Dodaj do ulubionych

kurs księgowości

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:00
Czy w Płocku można zrobić gdzieś kurs dla księgowych lub kadrowych - ale taki
by uzyskać wiedzę i papier?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaktus Re: kurs księgowości IP: *.c158.petrotel.pl 02.12.05, 10:12
      wiedzę i papier po kursie ????? Litości !!!!!!
      Sorry ! Pech chce , że jestem własnie księgowym ( ze sporym stażem ). Sprawa
      jest prosta . Jeśli masz wiedzę i doświadczenie to papier jest ci nie
      potrzebny . Jeśli masz dobry papier ( a o taki niestety nie jest łatwo ) to
      przyjmie cię każdy i zaraz z twoich usług zrezygnuje bo rotacja w tym zawodzie
      jest bardzo duża a ludzi z papierami sporo . Jeśli chcesz mieć papier idź
      mistrzu i postudiuj odrobinkę ma SGH lub UW . O wiedzę i doświadczenie w
      zawodzie musisz się niestety postarać sam .
      • Gość: dokształcający się Re: kurs księgowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:56
        Wiedzę to ja mam tylko chce ja troche uporządkować - nie mam takiego stazu jak
        Ty - mistrzu!
        Co w tym dziwnego, że za naukę chciałbym dostać jakiś papier.

Może ktoś ma jakąś konkretną propozycję?
        Będe wdzięczny.
        • Gość: Kaktus Re: kurs księgowości IP: *.c154.petrotel.pl 03.12.05, 09:40
          Ale jaki to papier ? Po kursie ? Marny i raczej bez przyszłości . Idź na
          studia !!!!!!!
          Z harcerskim pozdrowieniem K.
          • Gość: lizi Re: kurs księgowości IP: *.68.66.124.kutno66.tnp.pl 03.12.05, 12:22
            Oprócz studiów, to chyba stowarzyszenie księgowych prowadzi kursy, na
            samodzielnych bilansistów i głównycJa. Masz staż to dobrze ale żeby go zdobyć
            trzeba mieć oprócz doświadczenia kwalifikacje nikt bez znajomości Cię na"słowo
            honoru" nie przyjmie. Dobrze, że miałeś takie możliwości. A poza tym nie
            każdego stać na studia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka