Gość: dokształcający się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:00 Czy w Płocku można zrobić gdzieś kurs dla księgowych lub kadrowych - ale taki by uzyskać wiedzę i papier? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaktus Re: kurs księgowości IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 10:12 wiedzę i papier po kursie ????? Litości !!!!!! Sorry ! Pech chce , że jestem własnie księgowym ( ze sporym stażem ). Sprawa jest prosta . Jeśli masz wiedzę i doświadczenie to papier jest ci nie potrzebny . Jeśli masz dobry papier ( a o taki niestety nie jest łatwo ) to przyjmie cię każdy i zaraz z twoich usług zrezygnuje bo rotacja w tym zawodzie jest bardzo duża a ludzi z papierami sporo . Jeśli chcesz mieć papier idź mistrzu i postudiuj odrobinkę ma SGH lub UW . O wiedzę i doświadczenie w zawodzie musisz się niestety postarać sam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokształcający się Re: kurs księgowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:56 Wiedzę to ja mam tylko chce ja troche uporządkować - nie mam takiego stazu jak Ty - mistrzu! Co w tym dziwnego, że za naukę chciałbym dostać jakiś papier. Może ktoś ma jakąś konkretną propozycję? Będe wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: kurs księgowości IP: *.c154.petrotel.pl 03.12.05, 09:40 Ale jaki to papier ? Po kursie ? Marny i raczej bez przyszłości . Idź na studia !!!!!!! Z harcerskim pozdrowieniem K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizi Re: kurs księgowości IP: *.68.66.124.kutno66.tnp.pl 03.12.05, 12:22 Oprócz studiów, to chyba stowarzyszenie księgowych prowadzi kursy, na samodzielnych bilansistów i głównycJa. Masz staż to dobrze ale żeby go zdobyć trzeba mieć oprócz doświadczenia kwalifikacje nikt bez znajomości Cię na"słowo honoru" nie przyjmie. Dobrze, że miałeś takie możliwości. A poza tym nie każdego stać na studia. Odpowiedz Link Zgłoś