Dodaj do ulubionych

Zawidzki, Dariusz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 07:14
Powinien trochę schudnąć, bo już szyja mu się zlała z głową. Skądinąd... ciekawe, czy legalnie się dorobił... może warto to sprawdzić... ? Tymbardziej po aferze z nadmierną dawką siarki w Płocku. W końcu nie wszyscy prokuratorzy biorą...
Obserwuj wątek
    • Gość: kaenel show Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.eranet.pl 03.05.06, 19:17
      w sumie to dziwne jak na dzisiejsze czasy ale... D.Zawidzki dorobił sie
      legalnie a jak masz wątpliwości to doszukuj sie czego chcesz...szyja jest
      wporzadku :) jak paker :P pozdrawiam
      • Gość: ww Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:22
        No nie wiem czy tak legalnie?
        • Gość: Gocha dyrektorka Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:03
          Darek jest taki męski. Uwielbiam go.Marek nie czytaj tego!
          • Gość: Ob.serwator Ten artykuł ma 4 lata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:17
            Jest dawno nieaktualny! Czym się podniecacie? Spojrzyjcie w lustro jesteście
            tacy doskonali? Liczy się to , co w głowie. Jesteście beznadziejni!
            • Gość: ja Re: Ten artykuł ma 4 lata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:18
              No , dobra. A co on ma w głowie?
      • Gość: stach41 Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 22:41
        co nowego w sprawie oczyszczalni ?
      • Gość: szefu Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 00:25
        jasne ludzie ze sie nielegalnie dorobil to wie kazdy ze walki robil ehh ludzie
    • Gość: jo Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 05:26
      w głowie ma pustke taką samą jak zorzel wyśmiać się z każdego i zrobić krzywdę
    • Gość: ulka Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:31
      oczywiście , że powinien schudnąć albo lepiej odtłuscić się.
      Jak ktos nie panuje nad swoim ciałem to czy panuje nad innymi sprawami.
      Powinien schudnąć bo kiedyś był taki śliczny
      ula
      • Gość: inka Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:57
        Byl sliczny Szkoda ,ale nadal jest piekny i apetyczny Na szczescie
    • Gość: bez komentarza... Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:15
      Sorry, ale pisanie o tym, czy ktoś jest brzydki - czy ładny, albo gruby - czy
      chudy, jest ŻAŁOSNE - tak samo jak autorzy takich wątków... Jeśli się nie ma
      nic innego do powiedzenia to lepiej nic nie mówić/pisać...
      Konkrety ludzie! Konkrety! Jeśli coś do kogoś macie to podajcie jakieś zarzuty,
      a nie jak dzieci - jest be, bo jest brzydki... a Wy co w formę jesteście
      ulani???
    • Gość: ja Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:34
      zgadzam się z jo wielki, pusty ordynarny a do tego przyjaciel zorzeli
    • Gość: myśliciel Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:36
      a do jakiego on aktualnie ugrupowania politycznego należy był w samoobronie ,
      psl, a teraz .........
    • Gość: zad Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 06:11
      przyjaciel zorzeli bo na razie zorzel korzysta z niego zatrudnił
      przyjació.......
    • Gość: gigi Re: Zawidzki, Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:51
      hehe a od kiedy Pan Zawidzki jest niby "bogaczem" ? Znam go i jakoś mimo
      wszystko ma takie same problemy jak ja. Te się wkurza bo nie starcza i też ma
      plany na lepsza przyszłość.
      Powinien tylko przestać się bawić dla CIEBIE w politykę. Za wszystko go
      przecież oplują bo czegoś komuś nie załatwił po ciemku.
      I od razu coś napiszę tym co myślą że politycy są be. Znam go na tyle że wiem że
      gdybym chciał aby coś mi zalatwił to być może przez starą znajomość nie
      skręciłby mi karku. Innym "szemranym biznesmenom" od razu życzę powodzenia.
      A Darkowi aby nie przejmował się takimi kanaliami co plują jadem z zawiści.

Jak ktos ma jakies dowody to zapraszam do prokuratury. Nie jeden był taki bystry
      a kiedy zaczęły sie konkrety to ani be ani me i tak na prawde to on tylko od
      kolegi słyszał a kolega ma wyrok za kradzieże i darek go zwolnił z pracy.
      Cwaniaczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka