Dodaj do ulubionych

Na Grabówce ludzie nie mają wody

17.11.05, 22:27
A wieceprezydent Zawidzki na to: "niemożliwe..." :-))
A mnie się dla odmiany wydaje bardzo prawdopodobna sytuacja, w której
mieszkańcy Grabówki przychodzą do Ratusza i zostają odesłani z kwitkiem pod
byle pretekstem przez jakiegoś urzędnika, który uważa, że bez wodociągu tez da
się żyć. I nie trudno jest mi sobie wyobrazić, że nikt nie poczuł się w
obowiązku poinformować pana prezydenta o takiej wizycie, bo co to mało ludzi
przychodzi urzędnikom głowę suszyć. A jeśli to jest prawda, to ciekawe, o czym
jeszcze nie wie pan wiceprezydent Zawidzki... :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Na Grabówce ludzie nie mają wody IP: *.class147.petrotel.pl 17.11.05, 22:57
      wie napewno jak my wszyscy ze istnieje taki konus jak roman jot a nikt by nie chcial wiedizec o istnieniu tego chlopiska
      • Gość: ja Re: Na Grabówce ludzie nie mają wody IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 17.11.05, 23:07
        ty gościu...jesteś żałosny.Myślę,że.... mniej niż zero...!
    • Gość: drinkman Nie mają chleba to niech jedzą ciastka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 05:24
      Nie mają wody niech się myją w bimbrze. Przy okazji dezynfekcja.
    • Gość: wodnik To se niech zrobią rurę! IP: *.c158.petrotel.pl 18.11.05, 09:32
      Tylko 300 metrów? I tyle szumu? Toż w którąś sobotę wykopali by rowek na rurę
      i woda by poszła. Też coś. Czekają nie wiadomo na co. Chyba, że sie myją w
      rzece.
    • Gość: konus Na Grabówce ludzie nie mają wody,piwo niech walą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:38
      szczesliwe miasto które ma tylko takie problemy
      • Gość: Bill Arizona Re: piwo niech walą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:19
        W Australii na biwaku w buszu rano obudził się kolega z suchością w ustach.
        Złapał za kanister z wodą i doi. A jego kumpel autochton krzyczy:
        - Co robisz idioto?! Wody mamy mało. W czym się będziesz mył. Do picia jest
        piwo.
    • Gość: rornan_j Re: Na Grabówce ludzie nie mają wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:16
      i zwierzęta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka