gszesznica 14.08.06, 18:44 czym sie charakteryzuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatroha Re: myslenie systemowe 14.08.06, 18:55 charakteryzuje się: - symetrią jednokierunkową funkcjonującą w formie skrótu - ciągiem generowanym pseudolosowo z uwietrzytelnianiem kluczy jawnych - współdzielenia znakowania czasowego - ślepymi podpisami cyfrwymi w kanałach podprogowych - strumieniem blokowym faktoryzującym złożonośc liczb pierwszych proste - prwada? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: myslenie systemowe 14.08.06, 18:57 z wrzuceniem na pulpit i naciśnięciem esc. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: myslenie systemowe 14.08.06, 18:59 hatroha napisał: > charakteryzuje się: > - symetrią jednokierunkową funkcjonującą w formie skrótu > - ciągiem generowanym pseudolosowo z uwietrzytelnianiem kluczy jawnych > - współdzielenia znakowania czasowego > - ślepymi podpisami cyfrwymi w kanałach podprogowych > - strumieniem blokowym faktoryzującym złożonośc liczb pierwszych > proste - prwada? > jak 10 metrowy drut w kieszszeni..:)) mozna by tak jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:18 nie ma co tłumaczyć najwazniejsze by rejest przesuwający z liniowym sprzeżeniem zwrotnym był implementowany sprzętowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:27 czuje ze ze mnie zakpilas i bagatelizujesz moj problem.. dlaczego tak czynisz? Odpowiedz Link Zgłoś
amma10 Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:30 Nie zakpiłam, po prostu mam dobry humor :) i chciałam go przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:37 amma10 napisała: > Nie zakpiłam, po prostu mam dobry humor :) i chciałam go przekazać. ciesze sie ze masz dobry humor..a ja mam dzisiaj obnizone poczucie wartosci wlasnej i nie rozpoznalam Twoich intencji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:43 maureen2 napisała: > ubóstwo środków wyrazu uwazaj ..bo jak sie zezlie..to mi sie te srodki wyrazu ogromnie wzbogaca.. Odpowiedz Link Zgłoś
amma10 Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:51 Nie po prostu czasami gest czy mina (a że wybór ograniczony to inna rzecz) znaczy więcej niż słowo Odpowiedz Link Zgłoś
amma10 Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:49 specjalnie dla Gszesznicy x2 :) :) ( z pozytywną energią ) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: myslenie systemowe 14.08.06, 19:56 amma10 napisała: > specjalnie dla Gszesznicy x2 :) :) ( z pozytywną energią ) dziekuje:))milo mi..naturalnie ze, to nie zbyt ladne zdanie bylo do Muren.. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: gugle nie boli 14.08.06, 19:28 illiterate napisała: > neur.am.put.poznan.pl/is/3.html bylam szukalam..a tego nie znalzlam..dzieki za pomoc.. odchodze od Was ,bo czuje sie nie lubiana:((( Odpowiedz Link Zgłoś