Gość: uuyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TKM Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:10 chyba Krystyn Kowalewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:33 Pani K. Kowalewska jest sekretarzem Urzędu Miasta i bardzo dobrym, skromnym i wartościowym człowiekiem. Bez zwłoki przyjęła mnie, kiedy potrzebowałam jej wsparcia. Pokłoniła się mojemu problemowi i bardzo szybko zadziałała. Jestem jej ogromnie wdzięczna. Chciałabym, żeby było więcej takich urzędników w tym kraju. Zyłoby nam się lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:42 A mnie wręcz odwrotnie potraktowała nic nie pomogła nawet nie chciała pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do informatora Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:39 "Wąsiata" jest wybitnie męska. To kierowniczka Milewskiego z czasów, gdy razem pracowali w ZUSie. bezczelna baba. Niedługo ją wywalą z ratusza. Jeszcze kilka miesięcy, jak tylko PiS i Milewski przegrają wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apap Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:30 Bardzo wredna baba zniszczyła wiele osób dba o nielicznych szczególnie o komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do apap Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:38 czyżby pani sekretarz nie chciała cie po znajomości przyjąć cię do pracy, że tak się jej czepiasz. Zz 5 miesięcy nastąpi w ratuszu zmiana władzy, to może będziesz pisał że dba o tych z PiS, aby jątrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator do apap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:59 To dobrze, że zniszczyła. Pani Kowalewska nie lubi przemądrzałych i aroganckich miernot, powsadzanych na stołki przez tatusiów, mamusie lub teściów za rządów poprzedników. Gdyby im nie pokazała, gdzie ich miejsce, dalej szkodziliby wszystkim mieszkańcom Płocka. Dostali to na, na co zasługują. Nie będą się panoszyć i żyć naszym kosztem dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: do apap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:50 nadal pracuje w ratuszu bo sie sprytnie wkradlem w laski tej pani Mam dostep do nazwisk nowo zatrudnionych Gdybym sie nie bal pokazal bym ich zwiazki rodzinne towarzyskie biznesowe lozkowe itp z nowymi wladcami Poprzednicy to dupki ,ktorzy ne wykorzystali nwaet w czesci szans zwiazanych z zatrudnieniem swoich ale moze z tego co robia ci te wnioski na przyszlosc wyciagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:35 że komuchów pozatrudniała wielu to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K. Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:00 Odpowiadasz na : Gość portalu: adam napisał(a): > że komuchów pozatrudniała wielu to fakt A kto by za nią robił merytoryczną robotę jak sama się prawie na niczym nie zna. Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:04 Jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził a to że ta pani powinna o siebie zadbać to fakt przyjemnie się patrzy na miłą i zadbaną buzię nawet gdy nie jest sie juz młodym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:11 Wredna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:52 Bardzo wredna niszczy wszystkich nie licząc niektórych z sld do tego nie dba o wyglad zewnętrzny wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awkas Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:52 To niedobra kobieta była i niedobrą pozostała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:00 nie znam ale skoro żulia ją tak atakuje to ona musi być spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:24 Spoko to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:51 a właśnie że jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kto to jest Krystyna Kowalewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:53 jest jak wszyscy wyjadą to bedzie wtedy najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś