Gość: autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:05 będą badania w Płocku brawo pan Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otco Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:07 cisnie się tylko jedno słowo: dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolinary Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:29 czego się głąby cieszycie, nie umiecie czytac że to wydział zdrowia Urzedu Miasta będzie opiniował i wysyłał, wyślą wszystkich swoich, nie swoi nie pojadą, niech wyzdychają, Teraz Qrwa my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystko jasne Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:45 Ciekawe dlaczego w Płocku zachorowalność na raka plasuje się powyżej średniej. Podpowiem pierwsza literkę nazwy zakładu, który nie wątpliwie przyczynia się do tego: O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna ty to na rezonas bo zdaje sie masz guza w głowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:59 a to poważna wada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:27 W jakim Płocku? W Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Badanie tomografem tylko raz IP: 80.51.246.* 12.06.06, 07:30 Znowu rozdawnictwo, znowu społeczne komisje i kolejki, i znowu coś mi to przypomina.... I w dalszym ciagu nie dowiedzialem sie ile kosztuje jedno takie badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Badania tylko dla tych, co juz mają nowotwór! IP: *.c155.petrotel.pl 12.06.06, 09:30 A co z tymi, którzy może go mają, ale o tym nie wiedzą? Słaba to radość, ze mnie przebadają, ale dopiero wtedy, kiedy bedzie mi juz blisko do smierci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanka Re: Badanie tomografem tylko raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:57 i znowu mydlenie oczu jacy to są dobrzy ile się robi. Dlaczego nie mogą skorzystać zdrowi ludzie, gdzie w razie wykrycia możliwośc wyleczenia jest 100%, a w zaawansowanych przypadkach dośc często to badanie i tak nic nie zmieni. I dlaczego komisja, sądze że jast to zorganizowane na potrzeby jakiejś konkretnej osoby. Gazeta powinna śledzić kto pojedzie na te badanie. A biedny i tak nie pojedzie bo na podróż go nie będzie stać. Odpowiedz Link Zgłoś