Dodaj do ulubionych

Rymanów-Zdrój

06.01.03, 11:51
Witajcie!
szukam ludzi ktorzy byli w senatorium w Rymanowie w pawilonie Teresa w
okresie od połowy stycznia-do maja 1988 roku -troszke zamierzchłe czasy:) ale
zwłaszcza Ci którzy byli wtedy w 3 i 4 klasie (podstawówki)miło by było kogoś
odnaleźć :))
pozdrowionka i czekam odezwijcie się!
Obserwuj wątek
    • hiubi Re: Rymanów-Zdrój 06.01.03, 14:33
      Byłem w Rymanowie Zdroju jak byłem w 3 klasie. Ale to chyba było rok wcześniej niż Ty, ale może mi się coś pomyliło ;-)
      I bawiłem tam "tylko" miesiąc kwiecień/maj , niestety nie pamiętam nazwy ośrodka...
    • Gość: Konrad Re: Rymanów-Zdrój IP: *.chello.pl 06.01.03, 16:28
      Ja byłem w Rymanowie mniej więcej w tym okresie (byłem wtedy w 3 klasie). Nie
      pamiętam jak się ten ośrodek nazywał , pamiętam , że przez okno widać było
      inne sanatorium z dużym czerwonym neonem ;) , a na zajęcia (mieliśmy tam
      lekcje :) chodziliśmy do małego budynku oddalonego od sanatorium o jakieś 100
      metrów. aha BTW : ten pobyt to było jedno z moich najgorszych przeżyć z
      dzieciństwa ....
      • Gość: ZED Re: Rymanów-Zdrój IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 14:10
        Też tam byłem. Pamiętam, że ludzie z mojej grupy trafili akurat na epidemię
        żółtaczki. Niezły syf. Jakiś gość to w ogóle wrócił do domu w piżamie bo
        odrazu ze szpitala zabrali go do autobusu(tyle, że zapomnieli wziąć jego
        ciuchów i biedak nie dość że chory to do tego w pasiaku jechał pół doby do
        domu:)) )
        Po przyjeździe do Płocka trafiliśmy do sanepidu, gdzie jakieś panie grzebały
        nam w tyłkach w celu pobrania wymazu.

Poza tym niezła zabawa :))
      • Gość: ZED (Arek) Re: Rymanów-Zdrój IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 14:12
        Konrad????????
        Pamiętam, że był tam taki gość :))
        • hiubi Re: Rymanów-Zdrój 08.01.03, 13:13
          Ja takich przebojów nie miałem. Ale chyba turnus po nas miał czerwonkę czy coś takiego.
          W porównaniu do innych kolonii na których bywałem, to faktycznie Rymanów nie wypada zbyt dobrze... warunki kiepskawe były.
          Na szczęście ludzi byli fajni :]
          • Gość: ZED Re: Rymanów-Zdrój IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 15:59
            To chyba rzeczywiście czerwonka była. Powaliło mi się coś :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka