Dodaj do ulubionych

Zwierzęta potrzebują pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:47
Miejmy nadzieje ze towarzystwo to bedzie dzialalo na zasadzie policji
zwierzecej ktora istnieje w stanach i pewnie w innych panstwach. Ktos wkoncu
musi zaczac rozliczac ludzi za to w jaki sposob traktuja swoje zwierzeta.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa chyba nie wiesz co piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:14
      już mam o nim złe zdanie i nie jest to zdanie bezpodstawne
      • Gość: turb Re: chyba nie wiesz co piszesz IP: *.aster.pl 08.12.05, 22:45
        tez mam zle zdanie o spolecznikach ktorzy na i za swoja dzialalnosc dostaja
        pieniadze od panstwa
      • Gość: nutka Re: chyba nie wiesz co piszesz IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 09.12.05, 17:05
        A ja mam dobre zdanie o każdym, kto chce COŚ zrobić z tą samowolką jaką jest
        nabywanie i pozbywanie się zwierząt typu psy koty. To co się dzieje w u nas w
        Polsce na ulicach jest nie do pomyślenia np w Stanach. Bezdomny pies na ulicy -
        przecież to zagrożenie dla ludzi! Rozmnażające się koty w piwnicy to też
        poważny problem. Smród nie do wytrzymania! Zanieczyszcają piwnice, powodują
        szkody i dlatego zamykam okienka do piwnicy. Niechże się w końcu państwo zajmie
        tymi zwierzętami i ludżmi, którzy najpierw kupują je jako zabaweczki dla dzieci
        a potem wywalają kotkę z kociakami na ulicę. Na to powinno być zezwolenie i
        powinno się płacić ostrą kasę za posiadanie psa czy kota. Może wtedy ludzi
        zrozumieją że to odpowiedzialność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka