Dodaj do ulubionych

Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu radn...

30.03.06, 22:43
Radny Seweryniak mówi "zbudowałem", "posłałem równiarkę", "zablokowali mnie",
zupełnie jakby sam "swoimi ręcami" te drogi na osiedlu budował. Ciekawe, czy
to mania wielkości, zaczadzenie władzą, czy jakaś inna przypadłość? ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: demecja Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.c158.petrotel.pl 31.03.06, 00:02
      panie radny w 2000 heti nie byl prezydentem:))))))
    • Gość: RABAN Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:53
      ZAWSZE GRABIE GRABIĄ DO SIEBIE NIE ROZUMIESZ ZAPYZIAŁY WSIONIE. A ĆÓŻ PAN PO
      CZŁONKACH PIS-auru SIĘ SPODZIEWAŁ. ONI JAK I MILEWSKI....OBIETNIC NIE
      DOTRZYMUJĄ. TO JEST WAŻNE ..ALE PRZED WYBORAMI. CHŁOPIE JAK...GŁOSOWAŁEŚ W 2002
      ROKU TO ...TAK MASZ. A CO MYŚLAŁEŚ, ŻE KSIĄDZ ..CI CHODNIK ZROBI!!?? JEMU
      WAZNIEJSZE ABY PO POCHÓWKU SUCHĄ A NIE MOKRĄ DROGĄ STĄPAĆ PO ZIEMI. A
      TY ...LOKALNA DUSZO MĘCZ SIĘ DALEJ I MAM NADZIEJĘ ŻE CIĘ DARMOZJADZIE NA
      NASTĘPNĄ KADENCJĘ TWOI RODACY WIĘCEJ NIE WYBIORA - TY .......
    • Gość: PAJAC Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 00:59
      MASZ RACJĘ. PO GĘBIE WIDAĆ JAK SIĘ NA DIETACH OD NAS....PODATNIKÓW WYPASŁ!!!!
      ALE DZIWISZ SIĘ -...ON PRZECIEŻ Z ...PISU - ORGANIZACJI PSEUDO-PRAYWCH I PSEUDO-
      SPRAWIEDLIWYCH. ODGRYŹ MU SIĘ NA JESIENI ...ALBO POGOŃ ..KOTA..tAKICJ CH...ÓW
      W DZISIEJSZYCH CZASACH NIGDZIE NIE BRAKUJE.
      • Gość: Skromna Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.c240.petrotel.pl 31.03.06, 01:14
        Myślicie ze jak capsem piszecie to zostaniecie zauważeni?? Trzeba mieć jeszcze
        coś w główce i coś mądrzejszego napisać...
    • Gość: fun888 Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.class147.petrotel.pl 31.03.06, 07:25
      inne osiedla tez mają "swoich" radnych i nic tam sie nie robi, seweryniak i tak
      duzo - za duzo - wywalczył dla gór i ciechomic.Wiec górale nie narzekajcie! bo
      moze byc gorzej
    • Gość: zatroskany Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:14
      Pan radny ma znacznie zwyżoną samoocenę. Tacy ludzie są czasami bardziej
      szkodliwi od tych z zaniżona samooceną. Najprawdopodobniej bardzo zaszkodził mu
      wybór na kolejną kadencję. Miejmy nadzieję, że w najbliższych wyborach
      miszkańcy miasta zadbają o to, aby stan zdrowiua psychicznego Pana radnego się
      nie pogarszał.
    • Gość: Johny Człowiek orkiestra. IP: 80.51.246.* 31.03.06, 08:37
      Zastanawiam sie po co wogóle miastu MZD, służby komunalne skoro radny sam
      bierze sprawy w soje "rence". Buduje, wysyła, organizuje, "wychadza" - słowem
      człowiek orkiestra - szkoda tylko że z jedną trąbą. Pozdrawiam Petropolis.
    • Gość: kola Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.c155.petrotel.pl 31.03.06, 09:16
      Są różne tzw. korzyści w kodeksie karnym. Np. majątkowa, osobista itd...
      Facet się czuje jak właściciel tej dzielnicy. Nie wiem czy to "mania" czy
      poczucie obowiązków radnego? Chciało by się te drugie.
      • Gość: menel Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:42
        Czasem przeglądam Sygnały Płockie i podjęte uchwały; przykładów prywaty w
        każdej kadencji można spotkać mnóstwo: , niektóre zapamiętane
        - uliczki do rezydencji w Imielnicy
        - wodociąg do Tokar
        - oświetlenie Ukośnej w Radziwiu
        - ślepa uliczka Skłodowskiej
        - uliczki na Paśnikach (Rzeczna i sąsiednie)
        - uliczki do rezydencji na Cholerce (Miła, Widok i sąsiednie)

do każej pozycji można przyiązać nazwiska i trzeba rozliczać za prwyatę
    • Gość: a Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:51
      Jakoś pana radnego z taczką lub łopatą nie widziałam - podczas "budowy" ulicy
      Świętej Siostry Faustyny.
      Ale może do okulisty pora ?
    • Gość: troll Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:04
      przejaw ogólnej durnoty, Balcerowicz też wypowiada się Bank to ja, złotówka to
      ja, krytyka B. to zamach na niezależność Banku C., a chęć zmiany Prezesa to
      koniec świata, na szczęście tylko jego świata
      • Gość: wyborca Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.c241.petrotel.pl 31.03.06, 11:46
        BRAWO PiS , sami swoi genetyczni nawet w doprowadzeniu chodnika ulicznego !!!
        • Gość: asa Seweryniak musi odejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:41
          już Tydzień temu czytałam już w którymś tygodniku o tej ulicy Browarnej, to
          rzeczywiście absurd robić asfaltową drogę do cmentarza, a nie do gospodartsw!!!
          ale cóż na wski ksiądz pan.
          ps. w tym tygodniku podobała mi się wypowiedfź mieszkanki, która powiedziała,
          że przed browarną powinna być buda ze pastą aby mieszkańcy nie brudzili
          mileskiemu dywanów kiedy idą do niego na wizytę
    • Gość: goha Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.ump.pl 31.03.06, 13:44
      Ciekawe, że w sprawie Zenona Wisniewskiego roman się nie wypowiada,nie widzi
      nic dziwnego, nic mu nie przeszkadza, ale jak chodzi tylko o inną stronę
      polityków, to już mówi bardzo dużo i wszystko drażni. A i mówi o sobie, że jest
      obiektywny, czyżby to mania wielkości?
    • roman_j "Układ" w pełnej krasie... ;-))) 31.03.06, 13:58
      Radny Seweryniak przyznał, że drogę do domu wybudował mu prezydent Hetkowski.
      Prezydent z SLD buduje drogę radnemu z PiS-u, a co na to tropiciele układów? Tym
      przypadkiem powinni się zainteresować partyjni koledzy pana radnego. Ja nie
      wiem, czy pan radny nie powinien tłumaczyć się z tego przed samym Jarosławem
      Kaczyńskim, że o trójcy: Ziobro, Wassermann, Dorn już nie wspomnę. ;-)))))
    • Gość: talib Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:42
      Nieszczęście tego kraju polega na tym że ewentualne inwestycję idą nie tam gdzie
      są najbardziej potrzebne, ale tam skąd włodarze pochodzą. I który jest
      ważniejszy ten wygrywa. Że sie widzi czubek własnego nosa a nie widzi spraw
      kompleksowo.
      Że się widzi tylko własną korzyść a nie dobro ogółu.
    • Gość: bilat Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:34
      a kto ma interes aby dla 10 gospodarstw robidź ulicę za 3000000,00 pl,
      Sprawdźmy kto kupił ostatnio działkę po 8pl za m2 a teraz po zrobieniu ulicy
      chce sprzedać po 25pl. może ktoś kto ma rodzine w GW.
    • Gość: bilat Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:42
      :-)
    • Gość: bilat Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 01:12
      ktoś kto kupił działki za niewielkie pienądze dzisiaj po wybudowaniu drogi i
      infrastrukturu ( wody,kanalizsacji, gazu) chce sprzedać znacznie drożej
      kożystając że miasto wybuduje cała infrastrukture, jaki ma w tym interes
      miasto.
      • Gość: płocczanin Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.c241.petrotel.pl 03.04.06, 08:41
        Inni radni też mają swoje korzyści. Morelowa zrobiona (tutaj mieszka Mirek
        Milewski i Viola Kulpa) a dokoła syf, bo nikt tam nie mieszka.
        • Gość: lewy Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.c241.petrotel.pl 03.04.06, 08:43
          To powninno się go pochwalić, ze jest taki zaradny. Przynajmniej sobie potrafi
          załatwić. A inni radi to nie załatwią ni sobie ni innym.
    • Gość: hrabianka Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:07
      p. Sewreyniak nie mieszka na Browarnej tylko na Piwnej. Koło mojego domu tez
      jest chodnik i to dzieki radnemu jakim jest p.Seweryniak. Ciesze sie że
      mieszkam na tym osiedlu i mam takiego radnego!!!!!!
    • Gość: zdziwiony Re: Droga i chodnik doprowadzone tylko do domu ra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:49
      Na ten temat pan Apolinary wypowiadał się W ZYCIU PŁOCKA już zimą tego roku!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka