Dodaj do ulubionych

Zaczynam jeść mięso

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:09
www.totallycrap.com/media/autopsy
Obserwuj wątek
    • Gość: meteor super strona dla twardzieli n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:26
    • Gość: kolega swin. Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.plock.mm.pl 28.03.06, 12:23
      Stałem dzisiaj na przystanku koło ZuSu. Przejeżdzął samochód z przyczepa wiózł
      swinie. Uczniowie skulili sie tak śmierdziało. ale jak jedża te świnie, to sie
      kuja. I kto tu swinia? Jak jesz, widac taka twoja karma.
      • felice Re: Zaczynam jeść mięso 28.03.06, 12:25
        dlatego jedzmy miąsko rybie, bardziej szlachetniejsze :)
        • Gość: kolega Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.plock.mm.pl 28.03.06, 14:40
          tochę głupiutka, jak papuga a od siebie 0? ryba to mieso,smierc.
          • gibki Re: Zaczynam jeść mięso 29.03.06, 12:54
            troche pusciutki - nic od siebie tylko wyswiechtane frazesy
            puste i nic nie wnoszace
            ryba nie czuje bolu
      • Gość: Grom Lubię żywiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:37
        A ja tam lubię żywiec. Tylko, że w TV ciągle kłamią, że spadły ceny żywca, a w
        sklepie widzę, że drożeje.
    • Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:42
      nudne... dalej bede jadl mieso
    • gibki Re: Zaczynam jeść mięso 28.03.06, 17:59
      a co ma jedzenie miesa do autopsji?

widze ze brakuje bialka w mozgu
      • Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:17
        > a co ma jedzenie miesa do autopsji?
        >
        > widze ze brakuje bialka w mozgu

Nawiedzony. Powinien sie zakolegowac z Rydzykiem.
        • Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:23
          Tak samo wygląda "rozbieranie" miąska jako przygotowanie do spożycia.
          • Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:50
            > Tak samo wygląda "rozbieranie" miąska jako przygotowanie do spożycia.

No i w zwiazku z tym? Trzeba mieso przygotowac do spozycia. Nic w tym niezwyklego.
          • gibki Re: Zaczynam jeść mięso 29.03.06, 10:15
            robieranie miaska do spozycia wyglada nieco inaczej burku
            najpierw spuszcza sie krew a zwierze powinno wisiec
            pozniej oddziela sie skore od reszty ciala i zaczyna sie rozdzielac mieso

proponuje zobaczyc to na zywo a nie wypisywac bzdury
    • Gość: Grom A ja tam nie muszę zaczynać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:07
      A ja tam nie muszę zaczynać... cały czas żrę.
      • Gość: nie Re: A ja tam nie muszę zaczynać... IP: *.plock.mm.pl 29.03.06, 09:11
        ale nowina, jesteś bohaterem, pospolitość skrzeczy
    • Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:07
      www.lotcatering.pl/upload/aktualnosci/krojenie_kapusty.jpg
      Zobacz jak torturowane jest niewinne warzywo!
      • Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:53
        Ależ to mięso na stole nie jest torturowane, ono już nie żyje.
        • Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:47
          A kapusta? Okrutnie wyrwana z ziemi? Placz tej kapusty niesie sie potem echem po
          polach...
          • Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:07
            jezeli nie widzisz róznicy pomiędzy sobą a kapustą, no to cóż, macie w środku
            to samo.
            • Gość: kolega3 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.plock.mm.pl 29.03.06, 17:18
              mietek daj se spokój z mięsem
            • Gość: ja Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:41
              Idzie wiosna moze idz na pole zapuscic korzenie. Albo dolacz do stada krow tam
              gdzie jest twoje miejsce.
              • Gość: wege05 Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:59
                Wolę być wśród krów jak wśród takich byków jak ty
                • gibki Re: Zaczynam jeść mięso 30.03.06, 12:34
                  i jako ta krowa jestes pokrywany przez te byki do ktorych nie chcesz nalezec
                  jak sie ocielisz to daj znac
                  • Gość: !!! Re: Zaczynam jeść mięso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:43
                    Gibki nie poniosło Cię trochę.!!!Takie mam wrazenie,że "chamiejesz" coraz
                    bardziej i masz z tego zadowolenie.Zastanów się zanim coś napiszesz!!!!
                    • gibki Re: Zaczynam jeść mięso 30.03.06, 14:24
                      no moze troche
                      takie przesilenie wiosenne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka