Gość: info IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:45 Chce znaleźć numer abonenta w sieci petrotel w Płocku, jaki jest numer informacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betti Re: Info. Petrolet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:02 prawdopodobnie 0243650000 . Odpowiedz Link Zgłoś
adam_al Re: Info. Petrolet 07.02.06, 11:07 > Chce znaleźć numer abonenta w sieci petrotel w Płocku, jaki jest numer > informacji? Czy nie jest to zbyt błahy temat do zakładania wątku. Umiejętność wyszukania informacji to podstawowa umiejętność, a Twój problem można rozwiązać szybciej niż trwało napisanie wiadomości. Podpowiem Ci jak radzić sobie w takich sytuacjach. Nie masz książki. Numer informacji TP SA jes Ci nie znany (akurat tu uzyskałbyś swoją informację), ale masz przecież dostęp do netu!: Krok 1. szukamy strony internetowej petrotelu. Nie znasz adresu więc albo próbujesz kombinacji www.petrotel.pl (i trafiasz) lub petrotel.com.pl lub korzystasz z wyszukiwarki np. www.google.pl (używając frazy "petrotel" + dodatkowe słowo kluczowe np. "informacja") Krok 2. zakładam, że udaje Ci się odszukać stronę www petrotelu. Szybki rzut oka na zawartośc, zakładka pomoc i są kontakty ......... Żebyś nie musiał mierzyć sie z tym problemem podpowiadam nr biura numerów: 118-913 (tak ten sam co TP!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igal Re: Info. Petrolet IP: *.cargill.com 07.02.06, 11:08 www.petrotel.pl/index.php?option=com_content&task=section&id=7&Itemid=47 Pisze jak byk INFORMACJA tel. 118-913 Swoją drogą, jak wam chodzą łącza 1Mbit lub 2Mbit, bo u mnie średnio, naprawde śrenio, transfer na łączu 2Mbit max 207 kbps a strony (onet, wp, interia) potrafią sie wczytywać nawet 20 sekund (w tym czasie wszelkie ściaganie plikow, wysylanie ,p2p wyłączone). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skromna_org Re: Info. Petrolet 07.02.06, 11:18 Naprawde?? 20 s? ja mam 128 i całkiem dobrze chodzi.. a może masz coś na kompie i dlatego?? Odpowiedz Link Zgłoś