Gość: duduś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:02 ciąg do koryta, ciąg do koryta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antypisuar Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:13 Sydlewski! jak to nie wiesz dlaczego, a dlaczego osoba z dniem wpisania się do PIS-u została dyrektorem basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:35 kim jest ten Sydlewski? Czy to ten koleś z www.artursydlewski.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Ścierwa bez twarzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 05:35 ...śmieci, plunąć im w gęby to powiedzą, że deszcz pada. Gdybym się dowiedział, że któryś z moich znajomych... ech, co tu gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: 213.76.179.* 17.11.05, 07:38 4 lata temu podobnie było z SLD. Wówczas masowo znależli się ludzie którzy koniecznie chcieli tam się zapisać, a jak to wyszło SLD pokazały ostatnie wybory. Myślę że ten boom również wyjdzie bokiem PiSowi, ale chyba prędzej niż za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszno! fortuna kołem... IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:03 Cztery lata temu na imprezach sldowskich do Jakubowskiego ustawiały się kolejki w sprawie pracy. Dzisiaj może tak będzie z Jasińskim czy też Milewskim. Sęk w tym żeby wychwycić tych którzy przychodzą do parti po kasę i stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy A kiedy pis'owski prezydent spełni obietnice?.. IP: 80.48.4.* 17.11.05, 10:06 i zacznie wyrównywać,zabrane wcześniej,pensje personelowi szpitala Św.Trójcy?czyzby pamięć szwankowała?a może to swoiste pojęcie prawa i sprawiedliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: A kiedy pis'owski prezydent spełni obietnice IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.11.05, 10:51 Super PiS ich populistyczny program bedzie kosztował nas wszystkich! A z becikowego skorzystaja panie z Kwiatka i inny elemnet w całej Polsce a dzieci tych wspaniałych matek beda w domach dziecka gdzie znowu wszyscy Polacy zapłaca.Tak to jest jak ktos porozumiewa sie z LPR i Samoobrona!! "GP": Droższe paliwo ceną za becikowe? "Gazeta Prawna": od nowego roku paliwa dalej będą drożeć. Cena benzyny wzrośnie o blisko 30 groszy, bo rząd będzie musiał "odwiesić" wyższą o 25 groszy stawkę akcyzy. Jeśli tego nie zrobi zabraknie mu pieniędzy na nowe wydatki socjalne: dłuższe urlopy macierzyńskie czy becikowe. Ale to nie wszystko - czytamy w dzienniku. Podwyżka może być boleśniejsza, jeśli wskutek niepewności na rynkach finansowych spadnie wartość złotego. I jeżeli podrożeje ropa na rynkach światowych, czego z nastaniem zimy należy się spodziewać. Podrożeje także gaz. Nowe stawki są na razie niewiadomą, ale czekają już w Urzędzie Regulacji energetyki na zatwierdzenie, co nastąpi w połowie grudnia. Według "Gazety Prawnej" niewykluczone, że na jednej podwyżce się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: A kiedy pis'owski prezydent spełni obietnice IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.11.05, 10:59 Poza tym jak mozna wierzyc Parti, której premier sam nie pisze swojego exposé tylko daje to urzednikowi który wykorzystuje fragmenty wystąpienia premiera Marka Belki.(tzw: plagiat). Ale to zezłosciło premiera inteligenta i przedwczoraj zapowiadał możliwość zwolnienia urzędnika. Bravo dla Parti ojca Rydzyka ,A. Leppera i R. Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: A kiedy pis'owski prezydent spełni obietnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:44 > i zacznie wyrównywać,zabrane wcześniej,pensje personelowi szpitala > Św.Trójcy?czyzby pamięć szwankowała?a może to swoiste pojęcie prawa > i sprawiedliwości... ------------------------------------ A co to ma do tematu tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:02 z powyższych tekstów można wywnioskować, że ludzie ci żyją gdzieś na księżycu. mogliście być wybrani, skoro wam się nic nie podoba i macie tak wspaniałe propozycje, dlaczego ludzie nie głosowali za tymi pomysłami? Nie jestem fanem pisu, ale uważam wracając do tematu artykułu, że tam, nie dostają się szmaciarze z sld(przypadek płockiego PO i SO)i byli esbecy(PSL), a to akurat uważam za dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: 213.76.179.* 17.11.05, 11:31 Pożyjemy zobaczymy. Ja tych twoich przypuszczeń nie byłym taki pewny.] Vide poseł Jasiński, były członek PZPR i w dodatku aktywista bo sekretaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:48 > Pożyjemy zobaczymy. Ja tych twoich przypuszczeń nie byłym taki pewny.] > Vide poseł Jasiński, były członek PZPR i w dodatku aktywista bo sekretaż Powinieneś napisać to inaczej: Porzyjemy zobaczymy. Ja tyh tfoih pszypószczeń nie byuym taki pewny.] Wide poseu Jasiński, byuy czuonek PZPR i w dodatkó aktywista bo sekretarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Kiedy prezydent Milewski spełni obietnice?... IP: 80.48.4.* 17.11.05, 11:46 i zacznie wyrównywać,zabrane wcześniej,pensje personelowi szpitala Św.Trójcy?czyzby pamięć szwankowała?a może to swoiste pojęcie prawa i sprawiedliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszno! do ciekawego IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:08 Płyta ci się zacięła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do straszno IP: 80.48.4.* 17.11.05, 19:56 płytka wcale się nie zacieła;powtórzyłem wypowiedź gdyż <adas> pisał chyba trochę nie na temat,a przynajmniej nie na ten,który poruszyłem;ja przecież zadałem konkretne pytanie;dlatego też,zanim kogoś skrytykujesz,to przeczytaj uważnie wszystkie wypowiedzi;poza tym,nie napinaj sie tak kolego bo żyłka ci może peknąć i będziesz miał kłopot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: do straszno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:50 > nie napinaj sie tak kolego bo żyłka ci > może peknąć i będziesz miał kłopot... --------------------- Tobie już pękła. W mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszno Re: do ciekawego IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 08:12 Która żyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do straszno IP: 80.48.4.* 18.11.05, 09:03 zapytaj o to swojego lekarza;zresztą mało mnie to obchodzi;chcę natomiast wiedzieć, kiedy prezydent wywodzący się z ugrupowania mającego w nazwie prawo i sprawiedliwość,spełni złożone publicznie obietnice;bo póki co,to na razie coś cienko mu wychodzi ich realizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zryw Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:11 w rozwoju zaciął sie juz w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:00 dopuki w PiS bedą tacy ludzie jak M.Milewski Prezydent Płocka będę uwazał tą partię za uczciwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:49 dopóki w szeregach PiS będą tacy ludzie jak Milewski, to PiS nie będzie dla mnie partią prawa i sprawiedliwości, ale pustych obietnic, braku honoru i kombinowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.c154.petrotel.pl 17.11.05, 21:06 Panie Martnowski wreszcie może Pan się realizować.. hehehe nareszcie Pan znalazł swoje powołanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJZ Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:21 Ja tam nawet za doplatą nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:26 a czemu nie ? zresztą nie zawracaj dupy swoimi prywatnymi sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:45 Uczciwi inaczej i G...o płynie do portu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.eranet.pl 17.11.05, 23:00 Obietnice wyborcze swoją drogą, a rzeczywistość powyborcza swoją. Szkoda tylko, że naród niezbyt długą ma pamięć i do następnych wyborów zapomni, kto mu populistyczne bajki opowiadał. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resal Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: 193.59.95.* 18.11.05, 10:25 Władza kusi. W Płocku w latach 1998-2003 "uczciwi ideowcy" koniunkturalnie zapisywali się do SLD, następnie 2003-2005 (do dnia wyborów) koniunkturaliści przerzucili się do PO, teraz "przypływ" ogarnia PiS. Często są to Ci sami ludzie. Każda fala skutkowała rozwalaniem lokalnych struktur i spadkiem popularności. Kto następny ? I czy PiS będzie pod tym względem mądrzejszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kto żyw, rwie do PiS IP: *.udn.pl 18.11.05, 13:22 lepiej z wygranymi niz przegranymi Odpowiedz Link Zgłoś