Dodaj do ulubionych

KOALICJA PLATFORMERSÓW PRZECIW SYDOWI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:44
FIRE WALK WITH ME
Obserwuj wątek
    • Gość: wódz Re: KOALICJA PLATFORMERSÓW PRZECIW SYDOWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:39
      musi odejść
      • Gość: Za! Re: KOALICJA PLATFORMERSÓW PRZECIW SYDOWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:38
        Sam nie da rady - trzeba mu pomóc
        • milton_plock Re: KOALICJA PLATFORMERSÓW PRZECIW SYDOWI 21.02.06, 22:49
          ... no, widzę, że się coś zaczyna dobrze dziać w plockiej PO :)
          • Gość: a. Re: KOALICJA PLATFORMERSÓW PRZECIW SYDOWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:46
            chlają tylko,-
            jak dzieci,
            • Gość: he Tomaszku dosc rudzielcu IP: 80.50.35.* 23.02.06, 20:36
              Tomaszku przestan sie kompromitowac kazdy wie ze rude to wredne:)
              • Gość: Stefan Ja tam go bardzo cenię, uczciwy człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:44
                Panie Adamie/Arku widzę, że puszczają nerwy...
                • Gość: Kos Re: Ja tam go bardzo cenię, uczciwy człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:25
                  ostatnio chłopaki jakieś nerwowe się porobiły; ale stanowiska to nie wszystko -
                  warto jakieś pozytywne cele w życiu sobie znaleźć! bo załamka może dotknąć i
                  frustracja Najlepszego!!! ja tam jestem szczęśliwy a nie mam jakiegoś ważnego
                  stołka:))))
                  HHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                  AA
                  • Gość: AB Re: Ja tam go bardzo cenię, uczciwy człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:58
                    Pytam członków PO - kiedy to się skończy, może pomóc szanownemu koledze i też
                    wysmarować artukół w prasie? Rzeczywiście popisał się działalnością a to do
                    czego jest zdolny możemy własnie obserwować,
                    na całe szczęście dla PO poseł nie dał się zaszantażować i stanął na wysokości
                    zadania by bronić nasze ideały - ideały Platformy Obywatelskiej
                    POzdrawaiam
                    • Gość: :) Re: Ja tam go bardzo cenię, uczciwy człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:47
                      Ładnie się chłopcy postarali, tylko co dalej z nimi samymi, może jest jakaś
                      wróżka na forum?
        • unnamed2 Re: koalicja przeciw ........... 28.04.06, 21:05
          syda już nie ma ale zostały szkodliwe odnogi syda
          w postaci uchwała, kajkowskiego i stachowicza i czas je też odciąć
          żeby chwasty się nie rozrosły
          • Gość: as Re: koalicja przeciw ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:10
            a gdzie się podział???? nie zniknął -nie zniknął tylko odnogi mu odrastają
          • Gość: Michał Kajkowski Sprostowanie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:23
            Co do tej "uchwały Kajkowskiego i Stachowicza" to chodzi o tego rudego!!!!! bo
            ja jestem w PO od kiedy powstała i NIGDY NIE BYŁEM W SLD !!!! ani innych
            sldlowskich hybrydach Z sydlewskim to mam tyle wspólnego że mnie wykasował
            kiedys z listy członków i z cięzkim sercem przyjął z powrotem zebym nie robił
            awantury o to w Warszawie. Rudy to nawet nie moja rodzina ..dzięki Bogu!

Pozdrawiam i prosze o doprecyzowywanie o którego Kajkowskego chodzi!

MICHAŁ Kajkowski
            • unnamed2 Re: Sprostowanie!!!!! 28.04.06, 21:47
              chodzi nie o Pana Michała a pana Waldka
            • unnamed2 Re: Sprostowanie!!!!! 28.04.06, 21:49
              sprostowanie!!!!!!! to nie syd Pana wyrzucił a Pan Stefan K.
    • Gość: tgg KOA LICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:26
      www.miscproject.com/lista/r/ro.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka