kira_18 27.02.06, 19:22 Mam pytanie:co wlasciwie sadzicie o naszym teatrze, aktorach, spektaklach? Co wam sie podoba, a co mniej? I ktory aktor wedlug was jest najlepszy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Plocki teatr IP: 83.238.103.* 04.10.06, 10:12 no włąśnie, czyżby nikt nie chodził do teatru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Plocki teatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:28 ...pewnie są tacy co chodzą tylko tutaj nie zaglądają;) Poza tym obecnie żeby pójść do teatru, to trzeba iść do sali koncertowej Dzieci Płocka...ot taka płocka paranoja:) O płockim teatrze i jego aktorach nie będe się wypowiadał, bo po prostu tam nie chodzę. Bylem ze dwa razy. Kiedys w liceum na Fauście - bardzo mi się podobało, ale to chyba byli przyjezdni aktorzy...Jakiś czas temu byłem natomiast na Doktorze Hauście. Żebrowski w swoim monologu wypadł genialnie. A szedłem na spektakl bez przekonania, bo znałem go z polskich produkcji filmowych, w których wcielali go w role amantów...żenua:) PS. Znam z widzenia jedną płocką aktorkę - tą która gra w znanym serialu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: Plocki teatr IP: 83.238.103.* 22.11.06, 14:13 dla odświeżenia wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tego teatru Re: Plocki teatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:22 najwyższy czas zmienić dyrektora , a nowy zmieni aktorów.może wtedy będzie na co pójść.w repertuarze od roku to samo.a remont teatru nie ma wpływu na repertuar.p.dyrektor nie ma czasu zająć się teatrem bo kandyduje na radnego.ajego zwierzchnik na prezydenta plocka . gdzie czasy marczewskiego,skotnickiego.kiedyś w płocku byli znawcy teatru.dziś o poziomie jego decyduje......lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Plocki teatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:51 teatr podlega po urząd marszałkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Plocki teatr IP: *.c155.petrotel.pl 05.01.07, 13:38 Gość portalu: ali napisał(a): > teatr podlega po urząd marszałkowski o co Ci ali chodzi z tym wpisem? to że podlega pod marszałka jest jasne chyba dla wszystkich (w tym wątku przynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek1986 Re: Plocki teatr 05.11.07, 13:52 ja się absolutnie nie zgadzam na negatywne wypowiedzi na temat p. Mokrowieckiego, Jest to fantastyczny człowiek, na ekipe budowlaną, która opierdziela się przy budowie raczej wpływu nie ma- nie jest ich majstrem czy szefem. Łatwo,przychodzi niektórym krytykowanie- ciekawe jakbyscie sami ne jego miejscu się czuli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Plocki teatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 00:26 i okropny zorzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Plocki teatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 06:33 to on też jest artystą Odpowiedz Link Zgłoś