Dodaj do ulubionych

Kobiety palące niebieskie LM to brudasy?

02.12.05, 08:43
Parokrotnie widziałem że kobiety kupujące papierosy LM miały widoczne
problemy z higieną ---> przetłuszczone, rozczochrane włosy, niedomyte zęby,
poplamione ubranie. Dziwne że wydają kilka złoty na papierochy kosztem
kosmetyków.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolomanolo Czy kolesie piszący na forum nowe topiki to onany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:47
      Kilkakrotnie słyszałem o gościach , którzy wrzucają teksty na fora a później
      chorobliwie walą konia . Czy w te kilka minut, które marnują na masturbację
      i pisanie bzdur w necie nie mogliby spożytkować o wiele lepiej?
      ---------------
      Jestem liberałem i nie tylko gospodarczym.
      • maciek.zwany.jajem Re: Czy kolesie piszący na forum nowe topiki to o 02.12.05, 09:53
        Gość portalu: lolomanolo napisał(a):

> Kilkakrotnie słyszałem o gościach , którzy wrzucają teksty na fora a później
        > chorobliwie walą konia . Czy w te kilka minut, które marnują na masturbację
        > i pisanie bzdur w necie nie mogliby spożytkować o wiele lepiej?
        > ---------------
        > Jestem liberałem i nie tylko gospodarczym.

Ale co mają Twoje zainteresowania "waleniem konia" do papierosów?
        • Gość: lolomanolo Re: Czy kolesie piszący na forum nowe topiki to o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:18
          No dobra wytłumaczę CI.
          Moim zdaniem pisanie o jakiejkolwiek grupie społecznej
          w ogólności, a nawet stawianie jakiejkolwiek tezy dotyczącej tej grupy, na
          podstawie styczności z miejzościowymi przedstawicielami tej grupy( w ilości znacznie mniejszej niz błąd statystyczny), jest głupotą.
          Po prostu uważam, że lepiej jakbyś napisał cos mądrego. Bo temat czy goście w białych samochodach to geje? Bo dzisiaj widziałem jednego geja w białym samochodzie jest
          głupi. A pisząc głupoty i podpisując się , że jesteś liberałem uważam że robisz
          tzw. czarny pijar wszystkim liberałom.
          • maciek.zwany.jajem Re: Czy kolesie piszący na forum nowe topiki to o 02.12.05, 10:26
            Gość portalu: lolomanolo napisał(a):

> No dobra wytłumaczę CI.
            > Moim zdaniem pisanie o jakiejkolwiek grupie społecznej
            > w ogólności, a nawet stawianie jakiejkolwiek tezy dotyczącej tej grupy, na
            > podstawie styczności z miejzościowymi przedstawicielami tej grupy( w ilości
            znacznie mniejszej niz błąd statystyczny), jest głupotą.

To że Ty masz takie zdanie to Twoja sprawa. O jakiej statystyce piszesz i jakim
            błędzie? Tu nie OBOP tylko forum.

> Po prostu uważam, że lepiej jakbyś napisał cos mądrego. Bo temat czy goście w
            białych samochodach to geje? Bo dzisiaj widziałem jednego geja w białym samochod
            > zie jest
            > głupi.

Masz problemy z białymi samochodami to pisz sam o nich. Mnie nie mieszaj.

>A pisząc głupoty i podpisując się , że jesteś liberałem uważam że robisz
            > tzw. czarny pijar wszystkim liberałom.

To co Ty sobie uważasz to Twoja sprawa. Zacząłem o papierosach, a Ty wplątałeś
            w to "walenie konia" i gejów. Nie frustruj się tak i ciesz się wolnością
            poglądów.
    • Gość: Sylwek Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:49
      kolo pewnie jeszcze jest prawiczkiem.
    • Gość: mesalka Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:17
      Taaa-kobiety palace inne pety niz niebieskie LM nie maja takich problemow.
      hehehe
    • Gość: Kaktus Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 10:31
      Chociaż sam palę , nie toleruję tego u kobiet . I nie jest ważne jaką markę
      popalają . A brudasy są wszędzie i nie zmieni tega marka papierosów przez nich
      konsumowanych .
      Czuwaj K.
    • Gość: reflex biały samochód IP: *.c154.petrotel.pl 02.12.05, 12:39
      Ale ten wątek o białych samochodach mnie zaskoczył. Nie wiedziałem jeszcze o
      tym. Wiem, że biały samochód jest trudniej sprzedać ( bo trzeba go często
      myć), ale żeby szidział tam gej? Oooo! Matko Święta, luuuuudzie kochani! Od
      dzisiaj jestem gejem. Jak trza to trza, kurna! Będę i już, a samochodu nie
      przemaluję! Kurna!!
      • Gość: marek maciek ty idioto platformiasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:28
        co za głupoty wypisujesz???????????
    • Gość: mimi Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.c153.petrotel.pl 02.12.05, 17:12
      Czy tylko na płockim forum pojawia sie takie palanciarstwo?
      • maciek.zwany.jajem Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? 02.12.05, 17:21
        Gość portalu: mimi napisał(a):

> Czy tylko na płockim forum pojawia sie takie palanciarstwo?

Pytasz o palących czy o siebie?
        • Gość: bronisław Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:31
          pyta się tylko o ciebie m.z.j.
          wolisz chłopców,twoja brocha
          aale nie czepiaj sie dzziewczyn
          • maciek.zwany.jajem Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? 02.12.05, 17:43
            Gość portalu: bronisław napisał(a):

> pyta się tylko o ciebie m.z.j.
            > wolisz chłopców,twoja brocha
            > aale nie czepiaj sie dzziewczyn

Co Ty bełkoczesz?
    • Gość: zuzia Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: 213.199.253.* 02.12.05, 17:31
      Maćku, już wiem dlaczego zwą cię jajem, masz tak duży móżdżek jak kurczaczek,
      który jeszcze się nie wykluł
      • maciek.zwany.jajem Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? 02.12.05, 17:42
        Gość portalu: zuzia napisał(a):

> Maćku, już wiem dlaczego zwą cię jajem, masz tak duży móżdżek jak kurczaczek,
        > który jeszcze się nie wykluł

Jesteś bardzo mądra Zuziu. Z pewnością na półrocze pani postawi Ci 5-. (minusik
        za złośliwość).
        • Gość: lizi Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.68.66.124.kutno66.tnp.pl 03.12.05, 12:33
          Ale tu agresji, wszystko bez cienia humoru,szkoda, ze nie koncentrujecie sie na
          temacie(co mają papierosy LM do higieny?) a tylko na wzajemnych oszczerstwach.
          • Gość: jego Re: Kobiety palące niebieskie LM to brudasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:24
            a niech to
            wzór sie odezwał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka