Dodaj do ulubionych

Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że się.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:40
Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że się zabije. Nie kocham już jej,
mamy po 24 lata a ona nie umie zrozumieć ze nie chce z nia byc. Nie chce miec
nikogo na sumieniu, Co robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: dakota Re: Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że IP: *.c155.petrotel.pl 05.05.06, 22:43
      Sam sobie strzel w łeb.
      • Gość: mjk Re: Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:59
        zrób tak żeby to ona zerwała :) ale nie zdradzaj jej :-) wystarczy zdenerwować
        królewnę ze spalonego zamku :)
    • Gość: Troll Rozwiązanie problemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:23
      Jeżeli jeszcze raz powie, że się zabije to powiedż ok, jeżeli chcesz się
      powiesić to masz tutaj własciwy sznur z petelką i zostaw ją.

Na 99.9999% tego nie zrobi a Ty będziesz miał spokój nawet jeżeli zbudujecie
      wspólne życie na innej podstawie, a jeżeli zrobi, no to cóż, Bóg tak chciał.

Najgroszym rozwiązaniem jest trwanie w związku na takiej podstawie. Jeżeli ona
      będzie przekonana, że taki szantaż skutkuje to będziesz miał przesrane życie z
      nią. W takim przypadku lepiej Ty się powieś.
    • Gość: noromeo to powoli, powoli, bez awantur... IP: *.c158.petrotel.pl 06.05.06, 20:56
      Nie obrażaj jej, nie sprzeczaj się ale "zwolnij obroty". Sama się wyłączy.
      Mnie 4 miesiace rzuciła kobieta, którą pokochałem. Powiedziała: "nie chcę
      już",a ja co? Kocham ją jeszcze więcej przy świadomości, że nic z tego nie
      będzie. Może to jest uczucie straty, może uczucie krzywdy, może wreszcie,
      uczucie urazonej dumy - no bo jak mogła to zrobić. Mnie rzucić. Jestem
      przecież taki fantastyczny. Kapujesz o co tu chodzi? No to do roboty. Zwolnij
      obroty a ona sama sie przekona, że nie jesteś nic wart, a jej napewno. Inaczej
      sie nie da be zawantur itp.
    • Gość: jedrek Re: Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:07
      Olej sprawe.
    • dlugopisem nie rób głupstw 06.05.06, 22:24
      Jeżeli była Twoją dziewczyną, znaczy że jest ok, a w takim razie trzeba być idiotą żeby zrywać z taką dziewczyną "nie ma miłości większej, niż ta kiedy ktoś oddaje życie swoje za drugą osobę"
    • Gość: hmm Re: Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:44
      To bardzo delikatna sprawa w takim razie, ale cóż rozmowy, rozmowy, rozmowy...
      • Gość: ja Re: Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:45

powiedz, ze gejem jestes
    • Gość: pchela Re: Chciałbym zerwać z dziewczyną ale ona mówi że IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 08.05.06, 19:48
      Pytanko, a ile czasu byliście razem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka