Dodaj do ulubionych

Ciekawie na www.plock24.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:52
Dziekujemy za mile slowa. Ale niespodzianka :D

Werdan
www.plock24.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: joker78 Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.server.ntli.net 26.07.06, 21:58
      Gratulacje!!! My te wszystkie 193 osoby wiemy, ze robimy cos fajnego :-)
    • Gość: cyrankiewicz Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.c155.petrotel.pl 26.07.06, 22:53
      Można powiedzieć, że plock24.pl to najciekawszy serwis o Płocku tworzony
      bezposrednio przez samych płocczan. Ludzie zaczynają inaczej spogladać na nasze
      miasto, poznajemy jego historie również na fotografiach, miejsca zapomniane,
      naprawdę dużo solidnej i bezinteresownej roboty a przy tym niezła zabawa.
      Podziękowania wszystkim użytkownikom a zwłaszcza Werdanowi. Tak trzymać!
      • beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 26.07.06, 23:24
        Miło, że nasza praca ma jakiś wydźwięk poza granicami Płocka :) To mobilizuje do dalszej pracy. pozdr.
        • Gość: zd Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 06:27
          Myślę, że rzeczywiście jestes znany poza obszarem Plocka
          • ziva Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 08:44
            Moje gratulacje ! Bardzo często zaglądam na plock24 i namówiłam już do tego
            rzeszę znajomych. Krąg Waszych fanów rozprzestrzenia się !
          • beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:28
            nie wpieprzaj się gdzie ci nie potrzeba patałachu i nie psuj atmosfery
            • beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:29
              to powyższe oczywiście tyczy się gościa zd
    • felice Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:12
      Ale niespodzianka :D super gratulujemy
      • Gość: maj_owy Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 27.07.06, 09:27
        GRATULACJE !! tak 3mac! Pozdrawiam! ;)
    • Gość: kumoter Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.c158.petrotel.pl 27.07.06, 09:29
      Jasne że trafny wybór! Gratuluję z wielka satysfakcją. I cieszę sie
      zniezmiernie bo to super ciekawa strona o super ciekawym mieście. Jeszcze raz
      gratuluje!
    • enaka Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 09:42
      gratulacje :-)
    • Gość: era Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:19
      dziekuję Panie Dylewski za wspaniałe zdjecia
      www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=24
      • Gość: Robaczq Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.c157.petrotel.pl 27.07.06, 10:23
        Bardzo fajne zdjęcie
      • Gość: Z.d. Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 10:28

Opozycjonista napisał;

A Członek Galerii , "podziękował" Ludzie pilnujcie swoich dokumetów, nie
        rozdawajcie, bo podziekuja.

• Re: Ciekawie na www.plock24.pl

Przeczytaj komentowany artykuł »
        beerek 27.07.06, 09:28 + odpowiedz

nie wpieprzaj się gdzie ci nie potrzeba patałachu i nie psuj atmosfery
      • beerek Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne 27.07.06, 11:52
        to akurat link do mojego zdjęcia, więc proszę nie przypisywać panu dylewskiemu zasług z tym związanych...
      • Gość: zd. Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 15:16
        Panie Beerek .Kliknąłem jak pan chciał, pokazało sie moje zdjecie - malarze po
        powrocie w bud. S.

• beerek Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne 27.07.06, 15:25
          www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=lastup&cat=12&pos=6 <
        • Gość: kamka Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.c155.petrotel.pl 27.07.06, 18:19
          Ja widze pod tymi linkami zdjecia beerka, wiec nie wiem o co caly ten szum panie ZD
          • Gość: zd Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 18:31

• Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej "S" IP:
            *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Przeczytaj komentowany artykuł »
            Gość: era 27.07.06, 10:19 + odpowiedz

Mnie juz wszystko jedno. Tu nie chodzi o to czyje zdjęcia, tylko zebym sie nie
            wpieprzał do jego Galerii.
            • beerek Re: Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemne 27.07.06, 19:54
              idź się lecz człowieku... na nogi. Gubisz się już sam w tym co piszesz.

---
              www.plock24.pl
    • Gość: kol. Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:35
      Pan sie nie przejmuje berkiem, to UB-ek który czegoś sie boi,
      moze Pan posiada zdjecia z pożegnania przez Diecezje Płocka nw. Obrazu
      w Katedrze
      www.plock24.pl/cpg/cpg/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=3
      • beerek Re: Ciekawie na www.plock24.pl 27.07.06, 10:44
        masz jeszcze jakieś rewelacje na mój temat?
      • Gość: Lutek_Narozniak Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.c158.petrotel.pl 27.07.06, 12:29
        hehehe robicie sobie pojazd z beerka, a jak na razie dajecie linki do jego zdjęć, dobra forma reklamy :))) btw. ladne fotki Beerek.pozdr.
        • Gość: Maciek Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.07.06, 13:56
          beerek napisal: 26.07.06, 23:24
          "Miło, że nasza praca ma jakiś wydźwięk poza granicami Płocka :) To mobilizuje
          do dalszej pracy. "

Konstatacja beereka jest jak najbardziej trafna. Mieszkajac w Montrealu juz od
          paru dziesiecioleci, z przyjemnoscia zagladam na wasza strone od kiedy sie ona
          pojawila. Zbliza mi ona Plock i Mazowsze w chwilach kiedy czuje potrzebe
          takiego emocjonalnego kontaktu z miejscem skad sie wywodze. Szczegolne brawa
          dla Werdana za nadanie stronie szerokiego spectrum i za znakomita jakosc
          materialow.
          PS. Werdan, ja wciaz nastawiam sie na obiecana wrzesniowa wedrowke turystyczna
          z twoja grupa.
    • Gość: jurek Re:Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:11
      czy macie jeszcze jakies zdjecia z okresu dzialalnośći Jana Chmielewskiego?
      • Gość: Zd Re:Krzysztof Kowalski -główny działacz podziemnej IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 16:59
        Mam dyskusję w Szelsacie na DVD, parę zdjęć. Mam na DVD zapis 10 lecia
        Samorzadów w Płocku. I chyba cały pogrzeb. Ale boje sie dalej ciagnąc temat, za
        chwilę padną obelgi. Ja juz niczego nie chce. To zdjecie Lwów i Kijów do
        Macierzy, namalował Janek z Zielińskim. poleciałem do domu po aparat, jak
        wróciłem, juz milicja zamalowała. Ja juz nic nie chce. Cierpienie ludzi
        potarganych przez los stało sie tematem niewybrednych docinków. Szkoda mi ludzi.
    • Gość: bb Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 22:02
      www.lists.most.org.pl/pipermail/wprost/2006-June/000120.html
      • Gość: .. Re: Ciekawie na www.plock24.pl IP: *.plock.mm.pl 29.07.06, 22:18
        co to jest .Nie wiem. Nie rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka