Dodaj do ulubionych

Gdzie w Płocku można się obrzezać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:36
jest tu kilku takich co bez tego żyć nie mogą
Obserwuj wątek
    • Gość: kain Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:45
      Zgłoś się do rzeźni.
    • Gość: Kazik Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:58
      Ja słyszałem, że w redakcji płockiej gazety.
      • Gość: liso6 Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.c155.petrotel.pl 05.07.06, 19:04
        w domu?????!!!!
    • Gość: pyt. Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:08
      czy to obowiązkowe ?
      • Gość: Sara Polecam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:47
        Najlepiej poproś doktora Sosnowskiego ze szpitala na Winiarach. W tej sprawie
        może pomóc tylko dobry chirurg. Zwykle robi się to w wieku niemowlęcym. Teraz
        może bardzo boleć i długo się GOIĆ. Już nie wspomnę o wstrzemięźliwości w czasie
        powrotu do zdrowia. Lepiej to jeszcze raz przemyśleć.
        • Gość: name or Re: Polecam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:29
          uważajcie , szczególnie że ta część ciała akurat u niekturych co tu piszą służy
          do myślenia
      • Gość: zatroskana Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.c157.petrotel.pl 06.07.06, 13:00
        Całe szczęście że mnie ten problem nie dotyczy.
        Ciekawa jestem jak jest z takim obrzezanym facetem kobiecie.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka