Gość: ząbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:47 Szukam opinii o w/w. Chcialabym się do niego wybrać ale najpierw zasięgnąć opinii innych pacjentów. Wiem że przyjmuje ojciec i syn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.pzuzycie.pl 18.11.05, 21:29 bywam tylko u ojca jak dla mnie najlepszy stomatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: 193.59.95.* 19.11.05, 00:48 Szczerze polecam i podpisuję sie pod poprzednią wypowiedzią dla mnie też są najlepsi w Płocku leczę zęby już od kilku lat najpierw u ojca teraz u syna i jestem bardzo zadowolona, jeden mały mankament to dosyć odległe terminy. jeżeli chodzi znieczulenie jesli ktoś boi się zastrzyków to oni robią zupełnie bezboleśnie jeszcze raz polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.eranet.pl 19.11.05, 13:35 Może to zabrzmi dziwnie, ale ja również polecam. Tylko te terminy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:36 a konkretnie: ile się czeka na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezzebna Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.c157.petrotel.pl 19.11.05, 20:29 super reklame sobie panowie zrobili hahaha - a ja mysle ze szpan , szpan , szpan szczegolenie tym lux samochodem nie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubson Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:09 Nie leczlem zebow u syna tylko u ojca i rowniez goraco polecam. Mysle ze jest najlepszym specjalista w Plocku. Nie rozumiem co ma wspolnego samochod Konrada z tym watkiem. Zarabjaja pieniadze, wiec jezdza tym na co ich stac. Jesli nie ludzie ktorzy maja pieniadze to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
i.binkowska Re: stomatolog Krajewski - opinie 24.11.05, 18:50 Również polecam. Byłam u Konrada Krajewskiego. Trochę drogo ale ząb zrobiony ad a do z. Nie tylko zaplombowany, ale i oczyszczony z kamienia. Jeśli ktoś ma kasę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:55 mysle, ze oczyszczenie jednego zeba z kamienia to nie jest jakis wielki wyczyn - moze wszystkie w ramach leczenia tego jednego byloby magnesem. Chyba, ze to byl jedyny...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sałata Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.208.c90.petrotel.pl 17.06.13, 16:29 Przed założeniem stałego aparatu ortodontycznego przez p. Krajewską, zapisałam się na ekstrakcję dwóch zębów do syna. Ostatnie wyrywanie zęba u Mnie, miało miejsce 10 lat temu u innego stomatologa, tak więc mam porównanie. Niebo i ziemia. Krajewski okazał się stomatologiem: delikatnym, odpowiedział na zadane pytanie i najważniejsze - wyrywanie nie bolało. Ba! Nie bolało nawet znieczulenie. Można porównać do ukłucia komara. Gdybym drugi raz miała dokonać wyboru wybrałabym tylko tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ło matko Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.13, 21:55 > Ostatnie wyrywanie zęba u Mnie, miało miejsce 10 lat temu u innego stomatologa, tak więc mam porównanie. Ba! Nie bolało nawet znieczulenie. Można porównać do ukłucia komara. hehehe dobre to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
martastaniewicz Re: stomatolog Krajewski - opinie 21.09.17, 12:53 Tego stomatologa nie znam. Ja korzystam z usług Pani Bożeny Wojtczak - www.bozenawojtczak.pl . Mogę z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: stomatolog Krajewski - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.17, 11:24 Pani KRAJEWSKA ORTODONNTA NIE POLECAM 1. Nie przestrzega higieny nigdy nie raczyla zalozyc rekawiczek czasem dalo sie wyczuc z jej dloni ze jadla jakies mieso 2. Nie raczy zapewnic chusteczek trzeba placici za wizyte 100 zl i miec swoje chusteczki aby wytrzec usta. 3. Nie raczy wymienic pojemnika do ktorego sie pluje tylko plujac musze ogladac to co wypluli pacjenc od rana. 4. Na krzesle suszy jakies szmatki. 5. Tylko kasa kasa i tyle wywalone kilka tysiecy na takie spartaczenie. 6. Aparat ktory mial byc tym drorzyszm i nie widocznym czyli przezroczyste zamko drucik itd w rzeczywistosci przez ponad dwa lata zawsze mialem gruby szary wstretny drut. 7. Wiekszosc wizyt byla tylko po to aby wziasc kase bo pani tylko popatszyla i tyle 8. Wedlug mnie aparat zdjety za szybko. Po zdjeciu aparatu zaproponowano mi wstawienie zeba co bylo teraz z perspektywy czasu nipptrzebne bo byl to zab tam daleko nie widoczny i Syna Konrada Krajewskiego, cena 1400 zl kolor wogule z innej parafi wyglada to teraz gorzej nz przed. Nie wiem jak Dentysta Krajewski ale Pani i jej synalek to zenada i nie wiem jak ktos ta ortodontke mozne nazywac najlesza w Plocku. Teraz mam drugi aparat ale zakladany od srodka i ortodont w warszawie. Ps: higienistki te damesy to za kare chyba tam sie kreca bo ani odebrac tel nie racza a w czasie wizyty tez kreca sie jak mucy w smole. Odpowiedz Link Zgłoś
sewer1 Re: stomatolog Krajewski - opinie 23.04.19, 20:19 Co do doktora Henryka Krajewskiego to najlepszy najbardziej kompetentny chirurg w Płocku,bardzo miły uprzejmy!Polecam każdemu nawet tym co się bardzo boja-a muszę powiedzieć,że strach ma wielkie oczy!Ja miałam usuwane 7mke w masakrycznym była stanie ale doktor poradził sobie fachowo!Co do innych opini nie oczerniajcie,aż tak mocno jak tak tragicznie nie bylo-nie każdemu musi się podobać każdy ma prawo wyboru stomatologa-ortodonty ale jesteśmy tylko ludźmi nie przekreslajcie pożarnej fachowej pracy tych ludzi A mówię o rodzinie Krajewskich najlepsi!wielki szacunek dla super wykonana robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
sewer1 Re: stomatolog Krajewski - opinie 23.04.19, 20:21 Miałam się podpisać agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś