Gość: wege05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:09 www.totallycrap.com/media/autopsy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meteor super strona dla twardzieli n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega swin. Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.plock.mm.pl 28.03.06, 12:23 Stałem dzisiaj na przystanku koło ZuSu. Przejeżdzął samochód z przyczepa wiózł swinie. Uczniowie skulili sie tak śmierdziało. ale jak jedża te świnie, to sie kuja. I kto tu swinia? Jak jesz, widac taka twoja karma. Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: Zaczynam jeść mięso 28.03.06, 12:25 dlatego jedzmy miąsko rybie, bardziej szlachetniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.plock.mm.pl 28.03.06, 14:40 tochę głupiutka, jak papuga a od siebie 0? ryba to mieso,smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Zaczynam jeść mięso 29.03.06, 12:54 troche pusciutki - nic od siebie tylko wyswiechtane frazesy puste i nic nie wnoszace ryba nie czuje bolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Lubię żywiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:37 A ja tam lubię żywiec. Tylko, że w TV ciągle kłamią, że spadły ceny żywca, a w sklepie widzę, że drożeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:42 nudne... dalej bede jadl mieso Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Zaczynam jeść mięso 28.03.06, 17:59 a co ma jedzenie miesa do autopsji? widze ze brakuje bialka w mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:17 > a co ma jedzenie miesa do autopsji? > > widze ze brakuje bialka w mozgu Nawiedzony. Powinien sie zakolegowac z Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:23 Tak samo wygląda "rozbieranie" miąska jako przygotowanie do spożycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:50 > Tak samo wygląda "rozbieranie" miąska jako przygotowanie do spożycia. No i w zwiazku z tym? Trzeba mieso przygotowac do spozycia. Nic w tym niezwyklego. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Zaczynam jeść mięso 29.03.06, 10:15 robieranie miaska do spozycia wyglada nieco inaczej burku najpierw spuszcza sie krew a zwierze powinno wisiec pozniej oddziela sie skore od reszty ciala i zaczyna sie rozdzielac mieso proponuje zobaczyc to na zywo a nie wypisywac bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom A ja tam nie muszę zaczynać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:07 A ja tam nie muszę zaczynać... cały czas żrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: A ja tam nie muszę zaczynać... IP: *.plock.mm.pl 29.03.06, 09:11 ale nowina, jesteś bohaterem, pospolitość skrzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:07 www.lotcatering.pl/upload/aktualnosci/krojenie_kapusty.jpg Zobacz jak torturowane jest niewinne warzywo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:53 Ależ to mięso na stole nie jest torturowane, ono już nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:47 A kapusta? Okrutnie wyrwana z ziemi? Placz tej kapusty niesie sie potem echem po polach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:07 jezeli nie widzisz róznicy pomiędzy sobą a kapustą, no to cóż, macie w środku to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega3 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.plock.mm.pl 29.03.06, 17:18 mietek daj se spokój z mięsem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:41 Idzie wiosna moze idz na pole zapuscic korzenie. Albo dolacz do stada krow tam gdzie jest twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:59 Wolę być wśród krów jak wśród takich byków jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Zaczynam jeść mięso 30.03.06, 12:34 i jako ta krowa jestes pokrywany przez te byki do ktorych nie chcesz nalezec jak sie ocielisz to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:43 Gibki nie poniosło Cię trochę.!!!Takie mam wrazenie,że "chamiejesz" coraz bardziej i masz z tego zadowolenie.Zastanów się zanim coś napiszesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Zaczynam jeść mięso 30.03.06, 14:24 no moze troche takie przesilenie wiosenne Odpowiedz Link Zgłoś