Dodaj do ulubionych

Big Brother w III LO

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 23:29
Uwaga! Sensacyjna wiadomość!!
Uczniowie jednego z płockich liceów (III LO) mają swoją wersję Big Brothera.
otóż, każdego tygodnia mogą typować nauczuciela, który opuści tę szkołe.
Pierwszą kandydatką zastała oczywiście dyr. Góralska - notabene polonistka ...
Drogi internauto, czatmenie lub komputrowy świrze - podaj swoich kandydatów/
kandydatki z króciutkim uzasadnieniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: nie-3lo Re: Big Brother w III LO IP: 213.77.146.* 19.07.01, 13:01
      Gość portalu: cavi napisał(a):

> Uwaga! Sensacyjna wiadomość!!
      > Uczniowie jednego z płockich liceów (III LO) mają swoją wersję Big Brothera.
      > otóż, każdego tygodnia mogą typować nauczuciela, który opuści tę szkołe.
      > Pierwszą kandydatką zastała oczywiście dyr. Góralska - notabene polonistka ...
      > Drogi internauto, czatmenie lub komputrowy świrze - podaj swoich kandydatów/
      > kandydatki z króciutkim uzasadnieniem.

LOL!
      mój brat chodzi do III LO i też ciągle narzeka na Góralską - ciekawe, dlaczego? :-
      )
    • Gość: Sara Re: Big Brother w III LO IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 19:48
      uuuu yyyy Jedryka
      za co??? hymmm ummm yyyyy
      za caloksztalt
    • Gość: Stefan Re: Big Brother w III LO IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 21:51
      W tym roku skończyłem "trzecie" myślę, że stamtąd połowę nauczycieli powinni
      wyrzucić , a Pani Dyerktor Góralska powinna polecieć pierwsza. Takiego burdelu
      w tej szkole jaki jest teraz nigdy jeszcze nie było.
      • Gość: Zizzi Re: Big Brother w III LO IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 23:26
        racja stefan! takiego szamba nie ma chyba nigdzie. sam też w tamtym roku
        skończyłem Trzecie i powiem wam, że to jest jeden niezły syf. Tam się dużo osób
        nadaje do ... no właśnie, do czego? Pamiętam lekcje inormatyki z prof.
        Ciezniewską - ta to dopiero artystka. Jej wiedza nt informatyki, sprzętu,
        oprogramowania czy czegokolwiek była przerażająca. Przerażająco niska i to też
        delikatnie powiedziane. Ale pograć zawsze było można.
        • Gość: Stefan Re: Big Brother w III LO IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 00:06
          O lekcjach informatyki wspominał nie będę. Trzecie kiedyś miało najlepszy
          sprzęt i do tego nauczycieli, którzy potrafią nauczyć. Poza wspomnianą
          p.Cieżniewską, jest jeszcze p.Majewski, który też mógłby zając się tylko
          geografią. Ale z drugiej strony należy nauczycieli zrozumieć. Pensja niska,
          godzin mało, to dorabiają. I wolę ich zdecydowanie berdziej niż Panią Dyrektor
          Góralską
    • Gość: Klapek Re: Big Brother w III LO IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 00:40
      Od prpf. Majewskiego to wara !!! Ja mialem z nim zajęcia jak jeszcze do
      podstawowki chodziliscie !!!!!
      Nie ma to jak wąsik prof. Majewskiego !!

i pamiętajcie rocznik 95 RULEZ !!!!!!!!!
      • Gość: yuka Re: Big Brother w III LO IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.01, 22:54
        czesc klapek,czy masz na imie Marcin?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka