Dodaj do ulubionych

Komfort??-Bus WP 24807

IP: 213.76.179.* 31.03.06, 07:57
Ciekawe czy pasażerowie tego autobusu czuli się dziś rano o
7.05 "komfortowo"??? Tak się spieszyło kierowcy, że wyprzedził ciągnik z
przyczepą w najniższym punkcie górki w Srebrnej, tuż przed podjazdem i
zakrętem. Widoczność - zerowa. I to wcale nie ze względu na mgłę. Tam po
prostu jest zakręt i krzaki. Dobrze, że jechałem za nim, a nie w środku ...
Obserwuj wątek
    • Gość: pasażer. Re: Komfort??-Bus WP 24807 IP: *.c155.petrotel.pl 31.03.06, 09:45
      Oni jeżdżą jak kaskaderzy. Po co w Srebrnej. Było w Wyszogrodzie. Zobacz w
      Płocku. Gdzie Policja?
      • Gość: jak Re: Komfort??-Bus WP 24807 IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 31.03.06, 11:07
        kapusie, komforcik wam się pomylił z polskim expressem!!! i ta policja? co
        krzak, to pewnie pies powinien stać???
      • Gość: Student Re: Komfort??-Bus WP 24807 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:59
        Uważam ze im do kaskaderów dużo brakuje za co tobie pajacu napewno nie brakuje
        dojeżdzamy z nimi do szkół do Bydgoszczy i Warszawy, bardzo bezpiecznie i miło
        nam sie z nimi jeździ. Ps. pozdro dla kierowców z komfort busu z PKS Płock i
        oby tak dalej.
    • Gość: Pasażer Re: Komfort??-Bus WP 24807 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:51
      Panie zibider, jak pan może ocenieć widoczność na tej drodze w Srebrnej ze
      swego rozwalającego sie Fiata 126p z lat 70. Pan kierowca z Komfort Busu siedzi
      dośc wysoko i ma dużo leprzą widoczność i ocenę sytuacji na drodze niż Ty z
      tego swego parcha.Ja siedziałem tuż za kierowcą i nie widziałem żadnego
      zagrożenia.Nie wiem kto panu pisał na tym komputerze tę opinie,ale współczynnik
      IQ tej osoby jest poniżej zera.Poprostu zdenerwowałeś sie na kierowcę autokaru
      że nie mogłeś go tym rupciem wyprzedzić.
      • qtasek kierownico, kierownico.... 31.03.06, 14:05
        Kierowca (nie Pasażer) napisał:

> dużo leprzą

o pier.....ny :)

>widoczność i ocenę sytuacji na drodze niż Ty z
        > tego swego parcha.Ja siedziałem tuż za kierowcą

siedziałeś pewnie za kierownicą, a nie kierowcą i sam jesteś parch, który się z
        TIRa
        przesiadł na autobus, w PKSie kazali ci jakąś koszulę białą założyć, i teraz
        się już "za ministra" uważasz :)

a jak jeżdżą kierowcy Komforta i PE to każdy widzi, też mnie wku..a, że nie ma
        na to towarzystwo siły;
        ale rację miał ten, kto napisał, że ci PE są gorsi o Komfortowych

a "kierownica" to zawsze "kierownica" i czego tu od niej wymagać? Wyobraźni,
        rozsądku? Prawko jest dla kolesia najważniejszym osiągnięciem zyciowym, a ta
        czarna wyślizgana kierownica to cały jego skomplikowany świat :) Jakby się
        cześciej z nią rozstawał to może wtedy by zrozumiał coś więcej, ale tak, jak
        się jaja w kabinie wygrzewa 24h/dzień to o czym tu pisać?
        • Gość: student Re: kierownico, kierownico.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:34
          Ty od tego co koń nosi pod brzuchem jak nie znasz sie na przepisach to nie
          zabieraj głosu bo szkoda klawiatury po 24h to sie jeździło za twoich czasów
          komunistycznych a teraz w kochanej demokracji jeździ sie po 8h tak że jak coś
          piszesz to bądz chociaz trzeź.

Czarna i wyślizgana kierownica jest pewnie w tym maluchu co porzyczyłes od
          teściowej bo ciebie nawet na malucha nie stać tak ze na przyszłość zanim cos
          napiszesz to stań przed lustrem i sie pier...olnij w ten pusty głupi łeb.

• qtasek Re: kierownico, kierownico.... 31.03.06, 21:53
            sam się pie..ij analfabeto, bo za moich czasów takie debile jak ty kończyły
            edukację na podstawówce - "idąc" np. na kierowców tirów :)

do twojego porzedniego "dużo leprzego" :)
            dorzucam następną perełkę "porzyczoną" :)

studentów to ty tylko wozisz między Bydgoszczą a Warszawą, więc sie za bardzo
            nie wczuwaj i "nie nazywaj" analfabeto

• Gość: elf Re: kierownico, kierownico.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:27
              Super!!!Ale mu dołożyłeś.Aby tak dalej?
            • Gość: student Re: kierownico, kierownico.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:30
              ale ten maluch to teśćowej pajacu porąbany szkoda że nie jestem kierowcą bo bym
              takich furmanów i brudasów jak ty gnido dawno z dupy garaż zrobił!!!!

I jeszcze jedno teściowa twoja mowiła ze jak byłeś młody to ci kiełbasy
              wieszali na szyi zeby chociaż psy sie z toba bawiły. Polonista sie znalazł
              • Gość: Misiekk Re: kierownico, kierownico.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:50
                Chłopaki, dawajcie dalej, robi sie wesoło:)
              • Gość: antylamel Re: kierownico, kierownico.... IP: *.c154.petrotel.pl 01.04.06, 11:03
                Te, sudent, mądralo. Powiedz czy chcesz abym ujawnił na tym forum twoje dane.
                Mogę cię menelu przedstawić w detalach. Są naiwny głupcze sposoby.
                No co, chcesz?
                • Gość: student Re: kierownico, kierownico.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:54
                  może i są ale ty jesteś za głupi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka