Dodaj do ulubionych

Logowanie się na forum

05.05.06, 14:33
Cześć!

Chcemy wprowadzić na forum Płock wymóg logowania się dla osób, które chcą
założyć nowy wątek. Po wprowadzenia logowania powinno ubyć wypowiedzi trolli.
pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 14:38
      Popieram. :-))
      • Gość: Marcin Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:39
        Popieram!!!
        • g.dziwota Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 14:43
          Popieram !
          • orion22 Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 14:45
            Jestem za nie tylko w przypadku zakładania nowego wątku a w przypadku napisania
            każdego posta. Dla ludzi, którzy chcą tu pisać na poziomie i w normalnej
            atmosferze podejrzewam, że nie będzie to żaden problem.

:)
            • Gość: ania Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:58
              Popieram orion22. W końcu w innych miastach tak jest , tylko w Płocku moga
              pisać wszyscy co chcą - bez identyfikowania.
            • Gość: ola Re: Logowanie się na forum IP: *.c242.petrotel.pl 05.05.06, 16:48
              popieram popieram popieram, oriona22
    • Gość: rzk Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:48
      narszcie
      • g.dziwota Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 15:17
        Wątek o bardzo podobnej tematyce założyłem wczoraj po 16-tej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=41265771
    • yolo.szwarc Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 15:23
      ogolnie jestem przeciwny.
      a tak na marginesie to dziwny polsrodek. przeciez trolle beda mogly odpowiadac na posty :)) a jak sie zjednocza to moga bojkotowac watki nawet.
      • sylian Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 15:54
        Albo założyć konto w niecałą minutę. W razie potrzeby kolejne i kolejne i...
        Inicjatywa słuszna, ale chyba niewiele pomoże.
    • mariuszg2 Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 15:54
      OK! czyli Forum Romanum już nie będzie potrzebne....
      • Gość: dd Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:02
        popieram
        z obserwacji tego co dzieje sie na innych forach gazety wniosek jest oczywisty -
        smieci jest duzo mniej.
        • sylian Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 16:09
          Gość portalu: dd napisał(a):

> popieram
          > z obserwacji tego co dzieje sie na innych forach gazety wniosek jest oczywisty
          > -
          > smieci jest duzo mniej.

A może tam po prostu admini działają aktywniej? :PP
          • Gość: Adrian85 Re: Logowanie się na forum IP: *.plock.mm.pl 05.05.06, 17:47
            jestem przeciw
    • Gość: oko do dzieła komuchy,zalogować,zabetonować,nic nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:11
      kazdy może sie zalogować wielokrotnie,
      zmieńcie nazwe z forum na bardziej właściwe,
    • werdan Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 19:28
      Mozemy sprobowac. Choc nie sadze, aby sytuacja drastycznie sie zmienila.

> Chcemy wprowadzić na forum Płock wymóg logowania się dla osób, które chcą
      > założyć nowy wątek. Po wprowadzenia logowania powinno ubyć wypowiedzi trolli.
      > pozdrawiam,

...................................................
      Werdan
      www.plock24.pl
    • iwles Re: Logowanie się na forum 05.05.06, 21:18
      Wątpie, że to coś zmieni. Po zalogowaniu można być bardziej anonimowym, bo
      loginów mozna mieć kilka. A teraz pisząc jako "gość" widoczny jest adres IP
      (lub chociaż kawałek) - i taki troll jest bardziej rozpoznawalny.

Nie pozostaje nic innego, jak trolle ignorować lub zgłaszać ich posty do
      wykasowania.
    • mika_p Re: Logowanie się na forum 06.05.06, 02:40
      Jestem przeciw.
      Lepszym pomysłem jest wprowadzenie stałego moderatora, tzw. administratora
      społecznego.

Syf od zalogowanych i niezalogowanych potrafi tu całymi dniami wisieć.
      • Gość: gość portalu Re: Logowanie się na forum IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:03
        Popieram mika_p. Co prawda logowanie nie zaszkodzi, może nawet przynieść jakieś
        efekty. Ale najważniejszy jest aktywny moderator i polityka zero tolerancji dla
        trolli.
    • Gość: forumowicz Re: Logowanie się na forum IP: *.c240.petrotel.pl 06.05.06, 10:28
      Głupi pomysł. Jest wiele sposobów aby pominąc tę "trudność". Lepiej częściej
      czytaj to co piszą żule i szybko reaguj. A ludziom na forum należy dać sie
      wypowiedzieć, jeżeli to wogóle ma być jakieś forum wobec ważnych problemów.
      Mozna tez załozyc inne forum, ale nie mające nic wspólnego z egzaltowanym
      forum prywatnym rodzaju "forum romanum" - nie wiadomo do czego służącym.
      A, wiesz co - to najlepiej zlikwidować te fora i nakryć je mocherowym beretem.
      Będzie wtedy grobowy spokój. O to może ci chodzi adminie poszukiwaczu?
      • Gość: forumowicz Re: Logowanie się na forum IP: *.c240.petrotel.pl 06.05.06, 10:32
        Dodam, że pomysł "miki_p" najbardziej mi sie podoba bo może być bardzo
        skuteczny. Jestem przekonany, że tzw. moderator to jest sposób na dobra
        dyscypline na forum . Zobaczcie co jest na takich gdzie istnieje "moderator".
        • Gość: pyt. Re: Logowanie się na forum to wniosek romana_j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:42
          on taki wniosek zgłosil do krajowego cenzora,
          • roman_j Re: Logowanie się na forum to wniosek romana_j 06.05.06, 12:25
            Oczywiście. :-))
            I to jeszcze nie koniec niespodzianek na forum. ;-))
    • Gość: ja Re: Logowanie się na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:55
      > Chcemy wprowadzić na forum ...

a kto to " chcemy". kiedys o sobie mowilo sie per "my", a do innych
      osob "towarzyszu".
      a co do meritum, jestem przeciw, zdecydowanie lepszy pomysl miki.
      • Gość: j_accuse Re: Logowanie się na forum szkodzi forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 11:25
        wszedzie gdzie zalogowano fora zanikły a wpisy niekulturalne są nadal
        prosze sprawdzić Toruń,Ciechanów, Włocławek, to martwe fora
        choć nie zalogowane forum Trójmiasta czy Katowic też sa martwe bo mają "chorych"
        adminów,
        te fora w zasadzie nie mają wpływu na nic,jest tak wiele forum ze każdy znajdzie
        sobie miejsce na Forum Kraj, na Onecie czy szeregu innych, są fora bez cenzury,
        przeciwnikom jest na rękę zanikanie forów portalu Gazeta.pl,więc logujcie,
        • Gość: ktos Re: Logowanie się na forum szkodzi forum IP: *.c149.petrotel.pl 07.05.06, 15:44
          moim zdaniem jezeli zostanie wprowadzone logowanie na forum ludzie przestana
          pisać.Tak sie zawsze dzieje jesli jest logowanie. Ja napweno przestane zabierac
          glos w dyskusji jesli bede sie musial logowac. a co z tego ze ktos raz na jakis
          czas podbije jakies stare forum. Krzywda sie komus dzieje?Chyba nie. Po to jest
          forum zeby na nim pisac. A jak ktos przeklina zawsze od tego jest admin zeby
          wyrzucic.pozdrawiam
          • Gość: maciek macie dowód jak bredzi zalogowany wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:21
            .
    • ainipoajom Re: Logowanie się na forum 07.05.06, 18:59
      a co to za moherowa koalicja chce ?
      • Gość: MOHEROWY Z.D. Re: Logowanie się na forum IP: *.plock.mm.pl 07.05.06, 19:50
        mohery mówią tak; Ci którzy chcą znać nasze myśli maja nasze dane z linii
        łączenia. Sbecja również. Ci którzy proponują demokrację to MANIPULATORZY.
        Zwróćcie uwagę, że nie u nich znaków rozpoznawczych. Są soba. Na a Forum
        warszawskim łączyłem sie kilka razy podając wymuszone pseudo. Nic tonie
        pomogło. Jak tylko pisałem o Padlewskim, pprzecież był Komisarzem Wojskowym
        Warszawy, zaraz mi wszystko wycinano. Kiedy na innym Forum pisano o Żydach.
        Własciciel pisał, ze on oceni? czy tekst puści dalej. Tak się złożyło, ze pewna
        miłosniczka Żydów amerykańskich pisała, że trzeb asłuchać tej organizacji!. To
        co napisałem nie było jątrzące ale nie puściła cenzura.
        Uważąm, że WASZ pomysł tosprawa polityczna izmowa organizacji żydowskich,
        zwłaszcza, że mając nasze adresy, ukrywacie swoje. Jest to podłe a chcecie
        wolności w jedną strone. Mieszkańcy płocka to nowa populacja i im wszystkojedno
        czy ich nagrywacie, podsłuchujecie. Totrzymanie ludzi za mordę to znakinaszych
        czasów, nieuniknione. Cywilizacja upada. Jeżeli wprowadzicie powyższe mnie nie
        będzie. Nie jestem za manipulowaniem tłumami. Ale jak wam to dogadza, róbcie co
        chcecie. Mozna tylko powiedzieć, ze pewnie braki w inwestowanie ingwilacji daja
        takie pomysły. Na 15 maja już nie zaprosze. Zniszczony w Płocku Bohater
        narodowy jest wszak własnością WSZYSTKICH mas. LEPIEJ WIECIE CO ROBIĆ.z PANEM
        BOGIEM
        • Gość: ipo Re: Logowanie się na forum bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:53
          z jakim Panem Bogiem
          z diabłem niech zostaną

www.patriotyzm.blo.pl/
          • Gość: bis Re: Logowanie się na forum bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:59
            www.patriotyzm.blo.pl/
            • Gość: Obywatel Re: Logowanie się na forum bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:44
              Przecież niektóre wypowiedzi niekulturalne są kasowane? O co chodzi?
              Inwigilacja?
              • Gość: ingwilator Re: Logowanie się na forum bez przesady ########## IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:00
                od ingwilacji to ja jestem, ingwilator
                • Gość: zd Re: Logowanie się na forum bez przesady ######### IP: *.plock.mm.pl 08.05.06, 08:11
                  dziękuje Panie K.
    • Gość: Pompejusz Re: Logowanie się na forum IP: *.c157.petrotel.pl 08.05.06, 11:46
      ma pa rację
    • Gość: izakk Re: Logowanie się na forum IP: *.centertel.pl 11.04.17, 21:14
      dotyu.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka