Wyobraź sobie, że prasa będzie pisać o wypadku nieznanego nikomu Johna Smitha z Colorado tak samo szeroko jak np. o wypadku najsłynniejszego aktora ostatnich dziesięciu lat. Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:47 A w czym są lepsi od nas ????? Odpowiem Ci - w niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia19 Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:39 Bóg jeden wie co naprawde tam sie wydażyło ja wiem jedno współczuje rodziną ofiar bo wiem jak boli strata bliskiej osoby . Co moge powiedzieć czas leczy rany . Nieobwiniajcie się jeszcze nie czas na to by szukać winnych :((( . ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:10 znalam kasie,sylwie,bartka i wspolczuje ich rodzinom.wiec nie wypisujci takich glupot zanim cos napiszecie pomyslcie jak czuje sie rodzina i znajomi bartka czytajac wasz głupie teksty.to dla tych co pisali ze batek byl pijany jak kierowl:znajam bartka i wiem ze nigdy nie pil jak kierowl samochodem nawet na dyskotece.pokuj duszy bartka kasi sylwi i agnieszki mimo tego ze jej nie znalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.ump.pl / *.ump.pl 17.11.05, 14:17 przeczytalam wszystkie wypowiedzi na forum.uwazam ze nie mozna zle mowic o zmarlych.osoby ktore krytykuja bartka powinny sie troche zastanowic nad sobą i nad tym co pisza.jest to straszna tragedia i w takim wypatku nalezy gleboko wspolczuc rodzinie a nie wypisywac obelgi.sama przezylam jakis czas temu tragedie i wiem co czuja rodziny zmarlych.bardzo im wspolczuje.a Adam niech lepiej pomysli zanim cos napisze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:47 sorry, wiem, że to jest tragedia bo zginęła w tym wypadku nasza kuzynka. Gdyby zwolnił tak jak mu kazali albo skręcił w pola napewno by sie nic nie stało!!! A ten wariat jechał prosto pod pociąg!!! jeszcze dodał gazu, czy to jest normalne???? wyszło na jaw jego doświadczenie w prowadzeniu samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Do ooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:19 skad wiesz co tam sie naprawde stalo?skad wiesz ze kazali mu zwolnic?Bartek tego dnia byl chory i powinien lezec w lozko.ciekawa jestem kto wpadl na ten genialny pomysl zeby Go wyciagac z domu?Nie wiemy czym naprawde bylo spowodowane to wszystko.Mowisz ze przyspieszyl hmmm no chyba mu sie pedaly nie pomylily,ja mam prawko od niedawna ale na pewno nie pomylily by mi sie pedaly gazu i hamulca.Ja nie potrafie sie pogodzic z tym ze nie ma wsrod nas tylu mlodych osob a zwlaszcza Bartka bo Jego znalam.Nie oskarzajcie Go, odpowiedzcie sobie lepiej na pytanie: czy nie zdazylo wam sie nigdy jak to sie mowi zaszalec na drodze?nie uwierze ze zawsze jezdzicie zgodnie z przepisami.Wielu z was napeno szarzowalo na drodze pozniej dopiero zastanawaijac sie byc moze czym to sie moglo skonczyc.To byl dobry chlopak.A przyczyn tego wypadku moze byc tysiac...moze za duza predkosc...moze Jego choroba a wtedy czlowiek jest rozkojarzony...a moze zla widocznosc....a moze awaria hamulcow...a moze jeszcze cos innego.Zaluje tylko ze nie zdazylam mu powiedziec jak bardzo Go polubilam mimo ze znalam Go krotko.Bylo przed nimi cale zycie.Dlatego spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza.Teraz z kims rozmawaimy a za chwile moze Go juz nie byc wsrod nas.Nie tracmy czasu na na bzdury tylko starajmy sie przezyc zycie jak najlepiej i mowmy ludziom to co chcemy powiedziec bo moze byc za pozno zeby to zrobic lyub cos naprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo do Renia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:48 Wiem, wszystko powiedzial Hubert jak to było, a był chłopakiem kuzynki. Jeżeli ktos ma prawo jazdy zaledwie pół roku i wydaje mu się że umie doskonale jeździć i panuje nad kierownicą to sie bardzo myli!!!!!!!! a jak ktoś przyśpiesza przed pociągiem zamiast zwalniać skoro go widział to trzeba ładnie mieć po przekręcane w głowie. każdy normalny kierowca unikając zderzenia automatycznie skręca kierownicą a on chciał przejechac przed pociągiem. Myślał, że będzie szybszy!!!! nie udało się. Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia do ooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:19 Smutno mi z powodu tego co sie stalo.Nie zmienia to jednak faktu ze bardzo lubilam Bartka i znalam Go z bardzo dobrej strony.Nietstey co sie stalo to sie nie odstanie.Wiele dni przeplakalam po tym wypadku nie mogac sie pogodzic ze tak to sie skonczylo.Zginal Bartek ze swoja dziewczyna Twoja kuzynka i jeszcze inna dziewczyna.Nie nam to osadzac teraz.Ja w kazdym badz razie bede Go mile wspominac i na zawsze pozostanie w mojuej pamieci a to co sie stalo dalo mi duzo do myslenia na temat zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:30 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.4.* 07.11.05, 23:40 ja nadal nei wierze w ta straszna tragedie nei znalam dobrze Bartka ale wiem kto to byl czesto go widzialam i nei wierze w to :( czemu oni przeciez oni byli za mlodzi na smierc Pogrzeb Bartka odbedzie sie o godz 11 najpierw w parafi sw Krzyza na podolszycach a potem zostanie pochowany na cmentarzu komunalnym a jego dziewczyna Agnieszka zostanie pochowana tego samego dnia o godzinie 14 na cmentarzu komunalnym (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) NIECH SPOCZYWAJA W POKOJU :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... stop waryjatom drogowym IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.11.05, 07:31 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: show Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 193.59.95.* 08.11.05, 08:04 straszna tragedia ale... no własnie po raz kolejny mamy przykład totalnego lekceważenia przepisów drogowych, znak stop oznacza konieczność zatrzymania się!!!! dlaczego się nie zatrzymali? pewnie nie raz nie zatrzymywał się przed znakiem stop tym razem się nie udało zabił siebie i innych, ile jeszcze musi byc tragedii by ludzie zrozumieli że znaki nie są po to by ozdabiać drogi!!!!! ile jeszcze musi byc tragedii by jeździć przepisowo nie tylko wówczas gdy widzimy policyjny samochód!!!! Współczuję bardzo rodzinom ofiar :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss2 Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.obr.pl / *.obr.pl 08.11.05, 08:57 a ja slyszalem ze pociag nie byl oswietlony. Moze dlatego udezyli w tylne kolo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.c155.petrotel.pl 08.11.05, 09:27 No ale przeciez samochod oswietla droge, sa znaki przed przejazdem, kazdy wie ze przed przejazdem trzeba zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_55 Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.grupalotos.pl 08.11.05, 11:10 ...a ja słyszałem że Elvis żyje!!! Przeczytaj dokładnie artykuł, to po pierwsze, po drugie nie ma takiej możliwości żeby pociąg jechał nie oświetlony, został by zatrzymany na pierwszej stacji, lub wogóle nie wyjechałby ze stacji, po trzecie jeśli Cię tam nie było to nie cytuj takich bajek... no i jeszcze jedna sprawa dla wszystkich którzy szukają usprawiedliwienia dla kierowcy: w takich sytuacjach nie pomogą ani strzeżone przejazdy, ani automatyczne rogatki, jeśli ktoś jeździ jak wariat to prędzej czy później spowoduje wypadek... mniej lub bardziej tragiczny - niestety :( Głebokie wyrazy współczucia dla rodzin ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 13:22 > po drugie nie ma takiej możliwości żeby pociąg jechał nie oświetlony, > został by zatrzymany na pierwszej stacji, lub wogóle nie wyjechałby ze > stacji, ----------------- A kpiny dobry człowieku nie wyczuliście? Jak Pan Bóg się na kogoś obrazi to mu najpierw poczucie humoru odbiera. PH jest potrzebne zawsze. Nawet w chwilach największych tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 13:25 Uwaga o kpinie była oczywiście skierowana do "eh" > No ale przeciez samochod oswietla droge, sa znaki przed przejazdem, kazdy wie > ze przed przejazdem trzeba zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gsociu Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:39 A moze w tym zasranym kraju przestanie sie oszczedzac na takich rzeczach jak szlabany?? automatyczne zamykanie jest za drogie w utrzymaniu, budki druznika nie postawia bo maly ruch i tak sie potem dzieje. Szkoda tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 08.11.05, 11:04 gościu nie znasz tego przejazdu to nie gadai tam jest widoczność na kilometr w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Niech sobie kupią wyobraźnię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 13:30 > A moze w tym zasranym kraju przestanie sie oszczedzac na takich rzeczach jak > szlabany?? --------------------------- Może dla ciebie to jest zasrany kraj. Masz paszport? Wolna droga. Nie jestem kolejarzem ale wiem, że bokami robią. A nie łaska to zatrzymać się przed przejazdem? Każdym, nie tylko niestrzeżonym. Bo nawet rajdowiec się kupił. Na dróżników i szlabany nie ma bo skąd ma być jak wagony puste? A puste bo ludzie kupują sobie drogie samochody i mają w nosie PKP. To jeszcze niech sobie NIEKTÓRZY kupią wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimeckos Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.149.* 08.11.05, 17:15 W cywilizowanych krajach coś takiego jak szlabany na przejazdach kolejowych prawie w ogóle nie istnieją. Na ważnych skrzyżowaniach z drogami są wiadukty, na mniej ważnych samoczynna sygnalizacja przejazdowa, ewentualnie uzupełniona o półrogatki. Ci sami, którzy którzy domagają się szlabanów na skrzyżowaniu droga- kolej, jakoś nie widzą potrzeby instalowania tego typu urządzeń na skrzyżowaniach droga-droga. Wynika to moim zdaniem z tego, że dróżnikowi zawsze taki pirat drogowy może naubliżać, policjantowi już sie nie da, a skrzyżowanie drogowe pirat i tak przejedzie na czerwonym świetle.I jeszcze jedno. Art. 28 "kodeksu drogowego" nakłada na kierowcę identyczne obowiązki niezależnie od sposobu zabezpieczenia bezpieczeństwa na przejeździe. W przypadku śmierci Kuliga na przejeździe pod Krakowem tylko jeden instruktor nauki jazdy, bodajże w jakimś programie w TVN to zauważył i stwierdzi, że również na przejeździe z rogatkami kierowca jako pierwszy odpowiada za swoje bezpieczeństwo. Wszelkie dodatowe drągi, światła, znaki etc. sa tylko dodatkowymi środkami majacymi mu je zapewnić. Mimo wszystko wyrazy współczucia dla rodzin ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: show Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 193.59.95.* 08.11.05, 11:35 podejrzewam że jechał za szybko i nie zdążył wyhamować dlatego uderzył w pociąg, bedąc ileś tam metrów przed przejazdem mógł nic nie widzieć, ale prawda jest taka że gdyby zwolnił i sie zatrzymał byśy dzisiaj nie pisali tych komentarzy, a z tym oszczędzaniem to nie przesadzajmy, nie można na każdej krzyżówce z torami stawiać drużników, przecież to nie jest super uczęszczana linia!!! w dodatku jak stwierdził poprzednich jest bardzo dobra widoczność!!! dzisiaj jesteś jutro Cię nie ma, kochajmy ludzi bo zdecydowanie za szybko odchodzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.4.* 08.11.05, 11:54 juz przestancie sie domyslac bo ich juz nie ma i usznanujmy to a nie domyslamy sie co bylo przyczyna wypadku juz mam dosyc sluchania ze on za szybo jechal nie pozowle wam zle o nim mowic bo to naparwde byl dobry chlopak wiec mnie nie wkur. .. i nie gadajcie takich rzeczy bo tego nie nawidze nie byliscie tam wiec nie piszcie glupot ze moze za szybko jechal a moze jeszcze cos zle zrobil!! w ten sposob wlasnie powstaj plotki !! nie byliscie tam wiec nie wiecie co naprawde sie tam stalo !!! a moze jednak hamulce zawiodly i to nie byla jego wina nie obwiniajcie juz go bo jzu mam tego dosyc jego jzu nie ma wiec nie mowcie o nim zle !!!!! zamiast pisac takie beznadziejne glupoty mogli byscie sie zastanowic jak krzywdzicie Bartka znajomych i rodzine !! Bartke bedziemy zawsze o Tobie pamietac !!! (*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.chello.pl 08.11.05, 12:56 Jestem kuzynką Kasi ;( Pogrzeb jutro o 11 w koścliele w Jeżewie. (*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom nie pozowle wam zle mowic - no zakazała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 13:58 > nie pozowle wam zle o nim mowic bo to naparwde byl dobry chlopak wiec mnie > nie wkur. .. i nie gadajcie takich rzeczy ------------------------------------------------ Zakazała nam, trudno. Był dobry więc nie mógł błędu popełnić. dobry => nieomylny => idealny => dobry Kółko się zamyka. Nawet tragedia tego nie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:51 przestancie obwiniac o wszystko Bartka przeciez on napewno nie chcial zeby doszlo do tego wypadku.odczepcie sie od niego niech spoczywa w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*) IP: 80.48.4.* 08.11.05, 13:06 nie znaliscie ich wiec ich nie osadzajcie nie wiecie co dokladnie sie stalo i jak do tego doszlo...widocznie tak musialo byc...choc nadal nie moge w to uwierzyc...znalam Bartka i Huberta mam nadzieje ze on wyjdzie z tego i powroci do normalnego zycia...bedzie to dla niego trudne wiec wy nie utrudnajcie mu tego swoimi glupimi uwagami na ten temat.... pogrzeb Bartka w czwartek o godzinie 11 w parafii sw Krzyza (podole) tam zostanie odprawiona msza pogrzebna a zaraz po niej cialo zostanie przewiezione na cmentarz w imielnicy....barzdo wspolczuje rodzinom wszystkich ofiar...Panie swiec nad ich duszami, niech spoczywaja w pokoju wiecznym...Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Włąsnemu rozumowi [*] postaw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 13:50 > nie znaliscie ich wiec ich nie osadzajcie ----------------- Milion lat można walczyć z argumentem kretyna. Groch o ścianę. Jeszcze raz podaję przykład. Nie znałem oprawców z Auschwitz ale mam prawo ich osądzać. I nie wyciągnij z tego, broń Boże wniosku, że porównuję oba przypadki. Chodzi wyłącznie o logikę. O to, że mam prawo osądzać kogoś chociaż go nie znam. I chociaż tam nie byłem bo fakty są oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Włąsnemu rozumowi [*] postaw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:37 Nierozumiem dlaczego piszecie takie brednie Nie byliście tam i nie wiecie jak było naprawde zastanowcie sie jak przezywa to rodzina Bartka, Kasi, Sylwi i Agnieszki! bardzo dobrze znałam Kasie i Sylwie współczuje ich rodzinom sama nie moge uwiżyć w to co sie stało!:( NIECH BÓG MA WAS W SWOJEJ OPIECE!!! POZOSTANIECIE W MOJEJ PAMIĘCI NA ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 193.59.95.* 08.11.05, 13:42 nikt nikogo nie osądza, tylko wskazuje na to jak prosto doprowadzic jest to tragedii zupełnie bezsensownej!!!! co do hamulców to po pierwsze oprócz nożnego jest jeszczę ręczny i prawdopodobieństwo że zawiądą oba jest małe, po drugie każdy przejazd jest wcześniej oznakowany więc jest czas by odpowiednio zareagować. Ja także jestem wstrząśnięty tą tragedią ale przed każdym przejazdem zwalniam i nawet jak nie ma znaku stop to i tak się zatrzymuję!!!! bo przy zderzeniu z pociągiem nie mam szans!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.4.* 08.11.05, 20:10 Nadzieja zawsze umiera ostatnia Ta chwila... Zamieszanie na sali... Lekarz w białym kitlu sucho oznajmia, że odszedłeś... I z bez namiętną miną znika w swoim gabinecie zostawiając nas tu z sercem na dłoniach i łzami kapiącymi po zmęczonych policzkach. Nigdy juz nie pogłaszczesz nas po głowie, Nie powiesz ciepłego słowa, Nigdy więcej nie ujrzymy Twej pogodnej twarzy, Nie skarcisz nas, Słowem się nie odezwiesz.... Będziesz milczeć. Ale....my nie tracimy nadziei spotkamy się jeszcze. Wtedy powiemy Ci , jak bardzo wiele dla nas znaczysz. Powiemy słowa, których nigdy dotąd nie wypowiedzieliśmy Nie było okazji, nie było może i czasu.. Zbyt zaaferowani własnymi problemami i sprawami zapomnieliśmy… Ale... nie tracimy nadziei…. Nasze słowa jakimi się tu posłużyliśmy są banalne...ale najlepiej oddają ,to co siedzi w człowieku po stracie przyjaciela.... Bartek to dla ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:39 Przepraszam - małe sprostowanie: jutro o 11 jest wyprowadzenie z domu Kasi, a następnie msza w kościele w Jeżewie. Pochowana zostanie na miejscowym cmentarzu. (*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spawn Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:35 Wielka szkoda ze tak sie to skonczylo.Znalem agnieszke mimo ze nie bylem jej ulubiencem bardzo wspolczuje jej rodzinie.Bliskim brtu i calej reszcie co ubolewa nad jej strata.Powiem tylko tyle ze tamta droge znam i widocznosc jest idealna.albo byla mgla albo nie zdazyl wychamowac.droga tam jest szeroka i ciezko tam byloby sie rozpedzic bardzo szybko."Cieszcie sie kochac ludzi tak szybko odchodza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchaj Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:07 kompletnie nieodpowiedzialne dzieci brawura szpan to dziś króluje w polskiej młodzieży przecież co nie chciał być gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna WSZYSCY SIĘ USPOKÓJCIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:40 Nawet nie wiecie jak cierpią rodziny poszkodowanych. Jestem Przyjaciółką kuzynów Agi i wiem co się z nimi dzieje. Ja sama nie mogę się pogodzić z jej śmiercią. Bartka też bardzo lubiłam chociaż znałam go słabo. Czy nie zastanowiliście się że to nie jest miejsce na osądzanie? Czy komuś to zwróci zycie? nie!!! wiecie co musi czuć rodzina bartka która czyta te opisy? Nie dość że straciła bliską osobę to jeszcze wszyscy myslą że jest winny śmierci 3 innych osób. To nie fair!!! (*)(*)(*)(*) Aga spoczywaj w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx (*)(*)(*)(*) IP: 80.48.4.* 09.11.05, 19:05 zgadzam sie z ta wypowiedza ile to mozna pisac wkurzaja mnie te wasze komentarze o Bartku piszac tak pogarszacie jescze bardziej sytuacje !!! wiec zamknijcie sie delokatnie mowiac Brtke zoastniesz na zawsze w naszej pamietc : ( (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*) Re: (*)(*)(*)(*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:15 (*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kołek Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:48 "NA OSIEDLU NIE ZWYCIĘZENI" Dla nas bartek zawsze żywy w śród przyjaciół na zawsze w pamięci. [*] Pokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.c154.petrotel.pl 10.11.05, 00:20 Byłaś moją najlepszą przyjaciółka. Żegnaj Aga :((([*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:32 POŻEGNALISMY DZIS BARTKA MOJEGO KOLEGE ZE SZKOLY JAK I Z OSIEDLA.ZAWSZE POZOSTANIE W NASZEJ PAMIECI TERAZ TYLKO MODLMY SIE ZA NIEGO.ZMÓWMY ZA NIEGO NAWET NAJKROTSZA MODLITWE.ZAWSZE ZAPALE MU LAMPKE.ODZSZEDL NAPRAWDE WSAPNIALY CZLOWIEK SAMI WIDZIELISMY NA POGRZEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*)(*)(*)znajome Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.4.* 10.11.05, 15:05 na zawsze pozegnalysmy Bartka...byl na prawde swietnym chlopakiem...zawsze usmiechniety...radosny....modlmy sie za niego wszyscy...ale takze modlmy sie za Agnieszke Kaske i Sylwie nio i oczywiscie za Huberta....niech on jak najszybicej wroci do zdrowia i normalnego zycia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:02 W niedziele byla Msza za Bartka,na Jego grobie bylo sporo lampek mam nadzieje ze nie zapomnicie o nim nigdy i zawsze znajdziecie czas by zapalic lampke w dowod pamieci.Ja nie moge sie nadal pogodzic z tym co sie stalo i uwierzyc ze Jego juz nie ma wsrod nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Tak, tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 21:51 Nie widział tylnego koła lokomotywy... Bo wywalił w lokomotywę, jak juz wjechała na przejazd... . Ludzie, skoro uderzył w TYLNE koła lokomotywy, to albo W OGÓLE SIĘ NIE ZATRZYMAŁ, ALBO JECHAŁ ZA SZYBKO, ALBO BYŁ ZAJĘTY CZYMŚ ZUPEŁNIE INNYM NIŻ PROWADZENIE SAMOHODU!!! Olał znak - zabił parę osób (w tym i siebie). STOP WARIATOM DROGOWYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Tak, tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 23:55 Byłam na pogrzebie Agiego(Agnieszki):( okresle to w ten sposób-TRAGEDIA. Popieram hasło > STOP WARIATOM DROGOWYM. ale Bartka nieosadzam jest ktoś tam wyżej kto najlepiej to zrobi bo on napewno wie czemu to sie stało. Nic na tym świecie niedzieje sie bez powodu.... -współczuje rodzinom ofiar wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchaj Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:48 zgadzam się z Marudą STOP WARIATOM DROGOWYM !!!!!!!!!!!!!! ten bartek zabił te 3 osoby jest winny gdyby przeżył dam bym mu krzesło brawura nie da się tego opisać morderca tyle że martwy a teraz widać że wszyscy znajomi ofiar zaczynają się modlić za nich a takto gdyby nie zginęli nie poszli by nawet do kościoła nie mówię już o Ojcze nasz a świeczkę pewnie stawaiją tylko na Wszystkich Świetych albo i nie tak to jest jak trwoga to do Boga !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:51 Nie wiesz nic o tym czlowieku wiec sie lepiej nie wypowiadaj.Tak sie sklada ze to akurat moj znajomy i nie pozwole szargac Jego imienia.Jak to sie mowi punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.Gdyby to spotkalo Twojego znajomego to na pewno bys Go nie oskarzal tylko bronil.A Bartek byl wspanialym chlopakiem i nie ma co rozpamietywac czy to jego wina czy nie raczej ubolewac nad tym ze nie ma Go wsrod nas i Jego usmiechnietej twarzy ktora ciagle mam w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:21 Renia napisała: > Gdyby to spotkalo Twojego znajomego to na pewno bys Go nie oskarzal tylko > bronil. A skąd wiesz, że by bronił swojego znajomego? Nie przychodzi ci do głowy, że można zachować obiektywizm? Słyszałaś co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia do szofer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:35 Owszem wiedziec moze i nie moge ale moge tak przypuszczac zeby tak bylo.Wiem co to jest obiektywizm za kogo ty mnie masz.Ale prawda jest taka ze neiwiele osob porafi obiektywnie myslec zwlaszcza jesli chodzi o bliskie osoby.A nawet jesli w glebi duszy mysla inaczej to i tak sie do tego nie przyznaja.Najpierw przezczytaj moze uwaznie moje wypowiedzi a dopiero komentuj ok?I ciekawa jestem czy Ty potrafilbys zachowac obiektywizm gdyby chodzilo o Twojego brata czy siostre jesli ich masz czy moze o zone.Bylabym mioze bardziej obiektywna gdyby np ktos wyciagnal pistolet i zabil kilka innych osob ale jezeli to byl nieszczesliwy wypademkmoze z bezmyslnosci a moze nie to juz troche inaczej na to patrze.chyba nie uwazasz ze to to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:20 PRZESTANCIE JUZ PISAC ZE BYŁ WINNY "KU..A" BO TO JUZ STAJE SIE MONOTONNE.CIEKAWE JAK W BYSCIE BYLI NA RODZICÓW MIEJSCU.WIEC POZOSTAJE TYLKO WSPÓŁCZUC.NIE BYLISCIE TAM WIEC NIE WIECIE CO TAM SIE WYDARZYŁO I SKONCZCIE TEN TEMAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.4.* 14.11.05, 14:22 znalem tego kolesia i powiem wam jedno ze to ostatni ch.. pedal i idiota po pierwsze to wszystko jego wina i dlatego go tu nie ma ani tych dziewczyn znalem go jedna oska jedna szkola a teraz nawet nie przyznaje sie ze go znalem bo to byl ostatni sku..syn jakiego znalem wstyd mowic ze go znalem w ogole to byl ostatni kretyn...zabil ich i siebie ale to dobrze ze zabil siebie...przynajmniej nie musze na niego patrzec....a jak by przezyl to chyba sam bym go zabil...ten jego pogzeb to byla kompletna mistyfikacja i jakas komedia ...wszystcy powinni wiedziec jaki byl na prawde bo na pewno nie byl dobrym chlopakiem tak jak mowia o nim teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:05 Zastanow sie czlwoieku co ty wygadujesz.Jestes tu jedyna osoba ktora w tak wulgarny sposob nazywa tego swietnego chlopaka jakim byl Bartek,....byl jest i na zawsze pozostanie w naszej pamieci.A to co wypisujesz swiadczy jedynie o Twojej kulturze a raczej jej braku.Ciekawa jestem co spowodowalo te twoja nienawisc?Chyba tylko to ze na pewno byl lepszym czlowiekiem od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: 80.48.4.* 14.11.05, 20:54 tu H.. Pier..... jak w ogule smiesz pisac cos takiego o osobie ktorej jzu nie ma moze to bedzie okrutne co teraz napisze i tez zle o mnei swiadczy ale napisze to zycze tobie zebys zginol w jescze gorszy sposob zebys cierpial . . . ty poj...... pier...... jestes dla mnei spedalonym sukinsynem skoro wypisujesz takie rzeczy widac nie znales go dobrze a moze piszesz takie glupoty bo mu zadzdorsciels czegos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:18 Przedewszystkim ogromne wyrazy współczucia dla rodzin i znajomych tych młodych ludzi.Dwa słowa do ludzi którzy na kierowce tego samochodu juz wydali wyrok- winny.Nie zawsze wina w takich sytuacjach jest po stronie człowieka.Jadąc kiedys samochodem wciskając chamulec odpadł mi jeden klocek chamulcowy.Miałem szczęście- nie było to przed przejazdem kolejowym.W takich sytuacjach droga chamowania bardzo sie wydłuża.Nie sądźci zbyt pochopnie ,tym bardziej ,ze to i tak nic nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.zep.com.pl 17.11.05, 10:24 1. Ludzka głupota zazwyczaj krzywdzi niewinnych - przede wszystkim najbliższym. 2. STOP WARIATOM DROGOWYM. 3. Adam - zachowujesz się jak szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:59 Czytając to powyżej jestem zszokowana.Jakie to zyczenia jakie slownictwo ale w niedzielę pojdzie do kościola i udaje świetoszka .Zapominają że grzeszy się myślą mową i uczynkiem.Dajcie spokój.!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoKK Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 00:32 są ludzie i taborety...niestety :( Bartka już nikt nam nie przywróci, a takie gorzkie słowa (de facto "znajomego" Adama) bolą jeszcze bardziej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Tragedia w Młotkowie - cd. IP: *.armasan.pl 20.11.05, 11:36 Ta wiadomośc jest do Adama!! To ty jestes ostatnim ch.. i pedałem a jesli tak nie uwazasz to zglos sie do mnie kretynie to Ci wytlumacze!!! Znalem bardzo dobrze Bartka i Huberta wychowalem sie razem z nimi i krew mnie zalewa kiedy czytam takie glupoty jakie pisze pedal Adam!!! Najszczersze kondolencje dla rodziny Bartka,Kasi,Sylwii i Agnieszki! [*] Odpowiedz Link Zgłoś