Gość: renata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:47 kto tanio uzupelnia akryle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misieek Re: akryle w plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:21 Zaczyna się...tym razem akryle. Eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:16 zapraszam do mojego saloniku wszelkie info pod numerem 608183034 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:33 Kobieto puchu marny to już było przerabiane na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka nie napisałam ceny uzupełnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:34 uzupełnienie, u mnie kosztuje 25 zł, nie ważne czy frencz, czy jednolity, jeżeli jest to uzupełnienie kolorowe tzn kolorowa końcówka to 40 zł, jeżeli holo, to 50 jeżeli jest to frencz jaki miała doda diamentowy to 25 (przy uzupełnianiu) plus za każdą cyrkonie małą 0,50gr, lub dużą 1 zł. Jeżeli zakładamy od nowa to 35 taka jest cena założenia plus koszt cyrkoni. Więcej informacji pod numerem telefonu jaki wyżej podałam 608183034. Pozatym robie,wszelkie wtopienia wszelkie ozdoby 3d. Wymyślne zdobienia na wszelkie uroczystosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: nie napisałam ceny uzupełnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:00 Widać że kosmetyczka sama sobie robi reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kosmetyczki Re: nie napisałam ceny uzupełnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:04 Od kiedy obowiązuję ten cennik czy od 1 stycznia?Jeżeli nie to od tej daty zakłady mają tańszy prąd i cennik powinien być zmieniony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:20 ja uzupelniam w domu,nie mam zakladu. 15zl z pomalowaniem-chcesz numer tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:57 Telefonu nie potrzebuję Paznokcie sama maluję. Nie jestem ofermą zyciową Jestem kobietą z głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:05 Mogę jescze dodać.Zadna doda mnie nie interesuje gdyż ja nikogo nie małpuję i własną osobowość sama kształtuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo Re: akryle w plocku IP: 4.men* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:16 najlepsze akryle w plocku robi emila...no i jest niedroga i elastyczna, mam nadzieje ze panie wiedzą o czym mowie.do tego ma solarium ,wiec same rozumiecie ze ze czas mozna wykorzystac maksymalnie..no i emila jest paprostu fajna.ciagle jest u niej gwarno...zreszta zobaczcie same.emila robi pazurki na placu obroncow wawy.naprawde polecam.mam akryle od 7 lat...i z cała pewnoscia stwierdzam, ze nasza emi to prawdziwa "rzezbiarka".. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 28.03.06, 11:44 Akryle są w złym guście. Niemodne. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 29.03.06, 14:15 nasiegniewo napisała: > facet nie znasz sie-to milcz! Akryle są w złym guście. Niemodne. Znawca zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:17 Tym kobietom brakuje tylko miotły do tych długich paznokci i będzie b... ...a na miotle tylko z tym mi się kojarzą te długie paznokcie.Co innego jeżeli męzczyzna trzyma w domu taką kobietę tylko do ozdoby ,a gosposia zrobi za nią w domu wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:22 Czasami można nieżle uśmiac się z niektórej jak stuka w klawiaturę i paznokcie jej w tym wyraznie przeszkadzają.hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: szowiniści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:52 HEJ SZOWINISCI TO FORUM TAKŻE DLA KOBIET WIĘC ODCZEP SIĘ BRZYDKA PŁCI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem prośba 29.03.06, 21:25 Gość portalu: kobieta napisał(a): > HEJ SZOWINISCI TO FORUM TAKŻE DLA KOBIET WIĘC ODCZEP SIĘ BRZYDKA > PŁCI!!!!!!!!!!!! Kobieto nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz (wielkich liter też nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENATA Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:51 oby trafila ci Macku zona taka jaka sobie marzysz-Z A N I E D B A N A ,paznokcie obgryzione a na fryzjera to tez szkoda !lepiej w to miejsce kupisz sobie piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: prośba 30.03.06, 10:15 Gość portalu: RENATA napisał(a): > oby trafila ci Macku zona taka jaka sobie marzysz-Z A N I E D B A N > A ,paznokcie obgryzione a na fryzjera to tez szkoda !lepiej w to miejsce kupisz sobie piwko. Łatwo zdradzasz co Ci jest bliskie: zaniedbanie, obgryzione paznokcie, facet z piwkiem. Ponieważ ja nigdzie nie pisałem o tym, Ty napisałaś to z własnego doświadczenia. Współczuję. A teraz kobieto z 280 mieszkania weź się za sprzątanie. Ps.Żony nie mam, bo żyję w konkubinacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:32 KONKUBINAT??????A MOŻE TY NIE JESEŚ MACIEK ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: prośba 31.03.06, 23:41 Gość portalu: KOBIETA napisał(a): > KONKUBINAT??????A MOŻE TY NIE JESEŚ MACIEK ? Napisz jeszcze raz o co Ci chodzi. Nawet przy kilku słowach ciężko Cie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:47 ja mam akryle i mam rowniez dom o pow.280m sama w nim dbam o porzadek i dbam o dzielke przy domku-mam akryle i wcale nie sa dlugie, mysle ze malo jest takich osob ktore mysla tak jak ty -ZE KOBIETA KTORA ZAJMUJE SIE DOMEM MA WYGLADAC JAK BABCIA KLOZETOWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadbana Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:18 jesli ktos dba o paznokcie ,zaklada akryle to znaczy ze JEST ZADBANY ! Macku ty nie znasz znaczenia tego slowa. a tak w marginesie to strona dla kobiet-BABSKI SOLTYSIE Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 31.03.06, 23:40 Gość portalu: zadbana napisał(a): > jesli ktos dba o paznokcie ,zaklada akryle to znaczy ze JEST ZADBANY ! Macku tynie znasz znaczenia tego slowa. a tak w marginesie to strona dla kobiet- BABSKI SOLTYSIE To że masz sołtysa u siebie na wsi, nie znaczy, że ja nim jestem. Poza tym musisz się douczyć. To nie jest STTRONA tylko wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:50 Sołtys to ma jaja a Maciuś ma tylko jedno..... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 31.03.06, 23:52 Gość portalu: sołtys napisał(a): > Sołtys to ma jaja a Maciuś ma tylko jedno..... Cóż macałeś Maciusia, a nie Maćka. O macaniu mnie zapomnij zboku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:10 Obnażanie, macanie tfuuu,a kto tytaj jest zbukiem...tj zbokiem Ja na pewno NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 01.04.06, 00:17 Gość portalu: sołtys napisał(a): > Obnażanie, macanie tfuuu,a kto tytaj jest zbukiem...tj zbokiem Ja na pewno > NIE! Nie kłam. Przeczytaj co napisałeś: Gość portalu: sołtys napisał(a): Sołtys to ma jaja a Maciuś ma tylko jedno..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:21 Maciek zwany jajem -czyli jedno! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 01.04.06, 00:25 Gość portalu: sołtys napisał(a): > Maciek zwany jajem -czyli jedno! Ja wyraziłem się o osobie, Ty zaś o "jajach". Mniej odwagę czlowieku przyznać się do swych słabości. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:06 A TY w koło Macieju! odpowiem Ci na te Twoje "chore" domysły.Sołtys owszem ma jaja nie dwa,nie cztery,ale setki- kurzych, kaczych, gęsich i przepiórczych.Żadne dewiacje po głowie mi nie chodzą!Mogłeś mój wpis dowolnie interpretować, ale sam się tak ukierunkowałeś i jeszcze mnie obrażasz!!!Poza tym własciciel takiego niku zazwyczaj posiada poczucie humoru, a tu tak cieniutko...:( Tymczasem idę sypnąć kurom :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: akryle w plocku 01.04.06, 12:13 Gość portalu: sołtys napisał(a): > A TY w koło Macieju! odpowiem Ci na te Twoje "chore" domysły.Sołtys owszem ma > jaja nie dwa,nie cztery,ale setki- kurzych, kaczych, gęsich i > przepiórczych.Żadne dewiacje po głowie mi nie chodzą!Mogłeś mój wpis dowolnie > interpretować, ale sam się tak ukierunkowałeś i jeszcze mnie obrażasz!!!Poza > tym własciciel takiego niku zazwyczaj posiada poczucie humoru, a tu tak > cieniutko...:( Tymczasem idę sypnąć kurom :-))) Dobrze, już dobrze. Nie tłumacz się :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: akryle w plocku 31.03.06, 23:50 Brawo Maciek :) Obnażyłeś poziom zwolenniczek akryli, lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: akryle w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:19 Tak jest miłe Panie, dbajcie o swój wygląd, bądzcie zadowolone i szcześliwe.Ja doceniam Wasz trud i wysiłek by podobać się Sobie i innym.Za tem nie zwracajcie uwagi na te niepochlebne opinie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś