Gość: abel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:36 jest tu kilku takich co bez tego żyć nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kain Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:45 Zgłoś się do rzeźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:58 Ja słyszałem, że w redakcji płockiej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liso6 Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.c155.petrotel.pl 05.07.06, 19:04 w domu?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:08 czy to obowiązkowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Polecam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:47 Najlepiej poproś doktora Sosnowskiego ze szpitala na Winiarach. W tej sprawie może pomóc tylko dobry chirurg. Zwykle robi się to w wieku niemowlęcym. Teraz może bardzo boleć i długo się GOIĆ. Już nie wspomnę o wstrzemięźliwości w czasie powrotu do zdrowia. Lepiej to jeszcze raz przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name or Re: Polecam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:29 uważajcie , szczególnie że ta część ciała akurat u niekturych co tu piszą służy do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskana Re: Gdzie w Płocku można się obrzezać? IP: *.c157.petrotel.pl 06.07.06, 13:00 Całe szczęście że mnie ten problem nie dotyczy. Ciekawa jestem jak jest z takim obrzezanym facetem kobiecie..... Odpowiedz Link Zgłoś