Gość: hula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:48 Aż do jesieni? Niemożliwe? Niech będzie, ze przed terminem, jak most, drogi dojazdowe, Tumska, amfiteatr. Cha ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: Gościniec na jesieni IP: *.wpk.p.lodz.pl 17.05.06, 14:09 w koncu ile to mozna czekac i chodzic po błocie!!!mam nadzieje,ze do jesieni faktycznie zdąrzycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gościniec na jesieni IP: *.c153.petrotel.pl 17.05.06, 15:42 Spokojnie na pewno zdążą. Już pan Dariusz Zawidzki dopilnuje żeby zdąrzyli w tej kadencji. Po wyborach może być różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o to Re: Gościniec na jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:43 Odpowiadasz na : Gość portalu: gość napisał(a): > Spokojnie na pewno zdążą. Już pan Dariusz Zawidzki dopilnuje żeby zdąrzyli w te > j kadencji. Po wyborach może być różnie. O to chodzi ,o to chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Gościniec na jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 07:18 A ja nie byłbym tego taki pewnien. Robotę robi firma Tech Instal. Wszędzie bierze materiał na krechę i kiepsko płaci. Drugi Dromost. Może im kasy nie starczyć na skończenie roboty w terminie Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem Re: Gościniec na jesieni 18.05.06, 10:40 ja bym się zainteresował tym wąskim "gardłem" na samym wyjeżdzie na podolach, bo tam nawet dwa auta się nie miną Odpowiedz Link Zgłoś