Dodaj do ulubionych

Kruszy kamienie jak lód na samolocie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:47
rezonans, teraz to,brawo
nastepny by był potrzebny aparat do kruszenia betonu w głowach,
Obserwuj wątek
    • Gość: czy Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:51
      to taki młot na PO?
      • Gość: Młot Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.orange.pl 16.05.06, 23:06
        Jak byśmy mieli rządy PO w Płocku,
        to dobrych lekarzy widzielibyśmy tylko w reklamach
        i to ... nimieckich.
        Dobrze, że sie trafił w tej Warszawie Struzik.
    • Gość: Tumski Wiwat Struzik IP: *.orange.pl 16.05.06, 22:15
      Struzik - lekarz, to i rozumie
      co pacjentom piszczy w brzuchu
      Pełny podziw dla wyborczej,
      że nareszcie napisała coś pozytywnego
      o gościu,który inwestuje kupę kasy w Płock
    • tumski Re: Wiwat Struzik 16.05.06, 22:18
      Gdyby województwem rządził ktoś inny
      a nie Struzik jedyne inwestycje w Płocku
      robiłaby mafia paliwowa.
      Dobrze, że ktoś myśli o normalnych ludziach.
      Yes Yes Yes!!!
    • Gość: rec na miejscu Struzika można było 100 razy wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:23
      ten leń nie ma nic wspólnego z rezonansem który kupił Orlen ani z niczym, tylko
      straty i oblatywanie świata za pieniadze podatnika,
      • Gość: frost Re: na miejscu Struzika można było 100 razy wiece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:01
        Sam jestes len. Tylko narzekac potrafisz! To nie sa tanie rzeczy. Byc moze Orlen
        sie dolozyl do kupna. Ale pokaz mi takiego co dla medycyny w Plocku zrobil
        wiecej. Byc moze taki istnieje a ja jestem za mlody i nie znam go.. :)
      • Gość: Zdrowy Re: na miejscu Struzika można było 100 razy mniej IP: *.orange.pl 16.05.06, 23:03
        200 milionów od Samorządu i Struzika,
        a ile od orlenu, bo zdaje się rec., jesteś trochę
        niedoinformowany.))))
        • Gość: o. Re: na miejscu Struzika można było 100 razy mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:22
          od samorzadu to rozumiem, a Struzik tez coś dorzucił ze swego konta?
          urządzenia zostały zakupione przez Orlen
          zanim zarzucisz komuś niedoinformowanie sprawdź i podaj od razu źródło,
    • Gość: pielegniarka Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 05:34
      urządzenie poprzednie jak i obecne zakupił szpital w Płocku przy dofinansowaniu
      przez Orlen i zarząd Województwa Mazowieckiego tak zrozumiałem, natomiast
      struzik tylko przecinał wstęgę ponieważ pochodzi z tego terenu i w tym szpitalu
      pracuje jego rodzony brat i kolega zorzela, który lada moment ma być naczelnym
      szpitala a trzeba zwrócić uwagę że jest to rok wyborczy samorządu i dlatego
      wszędzie są media
      • Gość: WKUJ Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.c153.petrotel.pl 17.05.06, 11:03
        Nie tyle jest istotne kto kupuje ale kto organizje spoleczność do pomocy WSZ. I tu zasługa Struzika jest niewatpliwa.Gdyby swego czasu nie naciskał na Orlen to by nas tylko truli a nie finansowali. Jako lekarz wiem, że nikt w mieście i powiecie nie zrobił tyle dla WSZ i zdrowia w ogóle ile Struzik. Trzeba mu też oddać sprawiedliwość , że mimo tak długiego uprawiania polityki i licznych prób opluwania nigdy nie był łączony z żadną aferą korupcyjną.Najpoważniejsze zarzuty - że dużo podrużuje i kupil dobre służbowe auta - są już nawet nie śmieszne a rozczlające. Ceńmy uczciwiść i działalność dla lokalnej społeczności. Oby więcej "Struzików" w Płockiem.
    • Gość: szpital Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:09
      pracuje u nas jego rodzony brat Ireneusz który jest ordynatorem na laryngologii
      tez bardzo zarozumiały i dumny
    • Gość: ortalion Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.plock.mm.pl 17.05.06, 20:23
      kazdy sukces ojcow ma wielu taki to wyborczy czas cudów ... nagle wszyscy są
      wielkimi i wspanialymi przyjaciolmi miasta i nan szarych ludzi ...

nagle kazdy ma nie nazwisko a imie i cieple serduszko

pozdrawiam tych ktorzy zapomnieli ze kampania wyborcza nie zaczyna sie 5 mc
      przed wyborami ale w dniu w ktorym przyszli na swiat ...

• Gość: ja Re: Kruszy kamienie jak lód na samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 05:03
      ortalion masz racje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka