Gość: Werdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:52 Dziekujemy za mile slowa. Ale niespodzianka :D Werdan www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joker78 Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.server.ntli.net 26.07.06, 21:58 Gratulacje!!! My te wszystkie 193 osoby wiemy, ze robimy cos fajnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrankiewicz Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.c155.petrotel.pl 26.07.06, 22:53 Można powiedzieć, że plock24.pl to najciekawszy serwis o Płocku tworzony bezposrednio przez samych płocczan. Ludzie zaczynają inaczej spogladać na nasze miasto, poznajemy jego historie również na fotografiach, miejsca zapomniane, naprawdę dużo solidnej i bezinteresownej roboty a przy tym niezła zabawa. Podziękowania wszystkim użytkownikom a zwłaszcza Werdanowi. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 26.07.06, 23:24 Miło, że nasza praca ma jakiś wydźwięk poza granicami Płocka :) To mobilizuje do dalszej pracy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 06:27 Myślę, że rzeczywiście jestes znany poza obszarem Plocka Odpowiedz Link Zgłoś
ziva Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 08:44 Moje gratulacje ! Bardzo często zaglądam na plock24 i namówiłam już do tego rzeszę znajomych. Krąg Waszych fanów rozprzestrzenia się ! Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:28 nie wpieprzaj się gdzie ci nie potrzeba patałachu i nie psuj atmosfery Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:29 to powyższe oczywiście tyczy się gościa zd Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:12 Ale niespodzianka :D super gratulujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj_owy Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 27.07.06, 09:27 GRATULACJE !! tak 3mac! Pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.c158.petrotel.pl 27.07.06, 09:29 Jasne że trafny wybór! Gratuluję z wielka satysfakcją. I cieszę sie zniezmiernie bo to super ciekawa strona o super ciekawym mieście. Jeszcze raz gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:19 dziekuję Panie Dylewski za wspaniałe zdjecia www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczq Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.c157.petrotel.pl 27.07.06, 10:23 Bardzo fajne zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.d. Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 10:28 Opozycjonista napisał; dziekuję Panie Dylewski za wspaniałe zdjecia www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=24 A Członek Galerii , "podziękował" Ludzie pilnujcie swoich dokumetów, nie rozdawajcie, bo podziekuja. • Re: Ciekawie na www.plock24.pl Przeczytaj komentowany artykuł » beerek 27.07.06, 09:28 + odpowiedz nie wpieprzaj się gdzie ci nie potrzeba patałachu i nie psuj atmosfery Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne 27.07.06, 11:52 to akurat link do mojego zdjęcia, więc proszę nie przypisywać panu dylewskiemu zasług z tym związanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd. Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 15:16 Panie Beerek .Kliknąłem jak pan chciał, pokazało sie moje zdjecie - malarze po powrocie w bud. S. dziekuję Panie Dylewski za wspaniałe zdjecia www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=24 Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne 27.07.06, 15:25 www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=lastup&cat=12&pos=6 < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.c155.petrotel.pl 27.07.06, 18:19 Ja widze pod tymi linkami zdjecia beerka, wiec nie wiem o co caly ten szum panie ZD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 18:31 • Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: era 27.07.06, 10:19 + odpowiedz dziekuję Panie Dylewski za wspaniałe zdjecia www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=24 Mnie juz wszystko jedno. Tu nie chodzi o to czyje zdjęcia, tylko zebym sie nie wpieprzał do jego Galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne 27.07.06, 19:54 idź się lecz człowieku... na nogi. Gubisz się już sam w tym co piszesz. --- www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol. Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:35 Pan sie nie przejmuje berkiem, to UB-ek który czegoś sie boi, moze Pan posiada zdjecia z pożegnania przez Diecezje Płocka nw. Obrazu w Katedrze www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=3 Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 10:44 masz jeszcze jakieś rewelacje na mój temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek_Narozniak Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.c158.petrotel.pl 27.07.06, 12:29 hehehe robicie sobie pojazd z beerka, a jak na razie dajecie linki do jego zdjęć, dobra forma reklamy :))) btw. ladne fotki Beerek.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.07.06, 13:56 beerek napisal: 26.07.06, 23:24 "Miło, że nasza praca ma jakiś wydźwięk poza granicami Płocka :) To mobilizuje do dalszej pracy. " Konstatacja beereka jest jak najbardziej trafna. Mieszkajac w Montrealu juz od paru dziesiecioleci, z przyjemnoscia zagladam na wasza strone od kiedy sie ona pojawila. Zbliza mi ona Plock i Mazowsze w chwilach kiedy czuje potrzebe takiego emocjonalnego kontaktu z miejscem skad sie wywodze. Szczegolne brawa dla Werdana za nadanie stronie szerokiego spectrum i za znakomita jakosc materialow. PS. Werdan, ja wciaz nastawiam sie na obiecana wrzesniowa wedrowke turystyczna z twoja grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re:Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:11 czy macie jeszcze jakies zdjecia z okresu dzialalnośći Jana Chmielewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zd Re:Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 16:59 Mam dyskusję w Szelsacie na DVD, parę zdjęć. Mam na DVD zapis 10 lecia Samorzadów w Płocku. I chyba cały pogrzeb. Ale boje sie dalej ciagnąc temat, za chwilę padną obelgi. Ja juz niczego nie chce. To zdjecie Lwów i Kijów do Macierzy, namalował Janek z Zielińskim. poleciałem do domu po aparat, jak wróciłem, juz milicja zamalowała. Ja juz nic nie chce. Cierpienie ludzi potarganych przez los stało sie tematem niewybrednych docinków. Szkoda mi ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 22:02 www.lists.most.org.pl/pipermail/wprost/2006-June/000120.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.plock.mm.pl 29.07.06, 22:18 co to jest .Nie wiem. Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś